Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed série nemá konkrétní příběhový konec
30.1.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Nema konec, aby pokracoval... stale ale lepe a zadne vystavovani jiz tak zavedene znacky se nekonalo. Je to takove nahoru-dolu AC1 asi jedina cast kdy se jim povedlo vystihnout samotnou podstatu pocinani a taky sveta Assassina. Odhlecenejsi 2 a opote mirny navrat k hlavnimu tematu v Brotherhood ( aby se odchylil v Revelations zase nekam jinam) "zbytecny" AC3 ( portace Liberation s krizkem po funuse - tedy kdo nic necekal take nic nedostal)
ACIV. (Vylepsene lodni bitvy a opet klisovity celkem pribeh ale zabavny ne nezajimavy+ DLC a cernochem). No tezko rict kam se budou kroky hrace ubirat , doufam ze dal a zase lepe... mnohem sak to ,ma potencialu na rozdavani. -
Spletitost? Spis shitovost.
-
Assassin's Creed je takova herní telenovela. Vychrlíme milión dílů o ničem, já jenom čekám kdy tam budou jetpacky a lasery.
-
Ono kdyby ty kecy splnili tak by to bylo fajn. Zase zkusit neco novyho. Novou postavu(a tentokrat zase nejakou zajimavou), slusny pribeh, zachranit souboje(jenom tohle by mi stacilo) a zasadit hru do zajimaveho prostredi. A pak, protoze tou dobou i peklo zamrzne, pujdeme bruslit.
-
-
Podle mně byl zajímavej Connor aj Edward ale uznávám že Ezio je Ezio. *1*
-
-
Ajeje, děcka se nuděj, tady je zase zatrolíno *1*