Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne

No... buď mám divný uši, nebo mizerný sluchátka (případně oboje), ale já, nemůžu si pomoct, ten problém prostě neslyšim.

Nejspíš si v brzký době pořídim nějaký pořádný sluchátka pro audiofily, abych zjistil, kde to vázlo...

• Ja to mam presne obracene. Valhalla je jedinej AC, kterej sem nedohral. Podle me nejhorsi AC co kdy vydali.

• dworkin

Tak nejenže DLC neopravilo rozbité audio ve hře, ale Ubisoft ve snaze odstranit nepříjemnou existenci obřího threadu na fórech, který na to upozorňuje, ten thread zamknul a rozdělil posty z něj do x malinkých threadu ("aby to pro development team bylo přehlednější").

Investigativní práce herního novinářstva = stále nula, nic, nihil. 

Stále čekáme na člověka, který před Ubisoftem neohne hřbet a začne mu klást nepříjemné otázky.

• Hrál jsem všechny Assassiny a Valhalla je z posledních tří dílů (Origin, Odyssey, Valhalla) nejlepší. Poslední tři díly jsem nedohrál, což se mi u her normálně neděje, ale ve Valhalle jsem vydržel mnohonásobně déle než v předchozích dvou.

Vyladili spoustu věcí, třeba boj (když správně nastavíš obtížnost, je to docela fajn), crafting, dobývání území, atd. I RPG prvky myslím zlepšili, a to jak příběhově (chceš bejt k lidem krutej? Chceš nadřazovat víru v bohy zdravýmu rozumu/citu? Chceš bejt agresivní hova*o nebo hodná postava? Občas si můžeš vybrat.), tak co do vývoje postavy (tři poměrně rozdílný herní styly). 

Příběh je bohužel pořád zoufalej, asi tak od Unity ho v podstatě přeskakuju. 

• MalyZeli

Je to smutny co z toho udelali, ja sem velikej fanousek Assassins Creed, tohle s tim nema nic spolecnyho, RPG to zruinovalo, pribehy stoji za vyliz a jedine co tomu zustava je pekne prostredi. Takze ano, jde jen o dojeni za mensi rozpocet na vyvoj hry. Jde jen o reskin od Origins, zadne nove animace, porad horsi a horsi, motion capture neexistuje, dabing je ve srovnani k puvodnim hram otresnej. Hru sem dostal zadara k ryzenu, a za dlc nedam ani korunu.

• Maxianimal

To sedí i na základní hru. Nechápu, že tohle Ubisoftu pořád žerete.

• Hzjena

Nechápu proč se vývojáři tak urputně drží týhle frenčízi, jako by sebáli toho, že novou hru by nikdo nehrál, tak šťavý pořád dokola název Assassin´s Creed?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit