Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji za pěknou recenzi, která byla napsána jak se na simulátor patří. Né jako například u konkurence, která řešila smysl pro detail tam, kde to většině jezdců této hry příjde nepodstatné. A naopak, kde měla řešit, neřešila. Tenhle simulátor je hodně blízko reality, ostatně porovnat na opravdovém autě, není zas až takový problém. Moje srovnání na letišti na mém limitu - Porsche 911 Turbo (997), Ferrari f430, Audi R8 a nějaké hothatche. Nejhorší na tom je, že běžná spotřební auta viz. ve hře Fiat 500, jsou nudná :)
  • Tafaraj
    9/10 ? tak to jsem zvědav, co dostane pCARS - nepodporuje to módy, ale je/bude to mnohem lepší :)

a ta recenze je, jak už tu někdo psal.. fakt děsná
    • Pcars nesaha AC ani po kotniky,fyzika je v AC na uplne jiny urovni jedinej konkurent je Rfactor 2...Pcars neni spatny hlavne efekty pocasi atd...ale ta fyzika je spis na urovni Gridu autosport zadnej zazrak do vydani maj hosi jeste co ladit.
      • Fyzika v AC rozhodně není "jiná úroveň", je jen prostě o něco málo lepší, ale i tak fyzika v AC není žádný zázrak. Konkrétně chování náprav a podvozku je občas dost zvláštní. pCARS má naprosto v pohodě fyziku, která je několik světelných let dál než Grid apod. Problém je spíš, že třeba na trávě nebo ve štěrku je příliš mnoho trakce, ale předpokládám, že tyto věci do vydání vychytají. Ale ono je to celkem fuk, protože pCARS narozdíl od AC nabízí luxusní single-player. AC je fajn na sólo ježdění, ale tam veškerá zábava končí.
      • Tafaraj
        Jo, záleží na autě no. Od pondělka do pátku vydávaj aktualizace, dřív to byla tragédie, vypadalo to pěkně ale jízdní model neseděl, chovalo se to prazvláštně...Teď už je to o něčem jiné, GT3ky jsou parádní...klasiky supersporty už jsou taky vychytanější..omáčku maj hotovou a do března to doladěj

A s tim Autosportem to snad nemyslíš vážně ne ..možná tak s pomocníkama..GRID je ještě horší než série od Simbinu

AC taky dobré, neříkám, že ne. Je to dobrá konkurence, na čemž vydělají především hráči. Obsahově uspokojivé, mody jsou ale v režii arkády

rFactor mě nikdy nechytl, kdežto iRacing...a když si pak jedu v SLSu v CARSech, mám stejnej požitek z jízdy jako v iR, nemluvě o zvuku :)
        • Ja urcite Project cars v breznu kupovat budu dost se me libi ale neberu ho jako sim spis proste jako zavodni hru,pocit z jizdy a rychlosti je fakt dobrej kazdopadne ta fyzika zatim (snad to jeste aspon trochu doladej)me proste prijde dost arkadova hlavne stary F1 z 80 let sedej jako pribity na kolejich stejne tak stary GTcka z 80let ktery muselo bejt strasne tezky uridit je tam proste videt ze se musej s fyzikou dost krotit protoze to vyjde i na konzole a samo chtej vydelat co nejvic penez ne konkurovat Rfactoru,Rfactor 2 je proste nekde jinde.Jestli bych mel na Pcars neco vyzdvihnout krome pocasi tak urcite zvuky motoru ktery nemaj konkurenci treba GT 400hp Ford capry z 80tek ma naprosto uzasnej zvuk,mel jsem z toho pomalu husi kuzi. *8*
  • Mart9
    Tak ten úvodní obrázek je nádhernej.
  • nazdar....
    nejak sem se z recenze nedovedel zda tam ten single player je nebo neni... je to multi... ale co ten single ??
  • Spartánsky autoři bohužel přistoupili i k tvorbě singleplayerové kampaně. Kariéra je šedou klasikou. Bez fanfár a kudrlinek v ní postupně odemknete všechna vozidla i tratě, které jsou však zcela paradoxně z velké části dostupné již v klasickém módu Race. Nuda pro jednoho hráče připomíná tragiku Test Drive: Ferrari Legends.?????? Tam byla super sigle kampan od 50sátých roků do součastnosti což se o tomto odpadu nedá říct
    • kdyz jsme u tech propracovanych single player "karier" tak nemuzu nezminit NFS: porshe unleashed. Snad nejlepsi kariera kterou jsem kdy u zavodni hry hral :)
  • Naprosto příšerná recenze, kterou nejspíš psal člověk, který hrál závodní simulátor poprvé v životě a do teď si asi jen hrál s angličákama. Co jiného by se od Games.cz dalo čekat
  • Tenhle simulátor se mi vůbec nelíbí, zkusil jsem to a zase vymazal.
  • čau,jsu tady novej a nezkušenej.Mám Assetto Corsa pár dní.Existuje do ní čeština?
    Jinak jsem se chtěl zeptat, je vydaná nějaká DEMO verze Project Cars?
    • Čeština do AC bohužel neexistuje. Sice tam neni moc co překládat, ale třeba u nastavení vozu by to bylo opravdu potřeba. V těch podrobnostech aby se čert vyznal. A demo Project CARS taky neni. To ti ale samozřejmě nebrání v tom ho vyzkoušet zdarma, že. *3*
      • čeština se do ní dělá sna už rok

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit