Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kickasl
    Ono kdyby ty kecy splnili tak by to bylo fajn. Zase zkusit neco novyho. Novou postavu(a tentokrat zase nejakou zajimavou), slusny pribeh, zachranit souboje(jenom tohle by mi stacilo) a zasadit hru do zajimaveho prostredi. A pak, protoze tou dobou i peklo zamrzne, pujdeme bruslit.
    • Podle mně byl zajímavej Connor aj Edward ale uznávám že Ezio je Ezio. *1*
  • Pre mna osobne bola "sucasnost", teda pribeh Desmonda tou hlavnou dejovou linkou aj ked zaberala len male percento z hernej doby vsetkych dielov. Aj 3ku som dychtiva hnal dopredu, nie aby som vedel ako sa skonci pribeh Connora, ale zakazdym som sa tesil na dalsiu cast za Desmonda a ako to dopadne s tym koncom sveta.
    • Souhlasím. Desmonda jsem měl taky rád. Zvlášť se mi líbila ta část, kde s ním lezu na ten mrakodrap nebo ten únik a vyhýbání se strážím. Postavy kolem něj jsem měl taky rád. Proto mě potěšilo, když jsem je viděl v Black Flag. Zatím jsem to nedohrál ale doufám, že do příběhu promluví nějak víc.
    • No, já to měl přesně naopak. Vždycky jsem obracel oči v sloup, když mě hra přenesla do současnosti. Desmondovu dějovou linku jsem opravdu neměl a nemám rád. Klidně bych si uměl celou sérii představit bez něj, i když by holt musel scénář vypadat trochu jinak.
      • kickasl
        U tech prvnich dilu mi to tam sedelo, protoze to jeste byla dobra atmosfera, ale v budoucich dilech bych se bez nej(nebo nejakeho jeho nahrady) obesel. Holt uz zazraky ohledne pribehu necekam. Cela hra by se klidne mohla odehravat v minulosti, akorat s tema soubojema kdyby neco udelali...
      • presne...Desmond byl chyba a vubec mi do AC nesedel...spis mi to kazilo zazitek ze hry
    • kickasl
      Me se treba moc libili i ty souboje v "soucasnosti"(i kdyz uz nevim v jakym to bylo dile). Bez UI ty souboje byly proste narocnejsi a zajimavejsi(jasne, porad lehky, ale aspon clovek musel davat trochu pozor).
  • Práveže ako tam nastúpil on, príbeh klesol na úrovni.
    • Ristoro
      Revelations byl po 2ce příběhově asi nejsilnější. Tak nevím o čem mluvíš.
      • Přiběhově ? Možná. Herně ? Rozhodně né.
        • Ristoro
          Copak jsem napsal? Herně pro mě není AC2 překonaná dodnes.
  • Assassin's Creed je takova herní telenovela. Vychrlíme milión dílů o ničem, já jenom čekám kdy tam budou jetpacky a lasery.
  • Spletitost? Spis shitovost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit