Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to už je zase novej assassin? to ještě někdo hraje?
    • to jsou trapny kecy, takhle se jeste nekdo vyjadruje?? *2*
    • To vyšel zase další díl TES? To ještě někdo hraje? Tak možná někdo nezaměstnanej nebo nudící se studenti, ne? :D
      • "zase další díl TES" ? říkej mi třeba hnidopich, ale vidím rozdíl mezi dalším dílem TES na kterej jsme čekali 5 let a dalším dílem assassína, na kterej všichni netrpělivě čekali celejch asi devět měsíců. holt se klukům z ubisoftu podařilo vyrobit značku na kterou ovečky letěj, tak ždímou co to dá..
        • Ellendway
          Raději si počkám na hru devět měsíců než 5 let aby vypadalo jako hra z roku 2001.
        • Ovecka? To myslis ty, kteri jsou spokojeni s tim, co maji? Pak je lepsi byt oveckou, nez vecne nespokojenym vlkem *3*
        • A neda se to o oveckach rict prakticky o kazdem pokracovani?
      • Trol.diskuzni
        Přesně, dejte sem nový Risen, a Masový Efekt, Asasínovo Krédo i Nebeský Okraj si strčte třeba do zádele... *5*
        • smejki
          masový efekt? uf!
        • Mayuri12
          Risen je z těch her nejhorší tak proč by se někdo namáhal *12*
          • Trol.diskuzni
            Protože někdo neskočí na špek každé komerční kravině, narozdíl od tebe...
            • Víš co je smutné Bratře v trollu?
              Že i Risen 2 si to ve jménu pochybných lepších prodejních čísel štráduje směr mainstream.
        • Nebeský Okraj? Jo Skyrim. Máš říkat Staré Svitky 5... Nebeský Okraj mi skoro nedocvakl.
  • Já tedy nevím, ale připadá mi to jako úplně jiná hra. Co je tedy podpásovka je úplně jiný Ezio/Desmond/Altair. To si toho nikdo nevšimnul, že je vypadá úplně jinak a asi o sto procent hůř? Takže teďko hraju AC, kde je hlavní hrdina Radim Uzel *9*
  • Nevim, pro me zklamani. Je to uz silene prekombinovane nesmyslnyma cinnostma typu obrana assassinskeho doupete, trenovani jinych assassinu apod. Hlavni pribeh se v tom vsem uz hrozne ztraci.
    • Podle mě je to veice povedené. Ta obrana a trénování assassinu je příjemným spestřením a možností si prodlouhžit dobu hraní. Což je podle mě v dnešní době kdy hry mají 5 -6 h herní dobu docela dobrý :). Je to ale věc názoru Já zas nechápu jak někdo může hrát COD ? Nad tím by jeden vážně zaplakal (nebo já ani nevím zda mám plakat nebo se smát :-D. ( jen sem sázejte ty mínusy xD ať se zasměju.
      • ja jsem taky stastny ze jsou zmeny na kazdý nový dil jsem mel to stesti ze jsem byl nemocny a paril jsem to 24 hodin denně dvakrat vsechny bonusovy ukoly vsechno
        krome assassina ten mě vubec nechytl ale asi to bude tim ze jsem predtim hral vylepšený druhy dil a prvni mi prisel chudý
        a nevim jak to vydrzim do brezna
        • Já měl to štěstí že jsem hrál AC první díl hned jak vyšel :-P takže nic lepšího nebylo :-P
    • blbost, hrajes to vubec , ja mam odehrano 3 hodiny a zatim myslim nejlepsi dil serie, porad neco noviho, pribeh dobre jede...
    • Nevim ... zase kdyby nic nepridali, tak budou vsichni nadavat, ze je to porad to stejne. Ja jsem rad, ze tam ty "nesmyslne cinnosti" jsou, alespon je vzdycky co delat po dokonceni hlavni pribehove linie.
  • Tak zase trochu zpatky k AC. Game Blurb vydal svuj VERSUS. A podle vseho se divame na velmi dobry multiplatformni port, kde bud trosicku vitezi PS3 nebo tu mame solidni remizu. UBI opet dokazuje ze umi optimalizovat. Jak by taky ne, kdyz maji nekolik set lidi ve vyvoji. Ale kdyz to provnate treba se srovnavacimi screenshoty MW ...

/applauds ubisoft
  • Hrozná recenze na hroznou hru od hrozného autora... Multi Kill
    • *2*
      Ale uz mas uspech hodne Ceskych ovecek se stihlo nachytat podle tech -11 :o) *4*
    • ficinho10
      proc by mel byt autor spatny ?!
      • a co tady teda delas? *1*
  • "Čepel jde používat i v boji, obzvláště potřebné jsou speciální pohyby, kdy protivníka přeskočíte pomocí háku. Mnohokrát se vám to vyplatí, protože ač nepřátelé stále útočí „tupě“ (ona by ale hra byla jinak nehratelná) po jednom, někteří protivníci vám prostě dokáží ve větším množství zavařit."

Lež. Hra by byla hratelná, ale by muselo být změněno balancování (tím ale mizí hyperbola jeden proti padesáti) nebo by se musely v boji opravdu začít používat všechny předměty, které jsou ve hře k dispozici. A to z hlediska praktické bojové taktiky, ne pro znuděnou zábavu.

Škoda že Ubisoftí hry se nedají pořádně modovat, koupil bych, upravil a užíval si ^_^
  • DOHRANO Dohral som to . Niekdo tu hovoril že Enzo zomrie . Ja som to dohral ináč. Enzo otvoril dvere, pomocou tých diskov ale jablko si nezobral , spojil sa myslov s Desmontom a povedal mu kde je jablko . Desmont sa zobudil s kresla a povedal že ide pre jablko Konec a išli titulky. Potom to ešte môžem hrať v Istambule . Takže neviem či to je ozajsný koniec alebo treba ešte hrať . Napište ake ste mali vy konce.
    • To kto je ten Enzo? Tak chalan taky tam nehra... bud fetujes alebo si hral nejake formule... Ak mas na mysli postavu Ezio Auditore, tak ten nezomrie.. A ozaj... bud sa nauc citat pocas hry alebo.... nefetuj..
      • Ezio umrie, ale v epilogu, ktory sa vola AC: Embers a ma 20 minut. Bohuzial Ferrari Enzo som v hre nenasiel, neviem ake ine bonusy si tam mal ty pribalene...
  • ficinho10
    jaka je doba hrani ?
    • V recenzi bylo řečeno že cca 15 hodin bez side questů, 40 hodin s nimi
      • za 8 hodin to prejdes
  • Tvl kdy že to má vyjít? Já myslel až příští rok. :D
    • Ocelot23
      Konzole již vyšlo na PC 29.11. tušim
      • jak to mohlo vyjit 29. kdyz je dneska 15. ???
        • Ellendway
          Možná protože to dnes vychází na PS3 a Xbox.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit