Assassin’s Creed Shadows – recenze vyžádaného výletu do Japonska
-
Dobrá recenzia. Ubisoft ani nesklamal, ani neprekvapil. Prečo vymýšlať koleso okrúhlejšie, a keď chcú ludia hambáč, tak im dáme hambáč...komu 14 assasínov nestačilio...Toto som chcel pred desiatimi rokmi, ale je fakt, že takto by to asi nevyzeralo...Ak to pôjde s nejakým VR injektorom, asi vyskúšam, ale určite nie za plnú cenu!
-
Jasna 11 z 10. Otevřený svět,svoboda, grafika, akce a stovky hodin šmejdeni. Takový hry chci aby vycházely furt. Nemusím se učit každý díl mechaniky a ovládání. Vím co a jak funguje a co mám dělat. A když bude AC/ Far cry z prostředí Antarktidy/Gronska tak to bude zase skvělá hra jako všechny openworld od Ubisoftu předtím. Žádná lineárka, koridor, svazani pribehem. Nevidím na tom nic negativního. Drobny nedokonalosti za Openworld prominu. Kam se hrabe pohádka o Wukongovi.
-
-
A pak se všichni hrozně diví, že takové hry vychází stále dokola :)
-
-
Copak nějaký problém? Nebo nepochopení, že každému se líbí něco jiného?
-
-
To je sice hezké, ale kvůli takovým hráčům si už nikdy nezahraji tak kvalitní díly, jako byla Ezio trilogie :/
-
-
No a někoho zase baví od origins třeba. A před odpad. Tak asi tak.
-
-
Tak někomu může chutnat steak ohřátý v mikrovlnce, ale srovnávat to se steakem, který ti udělají v Argentině v místní steakové restauraci, to se srovnávat prostě nedá.
Zvlášť, když za oboje chtějí stejnou cenu :)
-
-
Reakce na příspěvek:
A já ti mohu řící, že nechápu co vás na těch starých dílech bavilo. Prostě každého baví něco jiného. Unity a syndicate stačilo. A black flag vráceno.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nechápeš, co lidi na těch starých dílech bavilo? Z toho, co píšeš, to vypadá tak, že jsi to v té době vůbec nehrál.
-
-
Reakce na příspěvek:
Black flag jsem hrál a nic moc. Každý má rád něco jiného. Někdo nové a někdo staré díly.
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak jestli Black Flag považuješ za "starý díl", tak to jsi trochu už moc daleko. Black Flag byl už 6. díl.
Takže odpoveď je "ne, nehrál jsi ty staré díly, o kterých se tady mluvilo". (AC2, AC Brotherhood, atd.)
Takže prosím nedohaduj se tady o něčem, když jsi ty díly vůbec nehrál. Díky.
-
-
Reakce na příspěvek:
Asi podle toho jak se co hodí co. Zajímavé, že opačně to jde. Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude. Ubi ty přitahuješ zajímavé lidi. To tedy povím.
-
-
Reakce na příspěvek:
"Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude?"
O čem to mluvíš? Nikde jsem nic takového nenapsal. Já tady napsal názor na staré AC hry.
Očividně jsem tě nachytal při psaní zavádějících informací a místo toho, aby jsi to prostě akceptoval, tak si tady začneš vymýšlet a psát nějaké útočné argumenty. Patetické chování.
-
-
Reakce na příspěvek:
No, 11 let staré AC:BF už se za starý díl považovat opravdu dá.
A jinak žádné univerzální dělení, jaké díly jsou "staré" a jaké "nové", neexistuje, je to čistě otázka preferencí.
Viděl jsem lidi, pro které staré díly končí Revelation, protože Ezio pro ně byl vrchol.
Viděl jsem lidi, pro které je posledním starým dílem Rogue, protože klasické díly pro ně končí americkou trilogií.
A stejně tak jsem viděl lidi, pro které staré díly končí Syndikátem, protože Origin výrazně změnil základní formuli.
A než na mě zkusíš argument "nehrál jsi, nerozumíš", jedničku jsem hrál v době vydání. -
-
Reakce na příspěvek:
Však v pořádku. Akceptuji tvůj názor. Hrál jsi to a očividně něco o tom víš.
Ale Davidlukes psal totální nesmysly. Lidi se tady mluvili o kvalitách Ezia a Davidlukes proti argumentoval, že Ezio (staré díly) byly špatné, protože on hrál Black Flag a ten se mu nelíbil. Prostě LOL. 🤮
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hru jsem moc nerešil. Kvůli té klasické Ubi šabloně mě nezajímala, ale nakonec jsem se nechal běhe dneška zlákat, protože až na to stupidní plazení se v křoví, pískání na nepřítele atd. vypadá všechno super. Škoda jen, že se tam vše řeší bojem a hráč musí bejt takovej sériovej/masovej vrah a nedá se tam víc věcí řešit jinak, viz KCD2
-
Koupím si to, abych podpořil Ubisoft. Ony jsou ty hry trochu generické v gameplay, ale je za nima vidět obrovská spousta práce a pokud si někdo myslí, že až Ubisoft klekne, tak se toho chopí někdo jiný, akorát lepší, tak nechopí. Z tržního hlediska to totiž nedává moc smysl.
-
-
Amen. Těm hrám toho sice kolikrát hodně chybí, většinou hlavně dobrý writing, ale takové kvalitní práce, co v nich je, to se jen tak nevidí.
-
-
Asi si to nikdy nezahraji, i když ten vizuál a přeromantizované Japonsko je v této hře nádherné, co jsem měl možnost vidět, ale jsem rád, že se hra +- povedla a není to propadák už kvůli uřvané skupině hejtrů, kterou tu hru x měsíců vláčela bahnem internetu.
-
Jasuke mi prijde jako prijemna zmena . Konecne nekdo, kdo vsude nesplha jak opicak, ale vejde stredem a vsem nakope zadek.
-
-
A s AC to má pak společné co?
-
-
Nic. Tady aspoň vidíš proč je AC série tam, kde je a proč tomu plno recenzentů dává 8ky.
Podle mě už lidi zapomněli na jedničku a dvojku a v čem ty hry byli dobré, což je plížení a zabíjení ze zálohy a co nejvíc nepozorovaně a tak, aby jsi zabil co možná nejméně lidi kolem. Pokud jsi zabil neviného člověka, tak tě na to hra upozornila. Tady prostě kosíš jednoho člověka za druhým a ještě proskakuješ budovou jako Hulk. S AC to má společnýho jenom ten název.
-
-
-
Jeste ze to nerecenzovala kat Sarka, to by byla 6 jak u kolegu. Takhle se na to docela tesim. Ne hned, protoze jeste musim dohrat par her, ale pak se do toho rad pustim za tu ninja zenskou. Dik
-
-
Tak aby jsi nebyl přetěšený. Radši, když mě to moc nezajímá a překvapí. Než naopak. :-)
-