Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IRacing uz ma Ring oskenovany (lepsim HW),
    Simbin dela trate z MOTECu skutecnych aut,
    Reiza na to nema penize
  • No me u hry vadi naprosto nerealny pocit z rychlosti vozu. Na tachalu napr 150 a mam pocit ze jedu krokem. Zbytek dobry
  • Keyz
    Dík za info.

Tak snad se bude dařit aby mohli zkusit i to co jsi napsal. Mody do hry již nějaké jsou a jestli s tím pak budou nějak pracovat, aby byl třeba přehled pro nováčky co který mod dělá a jak je hodnocen atd... Tak by to bylo skvělé.

Nexus třeba dobře pracuje s modama a lehce si tam každý najde co chce. I řazení podle počtu stažení mi dost u Skyrmu pomohlo a vyhodilo to dobré věci.
  • skvělá recenze.....plně souhlasím.
  • Jack1947
    Já jsem se dozvěděl už od kozyho že se to dá jezdit na gamepadu, jasně volant je volant. To by ale museli vycházet závodní hry jako kdysi. Aby měl pro mne zase smysl.

Protože na konzoli vyšlo nějaké RACE a to taky bylo hratelné na gamepu...na volantu je to zas jiný zážitek ale to já vím je toto samé jako simulátory letecké na joysticku. Myslím že kdyby mne to nebavilo takto vzdám ale číst nějakou knihu ještě v angličtině to asi né. *1*
  • Kozy
    Bomba
  • frantisek_nejezchleba
    hraju svátečně Gran Turismo 6 na páčkách a nemyslím si, že bych v tom byl úplně jalový. Třeba v GT Academy jsem v posledním trialu získal zlato... Stálo mě to sice hodně sil a času, ale to by mě stálo asi i na volantu. :)
  • Jack1947
    On si dělá legraci, já třeba taky nemusím moc okruhové závody ale u simulátoru to je něco jiného... to je trochu jako v reálu.
  • Hanzales
    Pár A-B tratí je, nicméně počkej na Targa Florio, to ti pak na pár měsíců vystačí *4*
  • Není to lol open world.
  • Jack1947
    Richard burns rally bylo parádní + ten cz dabing neměl chybu lol.
  • Hanzales
    Já se v reálu najezdil docela dost. Dokonce jsem si vyzkoušel i silnější auta.
    Tohle celé je ale úplně o něčem jiném. Přinejmenším se co možná nejpřesněji přiblížit zážitku z opravdového závodu s auty, které neuvidíš pomalu ani na výstavě, na tratích, kam se v životě nepodíváš.
    Pokud si pak pořídíš ještě Accutatory (motion) a Oculus, troufám si říci, že jízda korejcem v reálu bude proti tomu nuda. Nehledě na to, že na trati by tě jen ty poplatky a gumy stály za rok 3x tolik, co celé to PC s vybavením. Tak asi tak ;o)
  • Hanzales
    Já na tu laserově naskenovanou trať čekám v podstatě už od doby, kdy jsem ji jel poprvé v GT Legends, ještě úplně prvně s gamepadem a další týden na to s MOMO volantem :) Tenkrát to byl tak trochu vlhký sen, mít tu trať přesně i s hrbolkama a nerovnostma, pak to byl dlouho ještě sen, pár komerčích verzí se docela dost přiblížilo alespoň co se elevace týče, ale laserscan je prostě laserscan. No a nyní se sen stává skutečností :) Nejlepší na tom také je, že pak ta laserscan verze bude i v dalších simech (možná odkoupili scan od Kunos). Tak jako tak ten Dream pack mi roztrhá pracky a v současném období i peněženku :)
    Inu nedá se nic dělat, jak jednou člověku volantoidně jeb*ne, není návratu ;o)
  • drobná rada:
    kup si korejce za par tisíc a budeš mít lepší zážitek z ježdení než ti muže nabidnout jakakoliv zavodni hra
  • Těším se na naskenovanou Nordschleife od Kunosu v DLC. Né že by módová ve verzi 1.1 byla špatná, ale tohle bude bomba. Jinak třeba závod na monze 1966 s Lotusem 49 a jak si zmiňoval s vyrovnanými soupeři, no prostě paráda!
  • Veskoslav
    6 let.
  • Hanzales
    Trochu tě potěším, dá se to hrát prý i s gamepadem, dokonce pár jedinců s gamepadem občas trhli i nějaký ten žebříček, ale počítám to budou odkojenci GranTurisma bez volantu, současně se zkušenostmi se simulátory a znalostí chování/nastavování auta. Jinými slovy musel by jsi do toho s tím gamepadem pár týdnů zainvestovat a ideálně smrknout i nějakou tu racing autoškolu, nebo přečíst knížku (Speed Secrets) Podle často používaných anglických výrazů počítám anglicky umíš ;o)
  • je to open world nebo lol okruhy?
  • Hanzales
    Ničego se noboj, Minimálne (má vůbec nejoblíbenější) Audi S1 (GroupB) se někde rýsuje, dokonce někdo dělá na packu historických rally cars, nebo třeba Group5 70' a 80'... Pár Rally tratí se taky rýsuje, doufejme že v nějaké pozdější fázi Kunos přijdou i se simulací rally gum a podporou modelování gravel a snow tratí ;o) To bych ale vybuchl nirvánou asi, neb by RBR konečně dostalo nástupce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit