Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - recenze
14.11.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Ked to mozem zhodnotit tak je to uplne skvele pokracovanie!
Zacalo to vlazne .. po instalacii a prvej misii som to mal chut vypnut. Bol som zvyknuty na krasne slnecne Taliansko a dostala sa mi nejaka uprsana hnusna zmoknuta pevnost kde predomnou utekal duch ....
A potom to prislo ... lod do Istanbulu, spoznanie kolegov, zitenie ze Ezio je uz starsi pan!! Ale stale vie ako sa spravat k zenam a s tou charizmou, na ktoru sme boli zvyknuti z 2ky.
Kus ma mozno mrzi obmedzenie "dungeonov", ale dokonale to supluju 2 "dungeon" misie, pricom z jednej dostanete brnenie, pri ktorom sa uz konecne mozte prestat obavat guliek ... teda, o poznanie menej.
Assassins Creed ma pohltil, myslim ze ako este ziadna hra. A to nie len hrou samotnou, ale hlavne putavym pribehom, rozpravanim a tym celym, o com Assassins Creed je -
-
Není co dodat.... *3*
-
-
Chtel bych se zeptat jestli po dohrani pribehu , muzu jen tak free behat po meste a kupovat si veci ?
-
-
j
-
-
Pěkná recenze, děkuji za ni. Jen drobná výtka: Istanbul, Istanbul, Istanbul. Autor recenze BYL v Istanbulu. Autorovi se v Istanbulu MOC líbilo. Autor se v Istanbulu vyzná. No a co? Já taky. Ale koho to zajímá? A navíc tvrdit, že je to jednoznačně nejkrásnější město na světě? Autor zdá se chodil jen po turistických trasách... To je věc názoru, ale myslím, že do recenze to nepatří. Stačí přiblížit atmosféru....
-
-
To je jednoduché :) Je to prostě nádherné město (a ano, budu tvrdit, že je nejkrásnější), které "funguje" i mimo právě ty turistické trasy, nicméně to není pro hru důležité, pro ní je mnohem užitečnější, že se dobře drží reality. Třeba Montereggione ve dvojce se reálu moc nepodobalo. Přijde mi docela důležité zmínit osmanskou architekturu, kterou dnes už ve měste nenajdeme, stejně tak ocenit, že mapa ve hře končí za Galatou a nikoho nenapadlo tam vrazit třeba anachronismy. To je podle mne významné plus.
A díky bohu, že jsem prozatím měl na Istanbul dva týdny, takže jsem stihl projít víc, než jen klasické trasy po Sultanahmetu:) -
-
Dva týdny je dobrý čas *4*. Já měl pocit, že když jsme sešli z hlavní trasy stylem "Osamělý minaret na obzoru - plížením a plazením vpřed", město nastavilo svoji ošklivou a nepříjemnou tvář. Ale jak říkám je to věc názoru.
Proto se mi nelíbí, když píšeš "budu tvrdit, že je nejkrásnější" a chtěl bych, abys psal "myslím, že je nejkrásnější". Pokaždé, když někdo svůj názor vydává za obecnou pravdu, trochu se naježím. "Istáč" je nejzajímavější město, které jsem navštívil a IMHO nejzajímavější město vůbec. Rozhodně ne nejkrásnější.
Ale na téma objektivity-subjektivity recenzí jsme tu spolu již diskutovali. *3* Opravdu to neber ve zlém, tahle recenze se mi moc líbila a Tvůj vztah k Istanbulu vpodstatě chápu... -
-
V pohodě, vždycky, když píšu "to je nejkrásnější, nejlepší, nejhnusnější", je to jen a jen můj názor, neberu, že by to někdo vnímal jako mou snahu "a teď si myslete to co já":) Někdo může mít New York, Řím, Florencii (a je také krásná:))... Vždyť zrovna tohle je otázka osobního vkusu, vnímání jak vizálna, tak prostě pocitu:) Subjektivita na druhou:)
Mně se právě líbila i ta odvrácená tvář, na asijské straně, kde je buď ta levná hromadná zástavba a nebo industriální zóny. Jestli je teda nějaké místo v Turecku fakt hnusné, je to Karabük, to je industriální peklo jak z nějaké dystopie...a vedle něj zas úžasný malý skanzen osmanských domů ve městečku Safranbolu (ale je to zamořené turisty z Asie, asi je to v nějakém místním průvodci). Sakra, už se tu zas rozkecávám o něčem jiném, pardon, Turecko je moje láska:)
-
-
-
-
Pořád jsou soboje tak jednoduché jako v Brotherhood? Kdyby to bylo alespoň jako ve dvojce.
-
-
Je to o něco těší proti těm Elitním vojákům...umí ti vykrýt protiútok a sami ti dát ,,ťafku,, pokud jim jí nevykryješ hned po tom :D Prostě to může skončit, že jste navzájem ,,propleteni,, mečema a držíte se a kdo dá první hlavičku či kolínko já král :D A to nemluvím o těch zajímavejch ,,ninjech,, kteří se zjeví uprostřed města , chytnou tě zezadu a pokud něco neuděláš tak tě podříznou...a, že to bolí :)
-
-
Jak vypadá to pátrání po desmondových vzpomínkách? jeho příběh mě zajímá snad ze všech postav nejvíce. Dozvíme se v Revelations, jak se dostal do absterga, o jeho mládí atd?
-
Po dvojce už si Ubisoft měl dát pauzu, sice dvojku naprosto zbožňuju, ale Brotherhood už jsem viděl jen jako dojení série a docela mě zklamal (hodně slabej příběh, dost málo novinek, ale špatná hra to určitě nebyla) a obávám se, že Revelations je na tom úplně stejně. Příběh už mě vůbec nebere a hratelnost se určitě moc nezmění (trochu mě ale zajímá Desmndův příběh). Nějak jsem ani nepostřehl, že vychází a ani ho v hledáčku zatím nemám. Což je docela překvapující při tom, jak jsem se klepal na dvojku a počítal každou sekundu do vydání *1* . Nejspíš to koupím po, aspoň poloviční, slevě. Je opravdu nemilé jak ždímání dokáže zkazit tak výbornou sérii...
-
-
Ani si to nehral, a uz na to plives.. Jsi ovce a idi0tt.
-
-
Kde na to plivu? Já říkám, že o tu hru teď nemám zájem a je to kvůli toho, že nedávno jsem zrovna dojel Brotherhood a nechci hned hrát podobnou hru, neříkám že je to špatná hra. Jestlis to pochopil jinak, tvůj problém, ale laskavě mě nenazývej idiotem a zalez odkud jsi vylezl.
-
méééé.
-
-
Ovca robí Béééé :P
-
-
To už je detail, stejnak jsou to oba sudokopitníci a dokonce s podčeledí Caprinae. *3*
-
-
-
-
-
Hra vypadá výborně, mám v plánu o víkendu kupovat. Doufám že bude stejně výborná jako dvojka a Brotherhood, věřím že ano :)
-
A kdo mi vysvětlí konec, moc jsem ho nepochopil.. :D
-
Proboha! to ovládání! čokoláda na nervy nutná!
-
skirim odpad nešaha po kotniky assasinovi creed po prvom sboji som to nemohol hraš bolo to smiešne suboje pol metra od postavy sa zabijaju *1*
-
-
Skyrim rozhodne neni odpad. A to rikam jako fanda AC. Je to skvela hra, kterou si snad zahraju pristi rok v lete, az budu mit po skole a cas dat tomu nejakych tech 100=200 hodin.
-