Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už měto docela štve co ty co dělají recenzy používají za PC by mě zajímalo že se jim to to asi nesekne nevíte někdo náhodou dík.
    • Amylee.Anderson
      Já už mam praxi v debilštině. Myslim, že se ptá, co má redakce za PC za zestavu, že jim to funguje tak pěkně.
    • A teď česky ano?
      • Taky tomu nechápu. Po prvním přečtení jsem myslel, že se divý že se Vám to neseká. Teď po druhým peřčtení to vypadá na opak, ale zase v tom nevidím hlavu a ani koleno.. *1*
  • Trol.diskuzni
    Vydávat stále jednu a tutéž hru pořád dokola si dnes můžou dovolit dvě série:

1) COD; 2) AC

Zajímavé, že COD je podle herních znalců odpad a AC největší ultrahra na světě (po Skyrimu). *3*
    • DavRed
      Zrovna tvoje příspěvky čtu rád, protože umíš shodit každou hru... ALE PROTI AC ANI SLOVO!!!
    • Doporucuji zmenit identitu... tady uz Te kazdej z principu "hejtuje".

Jinak v podstate souhlasim, ze jednicka me bavila hodne, dvojku jsem skoro dohral, na brotherhood uz jsem nemel silu... Nejspis to bude tim, ze je mi Eizo SILNE nesympatickej. Zestarlej v Revelations uz mi tolik nevadi a paklize se alespon trochu vraci Altair, je tu sance, ze to nekdy zkusim .)
    • Kdyby hrál AC tak víš, že tam nejde ani to o "hru" , ale co ta hra peřdstavuje... Nakousnu pojmy jako:
      Creators, first civilization..
    • Zapomněl jsi na svou oblíbenou Fifu.... Buzno
      • Trol.diskuzni
        FIFA je každý rok jiná v in-game mechanismech, v sestavách týmů i v poupravených herních režimech... V každém případě COD ani FIFA si na nic nehraje - nesnaží se vydávat encyklopedie o 500 stránkách a jiné rádobyepické hovadiny - jednoduše to jsou hry, které těší lidi, kteří je hrají.

Nic jiného než urážet neumíš? *5*
        • Děkuji za osvětu Nýmande. Více erudovaný názor o tom jak recyklovat pořád dokola stejný prvky (a každý rok) jsem snad ani nemohl slyšet*11* .

Buzno je celkem adekvátní oslovení pro člověka, jenž se snaží 90% čtenářů bezúčelně naštvat. Nehledej v tom žádný emoce. Je to čistě akademický označení *5*
          • "Já se tady jen bavím, nad všemi a nad vším na tomto webu, ať už ironicky či upřímně myšleno. " - Ano proto jsi omezenec...
          • Trol.diskuzni
            Já se nikoho naštvat nesnažím. Pouze publikuji své názory... Pokud to někoho nadnáší, značí to pouze jeho omezenost a nedostatek nadhledu. *5*
            • Trol.diskuzni
              Já se tady jen bavím, nad všemi a nad vším na tomto webu, ať už ironicky či upřímně myšleno. *3*
            • "Mé názory a prezentace jsou přesně takové, jak si představuju, že by na webu typu games.cz měly být. Lidé tady nemají absolutně nic společného s mým opravdovým životem, a proto nemám ani trochu zapotřebí jednat upřímně..."
              Takže jsem u toho že jsi omezenec co si tu lží lečí komplexy z reálného života? Aspoň k něčemu jsme se dobrali...
            • Trol.diskuzni
              Mé názory a prezentace jsou přesně takové, jak si představuju, že by na webu typu games.cz měly být. Lidé tady nemají absolutně nic společného s mým opravdovým životem, a proto nemám ani trochu zapotřebí jednat upřímně...
            • prave ze podle jeho duchaplnejch nazorech bych rekl ze vysokoskolak je *7* *15* tim nechci nikoho urazit...
            • Jasný proto publikuješ desítky intelektuálně vyzrálých příspěvků k článku 100+ důvodů + Skyrim něco... Ano povídejme si ještě o omezenosti a nadhledu. Ty rozhodně darem nadhledu neoplýváš. "Jáaaa nic já muzikant pouze publikuji své názory"... Pokud si nedokážeš uvědomit, že tvé názory nejsou zrovna společensky přijatelné tak jediný kdo je omezený seš ty. Kor když se prezentuješ jako vysokoškolský student... O čemž stále pochybuji *7* .
        • Mě trailer na FIFO připomíná Football Wrestling *1* *1* .. nic jinýho
          • Trol.diskuzni
            To bude tím, že je tam méně výbuchů než v traileru na AC či COD, že? *5*
            • Cože?? Výbuchy?
              Já se tu bavím, že to vypadá jako wrestling fotbal, kde bylo jen ukázaný jak se dá někdo sejmout... Nic jinýho *1*. To stejný bylo při traileru na NHLko... těžce nechápu a s klukama sme se dobře pobavili aspoň *1* *1*

Mě to připomíná ty nesmyslně "erotický" reklamy na billbordech, kde kozatá ženská drží noťas... Tak je to reklama na spodní prádlo, málo erotiky nebo elektroniku!?
    • Planý žvást.

1. jednu a tutéž hru si dokola dovoluje vydat mnohem více sérií
      2. o AC už znalci dávno netvrdí, že je to největší ultrahra (stačí se podívat na hodnocení posledních dvou dílů)
      3. rozdíl mezi plytkou a triviální střílečkou na kolejničkách a titulem, který se když už nic tak pokouší o vkusně podanou historickou osvětu, pozná snad i malé dítě!

Příště se lépe informujte, pane Trolle. Další, prosím... *3*
      • Trol.diskuzni
        Já jsem informovaný dostatečně... První díl této série vypadal velmi nadějně, ale stala se z toho taková herní Esmeralda. Vskutku dojemné. *3*
  • Koukám, že nepřátele ještě pořád hezky vklidu čekají, než Ezio dokončí vražedný kombo s animací a zírají na něj jak banda pitomců :) Kdyby mě v týhle sérii zajímal příběh, tak do toho možná jdu. Šplhání po střechách a likvidace nepřátel v evidentně nezměněným bojovým systému jsem se už ale nabažli dost, takže díky, nechci.
    • Malleth
      Je fakt že souboje se od posledních dílů změnili minimálně. Jen přidali nový dorážky a to je asi tak všechno. Ani tu pomalou odezvu, co byla v AC už od prvního dílu nezpravili a souboje sou pořád založený na exploitu (stát a čekat na útok a pak provést counterattack).
      Už sem to taky vrátil.
      Batman: Arkham City je o dost lepší a nejen v soubojích
    • Ne všichni nepřátele čekají.Čekali jen v jedničce a ve dvojce.V brotherhoodu byli asi nejzákeřnější.
    • Jazz
      Asi špatnej souboj, ale mě už několikrát jebli zezadu, když jsem zrovna dokončoval jeho spolubojovníka hookbladem. Ezio je teď v soubojích strašně pomalej.
      • Njn tak už taky není nejmladší *1*
        • Jazz
          On je teď spíš silnější než rychlejší.
          Vezme meč, zapíchne ho týpkovi do hlavy, otočí s ním (asi mu ho tam nechá hnít) a pak ho zas vytáhne nebo mu zajede do břicha a mečem ho vytáhne do vzduchu.
    • jenze to by podle me ezio zkapal kdyby se objevilo vic jak 2 nepratele - sice by to pridalo na realisticnosti - ale to by jsi chtel? *5*
      • Když musí zabít každýho druhýho maníka jednou z pár, už po hodině se opakujících, cool animací, pak by ho skutečně utepali jedna dvě. A patřilo by mu to. Dělá machra a práce mu stojí *5*
      • Oni
        Tenchu
        Dark Souls
        Jedi Academy
        Indiana Jones and the Emperor's Tomb

???

Profit !!!
  • michaliuz18
    ale prd ze AC-R je najhorsi, je na rovnakej urovni ako brotherhood, taky stred, neprinasa nic nove, ba dokonca zhorsili aj mimiku tvare teraz len otvaraju usta co sa mi nezapacilo prvy dojem , a vlea roboty si stym nedali len tam dali kopa nudnych misii ale hlavne koniec bol super hra za altaira tiez take pokracovanie AC 1 a preto som si hru aj docela uzil :)
    • Jazz
      Mimiku tváře zhoršili ? *15*
      To asi pochybuju, když použivají Mocam, který můžeš vidět v L.A. Noire.
      • Malleth
        V AC použili Motion scan? Jak si na to přišel?
        • Jazz
          Co si třeba přečíst info ?
          • Malleth
            Možná použili stejnou technologgi/software, ale nahrávání tam funguje jinak.
            V L.A.Noire museli používat konkrétní herce a ty se nesměli hýbat. V AC ne.
            Tam mohli používat jakékoli herce, kteří se mohli během nahrávání hýbat a snímalo se tak celé tělo. Animace se pak přepočítává na mesh.
            Ten výsledek vypadá úplně jinak než v L.A.Noire
            Hůř
  • Slabota. AC1 průměrný, AC 2 nejdnoznačně nejlepší, ACB horší a toto asi ještě horší...
  • proc zase to priserny slovo konverze kdyz to pritom bylo delany spolecne s konzolema, jen o 2 tydny pozdeji vydany
    • terz
      Protože to je konverze. To, že odložily vydání nemá s tím zda-li byl titul udělán jako konverze nic společného. Nevyvíjeli paralerně na PC a na konzole. Udělali konzolové verze a z xboxu pak převedli na PC. I kdyby to vyšlo o tři měsíc dříve než konzolová verze, stále to bude konverze.
  • Chudák Šestnáctka...
  • Ocelot23
    O dost lepší video recenze než na Zingu
    • Co je to Zingu?
  • Kdyby se hry měli zavděčit všem hráčům, a pro každého tam něco z toho co chce dali tak je z toho chaos ..... su rá že tahle hra patří mezi mé oblíbené a ať si všichni klidně pindaj o stošest stejnak si pak sednou k COD a nasadí si své super placebo brýle na lepší zážitek ze hry :-). kdyby ste si to ušetřili tak máte mnohem širší škálu her které si můžete i průměrně užít :), ale člověk kterej jen furt remcá a na věcech co mu nesednou hledá to špatné :) si asi moc here nezahraje :).
    • Hairy_Ass
      Proč do všeho taháte CoD? *7*
  • Assassin byl je a bude dobrá hra a komu se to nelíbí tak to je jen jeho problém *1*
    • jindra.veliky
      me se hra nelibi a jako problem to nevnimam
      • Jazz
        Mě se zas nelíbí ten tvůj Skyrim a co s tím uděláš ?
      • AkA_AnarKy
        co se tobě líbí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit