Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - recenze
14.11.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Protože někdo neskočí na špek každé komerční kravině, narozdíl od tebe...
-
a recenze na kocoura v botak doufám bude? *1*
uz se nemuzu dočkat az 18.11 vyjde *1* -
Já si stejně myslim, že ste retardi, protože tohle je diskuse o AC :D
-
Hlavne je to nevdecna prace a je za to malo penez. Poznamky jak kdo :)
-
Risen je z těch her nejhorší tak proč by se někdo namáhal *12*
-
Ja si porad myslim, ze hrou roku je Portal 2.
-
protože Skyrim je prostě hra roku a to už jí nikdo neodpáře. Je to super.
-
Není to tak hrozný, jsou i horší práce:)))
-
Řekl bych,že recenzovaní není žádná sranda jak si mnoho lidí myslí.Prostě musíš hrát i to co tě nějak extra nebaví(to asi není tento případ),ale hlavně to musíš hrát pořád a rychle :) To je strašné.Když hraji tak prostě hraji jak chci jak dlouho chci a pak také chrápu jak dlouho chci :d Chudák recenzent.Tomu pořád někdo říka hraj,hraj,nechrápej hraj!Musíme to mít napsané co nejrychleji.To je strašné :)
Navíc si během hraní musí dělat poznámky do recenze to je vopruz :) -
Konzole již vyšlo na PC 29.11. tušim
-
Dobrá recenze :) Bavilo mne se tím prokousávat, hlavně si cením té délky hry...to se dnes už moc neříká a já to považuji v recenzi za důležité
-
Tvl kdy že to má vyjít? Já myslel až příští rok. :D
-
Je to o něco těší proti těm Elitním vojákům...umí ti vykrýt protiútok a sami ti dát ,,ťafku,, pokud jim jí nevykryješ hned po tom :D Prostě to může skončit, že jste navzájem ,,propleteni,, mečema a držíte se a kdo dá první hlavičku či kolínko já král :D A to nemluvím o těch zajímavejch ,,ninjech,, kteří se zjeví uprostřed města , chytnou tě zezadu a pokud něco neuděláš tak tě podříznou...a, že to bolí :)
-
Jo ten epickej výšlap byl brutální xD koukám že všechny kmentáře o ničem jiném nemluví jak o Skyrimu xD a to i když to téma je uplně jiné xD
-
Ovecka? To myslis ty, kteri jsou spokojeni s tim, co maji? Pak je lepsi byt oveckou, nez vecne nespokojenym vlkem *3*
-
Recenze bude s nejvetsi pravdepodobnosti zitra. Ona to neni zrovna nejmensi hra :)
-
A neda se to o oveckach rict prakticky o kazdem pokracovani?
-
"Čepel jde používat i v boji, obzvláště potřebné jsou speciální pohyby, kdy protivníka přeskočíte pomocí háku. Mnohokrát se vám to vyplatí, protože ač nepřátelé stále útočí „tupě“ (ona by ale hra byla jinak nehratelná) po jednom, někteří protivníci vám prostě dokáží ve větším množství zavařit."
Lež. Hra by byla hratelná, ale by muselo být změněno balancování (tím ale mizí hyperbola jeden proti padesáti) nebo by se musely v boji opravdu začít používat všechny předměty, které jsou ve hře k dispozici. A to z hlediska praktické bojové taktiky, ne pro znuděnou zábavu.
Škoda že Ubisoftí hry se nedají pořádně modovat, koupil bych, upravil a užíval si ^_^ -
Do Skyrimu ste tak zažraný, že i na tu recenzi ste zapoměli co..? *1*
-
A to ten starej Ezio vyšel?