Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Kolik dílů ze série AC jsi hrál? Tebe fakt nenudí ta neustálá opakovačka, kdy vychází prakticky totožná hra rok co rok?

Pokud jsi pár dílů přeskočil, tak akceptuji, že tě ti to může přijít zajímavé.

Jinak za dobré hry považuji hry s dobrým příběhem. Uvedu pár příkladů, i když toho je mnohem více:

Astral Chain, Witcher 2 & 3, Nier: Automata, God of War, Uncharted 4, trilogie Shadowrun, SW: KOTOR 1 & 2, Divinity Original Sin 2, Dragon Age Origins, Final Fantasy 15, Mass Effect 2, Xenoblade Chronicles X, Neverwinter Nights 2, Kingdom Come Deliverance, atd. atd. atd.

• Maxianimal

Ale my se tu bavíme o Assassins Creed, Watch Dogs a o podobných hrách, to sis nevšiml? Tam je příběh integrální součástí zážitku. Jasně, že v arkádovkách jde o gameplay, ale o tom se tu nikdo nebaví.

"Audiovizuál a příběh je k ničemu, když je hra nudná." To učitě neplatí pro moderní adventury typu Walking Dead nebo Life is Strange. Herně to nestojí za nic, ale příběh je to, na čem to stojí a padá. Takže ano, funguje to, představ si, i obráceně.

• PCMR

Naprostý nesmysl. Důkazem budiž arkádový hry - ve většině přídadů technicky jednoduché bez důrazu na příběh. Pak tu máme hry typu Factorio. Druhá nejlíp hodnocená hra v historii Steamu. Herní crack, který má praktický nulový příběh a žádný extra zvuk. Obráceně to ale moc nefunguje. Audiovizuál a příběh je k ničemu, když je hra nudná. Gameplay je prostě nejdůležitější prvek. Vše ostatní je podružné.

• Maxianimal

Na to, jak měla být Valhalla jiná, je až směšně stejná. Dal jsem tomu 25 hodin. Dá se to hrát. Místy je to hezké. Ale příběh... panebože ten příběh a postavy jsou jak ze hry z přelomu tisíciletí. Postavy bez mimiky, se stále stejnými grimasami a pohyby rukou... oproti RDR2 je ten rozdíl tak neskutečný, až by se člověku chtělo brečet - kdyby mu na tom nějak extra záleželo. Souboják oproti From Software nebo  Sucker Punch o dvě třídy níže.  K čemu je velká a relativně hezká mapa, když to hra vůbec nevyužívá. Žádná dynamika, žádný život, nic. Jen statické kulisy francoizského divadla.

Dal jsem za to 400kč v Uplay + a jsem za to rád. Zahrál jsem si, dobrý, paráda, a jedeme dál. 

• Ristoro

Já ti nevím, všeobecně je ve světě Valhalla vnímaná jako velice kvalitní hra, protože prostě je. Po 130 hodinách co v ní mám bych mohl sepsat spoustu důvodů, proč si vysoké hodnocení zaslouží, ale tady to absolutně nemá cenu.

Samozřejmě se zase projevuje naše úžasná česká nátura, že všechno je na ho*no, můj vkus je lepší než tvůj, udělal bych to lépe, jak to někoho může bavit a můj názor je pravdivý a tvůj nikoliv.

Chápu, že někoho Valhalla nebaví a naprosto to chápu, nikoho nebaví všechno, ale ty řeči o nevkusu jsou absurdní.

Opět se zeptám, co jsou podle tebe ty kvalitní a vkusné hry?

• TheGGG

já bych řekl, že jsi zaseknutý někde v 90. letech...

jinak ani ten gameplay a čistě herní stránka není u ubi her nějaká sláva. Generický looting, průměrný combat, nudné mechaniky. Combat v odyssey byl naprostá břečka.

• Jak tam píše autor na konci tak stejně hraju asasíny a far cry já.  Hraju něco na co se soustředím třeba tři hodinky a pak abych si jakoby odpočinul si zapnu Odysey, pustím si k tomu nějakej podcast nebo lets play nebo když je víkend tak na mobilu si zapnu zápas premiér League a u toho pomalu čistím mapu Řecka a na příběh kašlu.

• Maxianimal

Špatně. Hry jsou komplexní zážitek. Příběh, gameplay, zvuk.. Pokud jedna část vyloženě zaostává, trpí tím celá hra. 

• A ja bych rekl, ze hry se hraji kvuli gameplayi. Me sice ten z AC nebere, ale komu se trefili do stylu, tak si asi uzije kazdy dil.

• Paul_cz

Valhallu jsem dneska skoro dohrál. Tak baj voko bych řekl že cca 40% je jí napsáno solidně, a 60% je průměr až odpad. Ale jako jo, to prostředí, atmosféra, hudba a samotnej gameplay mě u toho udržel. Nicméně fakt nečekám, že by Ubi někdy v dohledný době dokázalo vytvořit GOTY-level hru. Od toho je holt CD Projekt, Rockstar či Warhorse.

• Derp_1337

Ono to je pochopitelné. Někomu prostě ke spokojenosti stačí málo. S nevkusem některých lidí se nedá nic dělat.

• Derp_1337

Proč Ubi dělá generické plytké hry? Oni dávají svým hráčům přesně to, co chtějí.

Díl od dílu se vždycky objeví jejich fanoušci a vychvalují si, jak dostali skvělou hru. Tak dlouho dokud množství prodaných kusů jejich her bude dělat několik miliónů, tak se nic nezmění.

• TheGGG

říkám to pořád, ubisoft produkuje šílené korporátní nalajnované bezduché cringefesty, které se snaží zalíbit každému.... přitom je to nudné, ohrané, zabugované a dobře to vypadá jen v trailerech a na obrázcích.

Přesto se jim nějak daří vytvářet tu iluzi must have titulů a hype, který lidi zláká. Za mě nepochopitelné.

• Jarisko84

Najlepsi su ti operatori v r6siege cool chlapici s ruzovim samopalom a winner tancom na konci ... a tak to dobre zacalo... az na tie opacne nohy :D

• Jarisko84

Pretoze su umele a nasilu cool... nevedia spravit obycajneho pobudu ako bol napr trevor z gta

• Já jsem naposledy podpořil UBI,když vyšel origin od té doby jsem jejich hru nekoupil.Je to škoda , nevím , co ho vedlo k tomu, aby dělal generický a plytký hry , jestli fakt jenom peníze ? 

Zrovna tato firma má prostředky  nám dávat hry jako Witcher,RDR atd.

Proto mě fakt štve když odstavame každý rok to same.....

Btw: To že jsem ty hry nekoupil neznamená , že jsem je nesledoval , nebo nečetl recenze , přeci jenom kdyby to mělo fakt 10 recenze a dobrý ohlasy od hráčů , tak je mile rad podpořím , ale to co zatím dostáváme , mě za to hold nestojí.

• Lukass

A opet  Homola objevil ameriku :D

Co musim studovat,  abych tohle vedel?  Ubisoft nema krome AC2 a jakztakz Far Cry 3, jedinou zajimavou postavu nebo pribeh. 

Vrchol trapnosti je Watch Dogs,  nebo Breakpoint.  A,  AC a stale se opakujici sablonovity postavy,  to uz muze bavit fakt jenom velky fanousky serie

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit