Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacku, nic nepiš, protože píšeš čím dál větší hovadiny... *7*
  • A co to naznačuje? Poděl se s náma ó moudrý. Jinak i v sérii CoD jsou skvělé FPS. Od 2. dílu či IV. dílu....Takové výkřiky do tmy mám nejraději. Dokud hra není venku, tak takové "rozumy" bych si ponechal. Naopak to vypadá, že konečně bude nějaká zajímavá MP hra na trhu. Protože v současné chvíli je tu akorát Bf4, CoD, CS a tuny F2P titulů jako je například Blacklight Retribution (která strčí CoD naprosto do kapsy) či MechWarrion Online nebo Hawken (oboje má své mouchy). Pakliže to bude propadák, dám ti za pravdu, ale takto akorát řeknu, že meleš z cesty.
  • Nějak nevím kde jsi vzal že beru CoD jako něco originálního - naopak jsem toho názoru, že to hrají jen ty 4% co nosej rovný kšilty a to že je Titanfall od tvůrců CoD bohuže lecos naznačuje...
  • Kua mýlka, spletl jsem se s Firefall :-D
  • Jazz
    Jasně. *1*
  • Nepotřebuješ Origin, už rok to hraju v betě bez :-)
  • jj kombinace quaka a mechwarriora ... strašný núďo .... zato nový cod to bude aspoň zajímavej originál viď :)
  • hra to asi bude dobrá, ale Origin mě to nainstalovat nedonutí :)
  • Jack1947
    Je Zabugovana jako vzdy... jn Arma je onicem pobihani po lese , me take neba pac to nema smysl.
  • Časově náročná mi právě moc nepřijde...osobně bych třeba rád hrál ARMA 3 ale právě že nemám čas na to, abych se mohl 30 minut jen tak potloukat po lese a během toho potkal dva nepřátele, tak mi RO2 přijde jako rozumná kompromis.

FPS nejsou můj nejoblíbenější žánr, to jsou strategie a i (!) proto mám jako oblíbené nsko, nejen kvuli tomu, že je to skvělá FPS ale kombinuje i strategický prvek
  • Jack1947
    RO2 casove narocne, jo vim BF2 bylo posledni mozna... i tak kdo chce jizt s dobou nezbyva nez hrat 3/4 ... radsi ne, 3 je lepsi (ted se na to pozvolna chystam i kdyz bez dlc)

FPS je jeden z mych nejoblibenejsich zanru , takze vidno ze se shodneme.

Realita je bra v Arme/Americas army. Jestli ty hlavne rad toto.
  • To nevim kdo ti řikal, Natural Selection 2 je dneska v Buildu 262 a žádný závažnější chyby tam nesjou...

A samozřejmě BF jakože BFko bylo poslední 2...trojka a čtyřka (trojku jsem tolik nehrál) ale minimálně 4 je akorát konkurence CoDka...počínaje herní dynamikou a stylem vůbec a konče nesmyslným respawnem hráčů...nejlepší je ta posměšná kampaň DICE vůči CoD...to když jsem zaregistroval tak jsem nevěřil

Nejlepší FPS když budem počítat v mainstreamu jsou NSko 2 a RO2, nikde jinde nezáleží tolik na týmové hře jako v NSku a RO2 má zase vyvážený poměr "realita/hra" kde se nebudou konat žádne bunny jumpy a podobný nesmysly
  • Jack1947
    OK, Natural selection 2 sem slysel nic moc (chyby) ... a BF nebylo o skillu hmm... to snad COD ne ? *15* Jinak ti neupiram tve znalosti v oblasti her to vubec ne...
  • Já myslel, že odpověď je jasná...ne nejsem bývalým progamerem...nicméně nechápu co to mění...mylím, že moje hodiny v Quake (...), Doom, Half Life (CS, NS) BF2, W:ET, ET:QW, RO, UT, UT04, PS, PS2, NS2, RO2 a ty nový srágory jako BF3 a 4 nezmiňuju ze mě nedělaj úplnýho nováčka, možná v tom je trochu staromilství ale furt pro mě bude lepší FPS Natural Selection 2 kde to je fakt o skillu než BF4 kde to je o tom, na jakym je člověk levelu
  • Jack1947
    Jo nizkej vek, to vis ze jo. Tvoje hrdost ty mozna nedovoli odpovedet nebo co ja vim to je fuk...
    Kazdopadne mas i nemas pravdu, novacek se zoceluje hranim nikoliv naopak. Umirani k tomu patri cim vic tim lip, mozna kdyz toho neni prezmolc a umira cestne nikoliv cheaterem. *3*
  • Nějak nevim jak reagovat na první větu tvé odpovědi...možná jen, že je debilní (ale pravděpodobně tě omlouvá tvůj nízkej věk).

A nikde nerozporuju, že bez umírání se člověk nezlepší...logicky bude nováček umírat víc než protřelej veterán, ale sotva se nováček bude vracet ke hře (a tudíž se bude zlepšovat), která už tak těm lepším hráčům dá do ruky ještě mocnější zbraň k lehčímu kosení rookiů...
  • frag.ment
    Musím říct, že ten Source od Valve je fakt nadčasovej.. Nevypadá to uplně luxusně, ale nevím proč, ale grafika mi připadá taková přirozeně pěkná. A co se herní náplně týče, vypadá to o dost zábavnější než nové CoD nebo BF. Přiynávám, že jsem jmenované hry nehrál, soudím jen podle videí a dojmů z diskuzí.
  • Jack1947
    Jeste napis ze si bejvalej poloprofesionalni PROgamer abych se zasmal. Jop, killstreak sou na pikacu aleco se da delat. Nikdo to psano nebylo jen to muze byt podobne (nemusi).

Smrt je dulezita, pac pak snaze clovek dokaze najit slabiny. (nebo ne no) .
    Nova doba a ta ma tyhle uz (stare asi 7let vymozenosti).
  • jenže je to pro občasný hráče trochu demotivující, když nemá tolik času na hraní jako 16 letej kluk co u toho sedí denně a zapne to 1x týdně tak sotva bude mít takový skill aby trefil se sniperkou headshotem ostatní hráče...a tendle vyskillovaný člověk pak ještě dostane zase navrch v podobě titána a bude ty míň skillovaný hráče kosit v robotu.

Osobně nemám rád tydle pseudoodměny, protože je to pro nováčky prostě demotivující...nikoho nebaví furt chcípat jen proto, že někdo to hraje o dva roky dýl a proto dostane ještě ultra výhodu (zde již zmíněný robot) a to se považuju za pokročilejšího hráče FPS a to i v těch těžších fpskách
  • TheGGG
    pojmenovat robota Atlas je jedno z mnoha sci-fi klišchué. Takových Atlasů je dost všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit