Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - recenze
14.11.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Pěkná recenze, děkuji za ni. Jen drobná výtka: Istanbul, Istanbul, Istanbul. Autor recenze BYL v Istanbulu. Autorovi se v Istanbulu MOC líbilo. Autor se v Istanbulu vyzná. No a co? Já taky. Ale koho to zajímá? A navíc tvrdit, že je to jednoznačně nejkrásnější město na světě? Autor zdá se chodil jen po turistických trasách... To je věc názoru, ale myslím, že do recenze to nepatří. Stačí přiblížit atmosféru....
-
-
To je jednoduché :) Je to prostě nádherné město (a ano, budu tvrdit, že je nejkrásnější), které "funguje" i mimo právě ty turistické trasy, nicméně to není pro hru důležité, pro ní je mnohem užitečnější, že se dobře drží reality. Třeba Montereggione ve dvojce se reálu moc nepodobalo. Přijde mi docela důležité zmínit osmanskou architekturu, kterou dnes už ve měste nenajdeme, stejně tak ocenit, že mapa ve hře končí za Galatou a nikoho nenapadlo tam vrazit třeba anachronismy. To je podle mne významné plus.
A díky bohu, že jsem prozatím měl na Istanbul dva týdny, takže jsem stihl projít víc, než jen klasické trasy po Sultanahmetu:) -
-
Dva týdny je dobrý čas *4*. Já měl pocit, že když jsme sešli z hlavní trasy stylem "Osamělý minaret na obzoru - plížením a plazením vpřed", město nastavilo svoji ošklivou a nepříjemnou tvář. Ale jak říkám je to věc názoru.
Proto se mi nelíbí, když píšeš "budu tvrdit, že je nejkrásnější" a chtěl bych, abys psal "myslím, že je nejkrásnější". Pokaždé, když někdo svůj názor vydává za obecnou pravdu, trochu se naježím. "Istáč" je nejzajímavější město, které jsem navštívil a IMHO nejzajímavější město vůbec. Rozhodně ne nejkrásnější.
Ale na téma objektivity-subjektivity recenzí jsme tu spolu již diskutovali. *3* Opravdu to neber ve zlém, tahle recenze se mi moc líbila a Tvůj vztah k Istanbulu vpodstatě chápu... -
-
V pohodě, vždycky, když píšu "to je nejkrásnější, nejlepší, nejhnusnější", je to jen a jen můj názor, neberu, že by to někdo vnímal jako mou snahu "a teď si myslete to co já":) Někdo může mít New York, Řím, Florencii (a je také krásná:))... Vždyť zrovna tohle je otázka osobního vkusu, vnímání jak vizálna, tak prostě pocitu:) Subjektivita na druhou:)
Mně se právě líbila i ta odvrácená tvář, na asijské straně, kde je buď ta levná hromadná zástavba a nebo industriální zóny. Jestli je teda nějaké místo v Turecku fakt hnusné, je to Karabük, to je industriální peklo jak z nějaké dystopie...a vedle něj zas úžasný malý skanzen osmanských domů ve městečku Safranbolu (ale je to zamořené turisty z Asie, asi je to v nějakém místním průvodci). Sakra, už se tu zas rozkecávám o něčem jiném, pardon, Turecko je moje láska:)
-
-
-
-
Hrozná recenze na hroznou hru od hrozného autora... Multi Kill
-
-
*2*
Ale uz mas uspech hodne Ceskych ovecek se stihlo nachytat podle tech -11 :o) *4* -
proc by mel byt autor spatny ?!
-
-
a co tady teda delas? *1*
-
-
-
Tak zase trochu zpatky k AC. Game Blurb vydal svuj VERSUS. A podle vseho se divame na velmi dobry multiplatformni port, kde bud trosicku vitezi PS3 nebo tu mame solidni remizu. UBI opet dokazuje ze umi optimalizovat. Jak by taky ne, kdyz maji nekolik set lidi ve vyvoji. Ale kdyz to provnate treba se srovnavacimi screenshoty MW ...
/applauds ubisoft -
Jedinne co bych hre vytkl je bezesporu obtiznost, kdyz jsem jednoho krasneho dne zjistil, ze kdyz se postavim do rohu tak 2 strazim trva nekolik minut nez me zabiji a ja se nebranim tak se mi to dost znechutilo ale jinak co se tyka akce, kvalitniho pribehu, toho spravnyho frajirka hrdiny je tohle spravna volba
-
-
Mne stve, ze skyrim dostane vyssi hodnoceni a pritom je ta hra mnohem horsi. *16*
-
-
che, prej horší, z AC se pomalu stává stejný brak jako CoD
-
-
A pritom CoD dostane 9 a 10, zatimco AC dostane v prumeru 8. Kazdopadne ... Ubi se bude muset hodne snazit, aby AC3 byl o necem novem. To je bez debat. Ale jestli rozdil mezi ACII miniserii a ACIII bude stejne propastny jako mezi ACII a AC, tak bych byl rad.
-
-
pokud vim tak naposledy na games dostalo codko 7/10 ! *3*
-
-
Hlavne at uz neco udelaj s tim splhanim a soubojovym systemem, hra si velmi casto dela co chce. Obtiznost je v podstate nulova pokud nechcete 100% synch.
-
-
-
-
A tys jako Skyrim hral? Skyrim je RPG extaze, navic je to oproti Assassinovi jinej zanr, takze se to neda srovnavat.
-
-
No osobně si myslím, že v podstatě celou AC sérii drží nad vodou hlavně pěkný příběh.
-
-
Po dvojce už si Ubisoft měl dát pauzu, sice dvojku naprosto zbožňuju, ale Brotherhood už jsem viděl jen jako dojení série a docela mě zklamal (hodně slabej příběh, dost málo novinek, ale špatná hra to určitě nebyla) a obávám se, že Revelations je na tom úplně stejně. Příběh už mě vůbec nebere a hratelnost se určitě moc nezmění (trochu mě ale zajímá Desmndův příběh). Nějak jsem ani nepostřehl, že vychází a ani ho v hledáčku zatím nemám. Což je docela překvapující při tom, jak jsem se klepal na dvojku a počítal každou sekundu do vydání *1* . Nejspíš to koupím po, aspoň poloviční, slevě. Je opravdu nemilé jak ždímání dokáže zkazit tak výbornou sérii...
-
-
Ani si to nehral, a uz na to plives.. Jsi ovce a idi0tt.
-
-
Kde na to plivu? Já říkám, že o tu hru teď nemám zájem a je to kvůli toho, že nedávno jsem zrovna dojel Brotherhood a nechci hned hrát podobnou hru, neříkám že je to špatná hra. Jestlis to pochopil jinak, tvůj problém, ale laskavě mě nenazývej idiotem a zalez odkud jsi vylezl.
-
méééé.
-
-
Ovca robí Béééé :P
-
-
To už je detail, stejnak jsou to oba sudokopitníci a dokonce s podčeledí Caprinae. *3*
-
-
-
-
-
a recenze na kocoura v botak doufám bude? *1*
uz se nemuzu dočkat az 18.11 vyjde *1* -
Dobrá recenze :) Bavilo mne se tím prokousávat, hlavně si cením té délky hry...to se dnes už moc neříká a já to považuji v recenzi za důležité
-
Tvl kdy že to má vyjít? Já myslel až příští rok. :D
-
-
Konzole již vyšlo na PC 29.11. tušim
-
-
jak to mohlo vyjit 29. kdyz je dneska 15. ???
-
-
Možná protože to dnes vychází na PS3 a Xbox.
-
-
-
-
"Čepel jde používat i v boji, obzvláště potřebné jsou speciální pohyby, kdy protivníka přeskočíte pomocí háku. Mnohokrát se vám to vyplatí, protože ač nepřátelé stále útočí „tupě“ (ona by ale hra byla jinak nehratelná) po jednom, někteří protivníci vám prostě dokáží ve větším množství zavařit."
Lež. Hra by byla hratelná, ale by muselo být změněno balancování (tím ale mizí hyperbola jeden proti padesáti) nebo by se musely v boji opravdu začít používat všechny předměty, které jsou ve hře k dispozici. A to z hlediska praktické bojové taktiky, ne pro znuděnou zábavu.
Škoda že Ubisoftí hry se nedají pořádně modovat, koupil bych, upravil a užíval si ^_^ -
Do Skyrimu ste tak zažraný, že i na tu recenzi ste zapoměli co..? *1*
-
-
Řekl bych,že recenzovaní není žádná sranda jak si mnoho lidí myslí.Prostě musíš hrát i to co tě nějak extra nebaví(to asi není tento případ),ale hlavně to musíš hrát pořád a rychle :) To je strašné.Když hraji tak prostě hraji jak chci jak dlouho chci a pak také chrápu jak dlouho chci :d Chudák recenzent.Tomu pořád někdo říka hraj,hraj,nechrápej hraj!Musíme to mít napsané co nejrychleji.To je strašné :)
Navíc si během hraní musí dělat poznámky do recenze to je vopruz :) -
-
Ále. Prostě to spustíš, lehce si to osaháš, pak koukneš co o tom napsali v zahraničí a sepíšeš vlastními slovy. *7*
-
-
A uz jen cekas, jak te vsichni setrou v diskusi, zes to vubec nehral, ze je recenze spatna, opsana ze zahranicnich webu a s recenzentam na hranici! *3*
-
-
A presne tak by to melo byt. Pokud chci zahranicni recenzi, tak si ji prectu. Od ceskeho recenzenta cekam ceskou recenzi. Nejake zajimave postrehy, a ne jen tupe opakovani ...
-
-
Kdyz je to opravnene, tak rozhodne.
-
-
-
-
Hlavne je to nevdecna prace a je za to malo penez. Poznamky jak kdo :)
-
Není to tak hrozný, jsou i horší práce:)))
-
-
Recenze bude s nejvetsi pravdepodobnosti zitra. Ona to neni zrovna nejmensi hra :)
-