Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz je to opravnene, tak rozhodne.
  • A presne tak by to melo byt. Pokud chci zahranicni recenzi, tak si ji prectu. Od ceskeho recenzenta cekam ceskou recenzi. Nejake zajimave postrehy, a ne jen tupe opakovani ...
  • A tys jako Skyrim hral? Skyrim je RPG extaze, navic je to oproti Assassinovi jinej zanr, takze se to neda srovnavat.
  • Mne stve, ze skyrim dostane vyssi hodnoceni a pritom je ta hra mnohem horsi. *16*
  • A uz jen cekas, jak te vsichni setrou v diskusi, zes to vubec nehral, ze je recenze spatna, opsana ze zahranicnich webu a s recenzentam na hranici! *3*
  • Ále. Prostě to spustíš, lehce si to osaháš, pak koukneš co o tom napsali v zahraničí a sepíšeš vlastními slovy. *7*
  • Kde na to plivu? Já říkám, že o tu hru teď nemám zájem a je to kvůli toho, že nedávno jsem zrovna dojel Brotherhood a nechci hned hrát podobnou hru, neříkám že je to špatná hra. Jestlis to pochopil jinak, tvůj problém, ale laskavě mě nenazývej idiotem a zalez odkud jsi vylezl.
  • Hairy_Ass
    méééé.
  • Ani si to nehral, a uz na to plives.. Jsi ovce a idi0tt.
  • No osobně si myslím, že v podstatě celou AC sérii drží nad vodou hlavně pěkný příběh.
  • kostejnesmrtelny
    Je to tak *1*
  • Jedinne co bych hre vytkl je bezesporu obtiznost, kdyz jsem jednoho krasneho dne zjistil, ze kdyz se postavim do rohu tak 2 strazim trva nekolik minut nez me zabiji a ja se nebranim tak se mi to dost znechutilo ale jinak co se tyka akce, kvalitniho pribehu, toho spravnyho frajirka hrdiny je tohle spravna volba
  • Portal 2 super, ale vlastně mi to přišlo jako takový mírně rozvinutější pokračování jedničky, atmosféra byla trochu jiná atp. - Každopádně hra mě bavila, určitě jedna z nej her letoška.. Na atmošku skyrimu to ale určitě nemělo..

Největší zklamání jednoznačně Rage.
  • Po dvojce už si Ubisoft měl dát pauzu, sice dvojku naprosto zbožňuju, ale Brotherhood už jsem viděl jen jako dojení série a docela mě zklamal (hodně slabej příběh, dost málo novinek, ale špatná hra to určitě nebyla) a obávám se, že Revelations je na tom úplně stejně. Příběh už mě vůbec nebere a hratelnost se určitě moc nezmění (trochu mě ale zajímá Desmndův příběh). Nějak jsem ani nepostřehl, že vychází a ani ho v hledáčku zatím nemám. Což je docela překvapující při tom, jak jsem se klepal na dvojku a počítal každou sekundu do vydání *1* . Nejspíš to koupím po, aspoň poloviční, slevě. Je opravdu nemilé jak ždímání dokáže zkazit tak výbornou sérii...
  • No Arkham city mě nezaujalo hratelností a to mě odradilo. Infamous měl skvělý příběh ale taktéž hratelnost nic moc. Tyhle dvě hry mi prostě připomínají typické konzolové rubačky. ( nic proti gustu)
  • smejki
    masový efekt? uf!
  • Víš co je smutné Bratře v trollu?
    Že i Risen 2 si to ve jménu pochybných lepších prodejních čísel štráduje směr mainstream.
  • Vidis, ja bych AC jako GOTY asi nevybral. I kdyz se to jevi jako vyborna hra, proste nenabizi tolik zmen oproti predchozim AC titulum, ci ostatnim moznym kandidatum. Ze stejneho duvodu bych GOTY cenu nemohl dat ani Uncharted 3, i kdyz vizualne je to zazitek. Pro mne by se ten vyber smrskl asi na Portal 2, Arkham City, Skyrim a InFamous 2 (silene nedocenena hra, bohuzel).
  • Jo portal 2 je moc dobra hra . Popravdě j bych hru roku nemohl vybrat .-D Portal ma svoje skyrim masvoje a AC ma svoje. Prostě dilema.
  • alebo Batman: Arkham City ? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit