Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle serie me nikdy nezajímala, ale jak jsem se ted docetl o tech mikrotransakcich pro koupi herni meny jen nevericne kroutim hlavou kam az lze zajit. Uz jen kvůli tehle drzosti bych te hre nedal 6/10 ale 1/10.
    • Jam97
      Právě si napsal něco jako "Ta hra mi je úplně jedno, ale když si můžu zanadávat a zastěžovat, proč bych to neudělal" P.S. S mikrotransakcemi taky nesouhlasím, ale sérii alespoň znám
      • Dovol mi aby som poklakol pred tvojou neskutočnou schopnosťou porozumieť textu. Si fakt geniálny.
      • vystihnul jsi to celkem presne, a co jako?
        • Jazz
          Jen se ti snažil naznačit, že jseš pyčus.
          • ,,že jseš pyčus,,

A ty zase píčus, ja jsem aspoň s tvrdym :)
    • jak to nekdo popisoval, ze ve hre jsou ruznobarevny bedny s lootem podle toho, kolik clovek za hru zaplatil, to je fakt zoufalost, to uz je skoro jak grand turismo s tema jeho autickama *6*
      • Ristoro
        Jsou klasické bílé, které otevřeš hned, červené, na které potřebuješ sklil na odemykání zámků, modré, na které potřebuješ hrát tu debilní aplikaci na mobilu a zlaté pro které musíš plnit mise, které budou na webu AC Initiate. Ano, stačily by bílé a červené, ale platit se nemusí ve hře vůbec za nic. Jedna věc je, že to tam UBI dal, druhá je ta, kolik deb1lů na to skočí.
      • Ilusiveman
        Lol... To by mě zajímalo, jestli jim ty bedny vydrží, nebo zachvíli napíšou něco jako "sorry" my jsme to mysleli úplně jinak, mělo to jen podpořit tenhle a tenhle prvek ve hře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit