Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo nediskutuje, všichni hrají Skyrim *5*
    • kostejnesmrtelny
      Je to tak *1*
    • BoB.2
      Bohudík taky hraju
    • "Goodbye real life, hello Skyrim!" No ale...
      • http://scifi.icanhascheezburger.com/2011/11/11/sci-fi-fantasy-skyrim-its-here/
    • Tak nak. Jen prochazim, a zase ke Skyrimu :)
    • Asi tak :-D
  • Jasný jasný, já bych na vydání Skyrimu prostě vyhlásil měsíční státní volno a zakázal vycházení jiných her.
  • Sorry za OT... Ale vyjít těch 7000 schodů na Hrotgar a rozhlídnout se - to fakt stojí za to *14*
    • kostejnesmrtelny
      Já tam šel pěšky, koně jsem nechal dole; cestou padla noc a strhla se sněhová bouře. Kdybych si měl vybavit, kdy jsem naposledy zažil ve hře takovou atmosféru, vzpomínal bych hodně dlouho.

Slabší textury? Who the FUCK cares?!
    • Jo ten epickej výšlap byl brutální xD koukám že všechny kmentáře o ničem jiném nemluví jak o Skyrimu xD a to i když to téma je uplně jiné xD
      • protože Skyrim je prostě hra roku a to už jí nikdo neodpáře. Je to super.
        • Ellendway
          Skyrim hrou roku rozhodně nebude...
          • Hodne slaby pokus o trolling ...
            • Vis ty vubec, jake hry vychazely v roce 2001? Skyrim je rozhodne jednou z nejhezcich her soucasnosti, zvlast pokud si to zahrajes na PC (coz neni muj pripad, svuj laptop mam zasadne na praci). I na PS3 to vypada hodne hezky ... Xbox ... no skoda mluvit.
            • Ellendway
              Jaký Trolling? Skyrim má grafiku jako hra z roku 2001, takže díky... raději zůstanu u jiných her.
        • alebo Batman: Arkham City ? :)
        • Ja si porad myslim, ze hrou roku je Portal 2.
          • Jo portal 2 je moc dobra hra . Popravdě j bych hru roku nemohl vybrat .-D Portal ma svoje skyrim masvoje a AC ma svoje. Prostě dilema.
            • Zapomnel jsem jeste na jednoho cerneho kone GOTY: nova Zelda je neuveritelna, a v kazdem smyslu skvela hra. Myslim, ze se asi bude rozhodovat mezi ni a Skyrimem. A v tehle bitve budu vzdy a jen pro Zeldu. Sorry, vsichni Skyrimari.
            • Portal 2 super, ale vlastně mi to přišlo jako takový mírně rozvinutější pokračování jedničky, atmosféra byla trochu jiná atp. - Každopádně hra mě bavila, určitě jedna z nej her letoška.. Na atmošku skyrimu to ale určitě nemělo..

Největší zklamání jednoznačně Rage.
            • No Arkham city mě nezaujalo hratelností a to mě odradilo. Infamous měl skvělý příběh ale taktéž hratelnost nic moc. Tyhle dvě hry mi prostě připomínají typické konzolové rubačky. ( nic proti gustu)
            • Vidis, ja bych AC jako GOTY asi nevybral. I kdyz se to jevi jako vyborna hra, proste nenabizi tolik zmen oproti predchozim AC titulum, ci ostatnim moznym kandidatum. Ze stejneho duvodu bych GOTY cenu nemohl dat ani Uncharted 3, i kdyz vizualne je to zazitek. Pro mne by se ten vyber smrskl asi na Portal 2, Arkham City, Skyrim a InFamous 2 (silene nedocenena hra, bohuzel).
          • Já si stejně myslim, že ste retardi, protože tohle je diskuse o AC :D
    • A to ten starej Ezio vyšel?
  • Věřim... že to je špičková hra, stejně jako předchozí díly. A že u ní jednou zažiju nejeden pěknej večer.

Ale vydávat takovouhle hru pár měsíců od Skyrimu je asi dost blbost. Já jsem nezvládl přečíst ani recenzi, natož si AC zahrát :-).
    • Spickova hra to je kazdopadne, i podle recenzi na ostatnich hernich serverech. Je ale nesmirne zajimave, jak spousta novinaru kritizuje, ze hra se od minule moc nezmenila, ale MW3 od tech samych novinaru dostava 9ky a 10ky. Momentalne jak na gamerankings tak metacritku ma hra kolem 80 bodu, coz je vyborne.
      • No jo, CoD Effect.

A 80 je vskutku pěkných. I když v dnešní době se najdou lidi, co brečí pokud má hra pod 95... *7*
  • Do Skyrimu ste tak zažraný, že i na tu recenzi ste zapoměli co..? *1*
    • Řekl bych,že recenzovaní není žádná sranda jak si mnoho lidí myslí.Prostě musíš hrát i to co tě nějak extra nebaví(to asi není tento případ),ale hlavně to musíš hrát pořád a rychle :) To je strašné.Když hraji tak prostě hraji jak chci jak dlouho chci a pak také chrápu jak dlouho chci :d Chudák recenzent.Tomu pořád někdo říka hraj,hraj,nechrápej hraj!Musíme to mít napsané co nejrychleji.To je strašné :)
      Navíc si během hraní musí dělat poznámky do recenze to je vopruz :)
      • Ále. Prostě to spustíš, lehce si to osaháš, pak koukneš co o tom napsali v zahraničí a sepíšeš vlastními slovy. *7*
        • A uz jen cekas, jak te vsichni setrou v diskusi, zes to vubec nehral, ze je recenze spatna, opsana ze zahranicnich webu a s recenzentam na hranici! *3*
          • A presne tak by to melo byt. Pokud chci zahranicni recenzi, tak si ji prectu. Od ceskeho recenzenta cekam ceskou recenzi. Nejake zajimave postrehy, a ne jen tupe opakovani ...
            • Kdyz je to opravnene, tak rozhodne.
      • Hlavne je to nevdecna prace a je za to malo penez. Poznamky jak kdo :)
      • Není to tak hrozný, jsou i horší práce:)))
    • sleepless
      Recenze bude s nejvetsi pravdepodobnosti zitra. Ona to neni zrovna nejmensi hra :)
  • Ocelot23
    Dobrá recenze :) Bavilo mne se tím prokousávat, hlavně si cením té délky hry...to se dnes už moc neříká a já to považuji v recenzi za důležité
  • Jedinne co bych hre vytkl je bezesporu obtiznost, kdyz jsem jednoho krasneho dne zjistil, ze kdyz se postavim do rohu tak 2 strazim trva nekolik minut nez me zabiji a ja se nebranim tak se mi to dost znechutilo ale jinak co se tyka akce, kvalitniho pribehu, toho spravnyho frajirka hrdiny je tohle spravna volba
    • Mne stve, ze skyrim dostane vyssi hodnoceni a pritom je ta hra mnohem horsi. *16*
      • che, prej horší, z AC se pomalu stává stejný brak jako CoD
        • A pritom CoD dostane 9 a 10, zatimco AC dostane v prumeru 8. Kazdopadne ... Ubi se bude muset hodne snazit, aby AC3 byl o necem novem. To je bez debat. Ale jestli rozdil mezi ACII miniserii a ACIII bude stejne propastny jako mezi ACII a AC, tak bych byl rad.
          • ficinho10
            pokud vim tak naposledy na games dostalo codko 7/10 ! *3*
            • Hlavne at uz neco udelaj s tim splhanim a soubojovym systemem, hra si velmi casto dela co chce. Obtiznost je v podstate nulova pokud nechcete 100% synch.
      • A tys jako Skyrim hral? Skyrim je RPG extaze, navic je to oproti Assassinovi jinej zanr, takze se to neda srovnavat.
    • No osobně si myslím, že v podstatě celou AC sérii drží nad vodou hlavně pěkný příběh.
  • a recenze na kocoura v botak doufám bude? *1*
    uz se nemuzu dočkat az 18.11 vyjde *1*
  • 8 je krasne hodnoceni pro takovouto hru. Uz se tesim az si ji take zahraji. Recenzenta bych se jen rad zeptal: v nekterych zaberech na internetu se objevuje pokles framerate. Jakou s tim mate zkusenost? Take koukam, ze hrajete na xboxu. Ma nekdo v redakci pristup k ps3 a mohli byste udelat porovnani mezi verzemi?
  • Dobrá recenze, akorát jedna poznámka: "Mnohokrát se vám to vyplatí, protože ač nepřátelé stále útočí „tupě“ (ona by ale hra byla jinak nehratelná) po jednom" Soubojovým systémem má AC hodně blízko k Batmanovi a tam jsou dobrře zvládnuté souboje i s občasným útokem více nepřátel najednou. Hratelná by asi byla, ale tvúrci by měli nejspíš dost práce navíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit