Přejít na výpis diskuzí
Atlas je bojová klasika, jak ukazuje video z Titanfall
27.12.2013 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=kNDvrYstFtE
-
To ale není výkřik do tmy můj kromaňonský příteli. Jen prostě když vím, že za tím stojí lidi, kterejm se povedly dvě hry a zbitek stál za hovno, tak moje očekávání nemůžou být vysoká - asi to nechápeš, ale já NEříkám že JE to špatná hra, jen prostě moc nevěřím že dobrá bude :)
Samozřejmě bych se rád pletl a rád bych aby se povedla, jenže... -
Tak snad tam bude naky odstupnovani podle skillu ne? Ja tedy clanek necetl a jsem si celkem jistej, ze tuhle hru hrat nebudu. Ale predpokladam, ze kdyz zvladli neco takovyho implementovat do Quake-live, zvladnou to i do tehle jiste na vyvoj 100x drazsi hry:).
Na druhou stranu EA neni iD :D -
Je tu malo prispevku, kdy se lidi osocuji, tak zase nejaky nesvar mezi komunitu PC a Xbox.
Po rozkliknuti tohoto clanku se na strane zobrazili ceny teto hry v obchode a celkem me fascinovala cena :). Xbox One 1495,- a PC 985,-.
Celkem zajimavy rozdil... *1* -
Nechci se nějak zastávat, ale origin mi za poslední rok ani jednou nezamrzl či jsem ho nemusel restartovat. Jediná věc, co mě sere je to, že si hlupák neumí zapamatovat moje pc a neustále tak musím zadávat autorizační kód pro bezpečnost.
-
Ne příteli...Origin je fakt zlo a za ten zk-ur-ven-*j lobby systém načítajíc se v url by měl někdo z EA dostat přes držku
-
Aby nebyla chyba na tvojí straně, kvůli BF3 ho používám denně, ale už mi asi půl roku nezmrzl....
-
Origin je krám a s tím nic neuděláš. Mám ho jen kvůli BF3 a 5x-6x mi denně zamrzne tak, že ho musím shodit přes správce a ani nějak nedává synchronizaci přátel mezi webovou a klientovou verzí... Takže Origine, ruku v ruce můžeš táhnout s GFWL v řiť a udělejte tam místo pro uPlay. Ještě že to GFWL budou rušit, takových problémů a frustrací jsem snad ještě nezažil.
-
Tak napríklad ja som Origin nevidel ani z diaľky, a predsa ho v PC odmietam mať. Prečo? Pretože EA. Už ma za tie roky nasr*li dosť, nemienim ich podporovať :P
-
A nejlepší Atlas je od Coldplay *14*
-
Ale tu tvoji hubu tam stejne ne a ne najit...
-
Hodne spatne to tedy umis podat, z toho co jsi napsal bude moudry malokdo.
Je to jen nazor, jen ho nesdili, zda se kazdy a hlavne se neda moc srovnavat defakto odlisne hry ktery maji vlastni styl, i kdyz hra ma byt teamova obcas se nato zapomina... Koko°1 nepsal ze ma rad stejne zkusene hrace, ktery zavrhuji hrace co hru neumi, tudiz se ho nezbyva me nez zastat v tomhle. Kdyz bude nekdo kazit hru a nemusi byt novy muze byt jen deb*l co rad ostatni stve. -
Já jsem někde tvrdil, že koupí hry vzniká právo hru ničit ostatním?:)
-
http://www.bo.infn.it/atlas_rpc/images/atlas2.jpg
Žádný větší Atlas není *1* -
Pche! největší Atlas je tenhle! *16*
http://www.knihykestazeni.cz/img/item/611.jpg -
Já se ani nedivím že na něj lidi nadávají, když je v podstatě zbytečnej. Steam už má podstatná část PC hráčů (troufám si říct že většina) a chtít si instalovat další podobnej interface, kterej navíc zas tak úžasnej není se moc lidem chtít nebude.
-
*5*
-
Pred casem se resilo neco podobneho s slovakem Mato1987... ten psal pravy opak co tvrdi Veskoslav a jak to bylo ? Spravne Veskoslav psal opak... ale to je fuk , kazdy at si hraje jak sam uzna za vhodne ne prece? Kdyz nekdo chce byt sam, bez teamu ve hre kde to natom zavisi. Jeho volba a ano pak se nemuze divit ze bude vykazan ze hry za nesportovni chovani.
-
Reagoval jsem na váš argument - koupil jsem si hru, mám právo dělat, co chci. Což je špatná filosofie, každý server by měl mít nějaká morální pravidla, která by měl admin hlídat.
Dokud se hraje arkádová hra, kde si může každý hrát v klidu sám za sebe a záleží na skillu, je vše v cajku (UT), ale v týmové hře se nesmí stát, že si vezme tank kdejaký trouba a bude dělat kraviny, čímž utrpí celý tým (RO).
Jinak je rozdíl, pokud rozhořčeně "poděkuješ na krádež kitu" a je rozdíl chápat to jako krádež. Nevim jak ty Veskoslave, ale já u hry prožívám emoce, občas mám radost, občas jsem naštvanej. Myslím, že je to lidské. A jinak děkuji za posouzení mého charkteru.
Je zajímavé, že můžu někoho považovat za troubu, ale jsou hry, kde tato pravidla fungují a hraní je na vyšší úrovni. Nehledě na to, že lze v mnohých hrách hlasovat o vyhození hráče. To je hrozný, vid? -
Jak jsem napsal... tak prestan uz ne.