Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - recenze
14.11.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Sorry za OT... Ale vyjít těch 7000 schodů na Hrotgar a rozhlídnout se - to fakt stojí za to *14*
-
-
Já tam šel pěšky, koně jsem nechal dole; cestou padla noc a strhla se sněhová bouře. Kdybych si měl vybavit, kdy jsem naposledy zažil ve hře takovou atmosféru, vzpomínal bych hodně dlouho.
Slabší textury? Who the FUCK cares?! -
Jo ten epickej výšlap byl brutální xD koukám že všechny kmentáře o ničem jiném nemluví jak o Skyrimu xD a to i když to téma je uplně jiné xD
-
-
protože Skyrim je prostě hra roku a to už jí nikdo neodpáře. Je to super.
-
-
Skyrim hrou roku rozhodně nebude...
-
-
Hodne slaby pokus o trolling ...
-
-
Vis ty vubec, jake hry vychazely v roce 2001? Skyrim je rozhodne jednou z nejhezcich her soucasnosti, zvlast pokud si to zahrajes na PC (coz neni muj pripad, svuj laptop mam zasadne na praci). I na PS3 to vypada hodne hezky ... Xbox ... no skoda mluvit.
-
Jaký Trolling? Skyrim má grafiku jako hra z roku 2001, takže díky... raději zůstanu u jiných her.
-
-
-
alebo Batman: Arkham City ? :)
-
Ja si porad myslim, ze hrou roku je Portal 2.
-
-
Jo portal 2 je moc dobra hra . Popravdě j bych hru roku nemohl vybrat .-D Portal ma svoje skyrim masvoje a AC ma svoje. Prostě dilema.
-
-
Zapomnel jsem jeste na jednoho cerneho kone GOTY: nova Zelda je neuveritelna, a v kazdem smyslu skvela hra. Myslim, ze se asi bude rozhodovat mezi ni a Skyrimem. A v tehle bitve budu vzdy a jen pro Zeldu. Sorry, vsichni Skyrimari.
-
Portal 2 super, ale vlastně mi to přišlo jako takový mírně rozvinutější pokračování jedničky, atmosféra byla trochu jiná atp. - Každopádně hra mě bavila, určitě jedna z nej her letoška.. Na atmošku skyrimu to ale určitě nemělo..
Největší zklamání jednoznačně Rage. -
No Arkham city mě nezaujalo hratelností a to mě odradilo. Infamous měl skvělý příběh ale taktéž hratelnost nic moc. Tyhle dvě hry mi prostě připomínají typické konzolové rubačky. ( nic proti gustu)
-
Vidis, ja bych AC jako GOTY asi nevybral. I kdyz se to jevi jako vyborna hra, proste nenabizi tolik zmen oproti predchozim AC titulum, ci ostatnim moznym kandidatum. Ze stejneho duvodu bych GOTY cenu nemohl dat ani Uncharted 3, i kdyz vizualne je to zazitek. Pro mne by se ten vyber smrskl asi na Portal 2, Arkham City, Skyrim a InFamous 2 (silene nedocenena hra, bohuzel).
-
-
Já si stejně myslim, že ste retardi, protože tohle je diskuse o AC :D
-
-
-
-
A to ten starej Ezio vyšel?
-
-
Pořád jsou soboje tak jednoduché jako v Brotherhood? Kdyby to bylo alespoň jako ve dvojce.
-
-
Je to o něco těší proti těm Elitním vojákům...umí ti vykrýt protiútok a sami ti dát ,,ťafku,, pokud jim jí nevykryješ hned po tom :D Prostě to může skončit, že jste navzájem ,,propleteni,, mečema a držíte se a kdo dá první hlavičku či kolínko já král :D A to nemluvím o těch zajímavejch ,,ninjech,, kteří se zjeví uprostřed města , chytnou tě zezadu a pokud něco neuděláš tak tě podříznou...a, že to bolí :)
-
-
Nevim, pro me zklamani. Je to uz silene prekombinovane nesmyslnyma cinnostma typu obrana assassinskeho doupete, trenovani jinych assassinu apod. Hlavni pribeh se v tom vsem uz hrozne ztraci.
-
-
Podle mě je to veice povedené. Ta obrana a trénování assassinu je příjemným spestřením a možností si prodlouhžit dobu hraní. Což je podle mě v dnešní době kdy hry mají 5 -6 h herní dobu docela dobrý :). Je to ale věc názoru Já zas nechápu jak někdo může hrát COD ? Nad tím by jeden vážně zaplakal (nebo já ani nevím zda mám plakat nebo se smát :-D. ( jen sem sázejte ty mínusy xD ať se zasměju.
-
-
ja jsem taky stastny ze jsou zmeny na kazdý nový dil jsem mel to stesti ze jsem byl nemocny a paril jsem to 24 hodin denně dvakrat vsechny bonusovy ukoly vsechno
krome assassina ten mě vubec nechytl ale asi to bude tim ze jsem predtim hral vylepšený druhy dil a prvni mi prisel chudý
a nevim jak to vydrzim do brezna -
-
Já měl to štěstí že jsem hrál AC první díl hned jak vyšel :-P takže nic lepšího nebylo :-P
-
-
-
blbost, hrajes to vubec , ja mam odehrano 3 hodiny a zatim myslim nejlepsi dil serie, porad neco noviho, pribeh dobre jede...
-
Nevim ... zase kdyby nic nepridali, tak budou vsichni nadavat, ze je to porad to stejne. Ja jsem rad, ze tam ty "nesmyslne cinnosti" jsou, alespon je vzdycky co delat po dokonceni hlavni pribehove linie.
-
-
to už je zase novej assassin? to ještě někdo hraje?
-
-
to jsou trapny kecy, takhle se jeste nekdo vyjadruje?? *2*
-
To vyšel zase další díl TES? To ještě někdo hraje? Tak možná někdo nezaměstnanej nebo nudící se studenti, ne? :D
-
-
"zase další díl TES" ? říkej mi třeba hnidopich, ale vidím rozdíl mezi dalším dílem TES na kterej jsme čekali 5 let a dalším dílem assassína, na kterej všichni netrpělivě čekali celejch asi devět měsíců. holt se klukům z ubisoftu podařilo vyrobit značku na kterou ovečky letěj, tak ždímou co to dá..
-
-
Raději si počkám na hru devět měsíců než 5 let aby vypadalo jako hra z roku 2001.
-
Ovecka? To myslis ty, kteri jsou spokojeni s tim, co maji? Pak je lepsi byt oveckou, nez vecne nespokojenym vlkem *3*
-
A neda se to o oveckach rict prakticky o kazdem pokracovani?
-
-
Přesně, dejte sem nový Risen, a Masový Efekt, Asasínovo Krédo i Nebeský Okraj si strčte třeba do zádele... *5*
-
-
masový efekt? uf!
-
Risen je z těch her nejhorší tak proč by se někdo namáhal *12*
-
-
Protože někdo neskočí na špek každé komerční kravině, narozdíl od tebe...
-
-
Víš co je smutné Bratře v trollu?
Že i Risen 2 si to ve jménu pochybných lepších prodejních čísel štráduje směr mainstream.
-
-
-
Nebeský Okraj? Jo Skyrim. Máš říkat Staré Svitky 5... Nebeský Okraj mi skoro nedocvakl.
-
-
-
-
Jasný jasný, já bych na vydání Skyrimu prostě vyhlásil měsíční státní volno a zakázal vycházení jiných her.
-
skirim odpad nešaha po kotniky assasinovi creed po prvom sboji som to nemohol hraš bolo to smiešne suboje pol metra od postavy sa zabijaju *1*
-
-
Skyrim rozhodne neni odpad. A to rikam jako fanda AC. Je to skvela hra, kterou si snad zahraju pristi rok v lete, az budu mit po skole a cas dat tomu nejakych tech 100=200 hodin.
-
-
Věřim... že to je špičková hra, stejně jako předchozí díly. A že u ní jednou zažiju nejeden pěknej večer.
Ale vydávat takovouhle hru pár měsíců od Skyrimu je asi dost blbost. Já jsem nezvládl přečíst ani recenzi, natož si AC zahrát :-). -
-
Spickova hra to je kazdopadne, i podle recenzi na ostatnich hernich serverech. Je ale nesmirne zajimave, jak spousta novinaru kritizuje, ze hra se od minule moc nezmenila, ale MW3 od tech samych novinaru dostava 9ky a 10ky. Momentalne jak na gamerankings tak metacritku ma hra kolem 80 bodu, coz je vyborne.
-
-
No jo, CoD Effect.
A 80 je vskutku pěkných. I když v dnešní době se najdou lidi, co brečí pokud má hra pod 95... *7*
-
-
-
Nikdo nediskutuje, všichni hrají Skyrim *5*
-
-
Je to tak *1*
-
Bohudík taky hraju
-
"Goodbye real life, hello Skyrim!" No ale...
-
-
http://scifi.icanhascheezburger.com/2011/11/11/sci-fi-fantasy-skyrim-its-here/
-
-
Tak nak. Jen prochazim, a zase ke Skyrimu :)
-
Asi tak :-D
-
-
8 je krasne hodnoceni pro takovouto hru. Uz se tesim az si ji take zahraji. Recenzenta bych se jen rad zeptal: v nekterych zaberech na internetu se objevuje pokles framerate. Jakou s tim mate zkusenost? Take koukam, ze hrajete na xboxu. Ma nekdo v redakci pristup k ps3 a mohli byste udelat porovnani mezi verzemi?