Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to strašná sr@čka co mi nesmí do kompu
  • Veskoslav
    Pravda. Teď ho nahradil uPlay *1*
  • Pilgrim66
    Dejte už pokoj s tim Origin hatem. Na začátku to bylo dost tristní, ale teď už to jede v pohodě. Steam mám pořád radši, ale zas takovej démonův výtvor, jak je už zvykem dělat ze všeho co udělá EA, to není.
  • Veskoslav
    Jelikož už pár let cca od roku 2002 hraji MP hry, tak si troufám tvrdit, že nejhorší jsou právě"zkušení" hráči, co všem nadávají do noobů, dětí atd. A nevím, co jsi to měl za komunity ve hrách, ale takové chování, co jsi popsal je banované atd. A to ve všech hrách, co znám. Od Doty až Unreal napříč herními žánry atd.

P.S: To že považuješ krádež za to, že ti někdo vezme u mrtvoly zbraň, to také o mnohém vypovídá *7* Kdybych měl řešit tyhlé píčoviny a pokaždé se ptát všech okolo, umíš lítat s vrtulníkem? Jak dobře? Jo přenechám, máme medika? Nemáme? Máme? Mám si ho vzít? Smím si prosím vzít tank, umím s ním jezdit, jo a to a to atd....Kdyby tohle člověk měl neustále řešit a pořád si hrát na pana slušňáka, tak se zblázní. Kolikrát prostě omylem zabiju někoho trhavinou, protože se prostě nachází v té chvíli na špatném místě. Nebo mám čekat, až milostivě uhne a přenechá zaminovaný prostor nepříteli, do kterého valí a ještě 3 vs 1? Ne, jak Tě tak čtu, tak považuješ za dementy všechny, co nehrají podle tvých not a jak by sis přál.
  • Ne Jacku, vazne nevim, jak si to vlastne myslel. *1* Pouc me. *3*
  • Jack1947
    Nedelej ze sebe blbeho, ze me d-bila... Kdyz oba vime jak jsem to myslel.

Ja nemuzu zato, ze nekdo normalni reaguje, tak zase napisu ne takhle diskuze funguji snad ne.

Nekdy si fakt pripadam, jak v nejakem vyzkumnem centru pro velmi labilni druh lidi.

Hlavne ze maji svou vlastni egoistickou drzost se chovat povysene. ( Myslet si ze na ne reagovat nebudu. Stejne blbe jako oni na me).

Jinak diky temto vyrokum se vlakno zase prodlouzi...
  • Sice nevim, co si mam pod pojmem "originalni anonym" predstavit *1* , ale muzu te Jacku ujistit, ze si nehraji, pouze sem uz nevydrzel nereagovat na ty tve vyplody, kterymi to tady tapetujes.
    Preji hezky den, ty originalni anonyme. *1*
  • Jack1947
    Nevim , proc... to sou fakt uplne kecy tohle, kdyz normalne pisi pisi kraviny ze.

( hlavni je ze mi to napal anonym, tudiz nevim jestli to je anonym originalni nebo nekdo si zas hraje... rekl bych druha moznost.)
  • Zato ty nechapes vubec nic. Ne vazne, s kazdou dalsi reakci v tomto vlakne jsi napsal vetsi a vesi kravinu. *1*
  • Jack1947
    Pac, nikdo nehraje tymove ve vetsine her. To je jednodussi, nechce se otravovat s blbcema a radsi fragguje a dela vse ve vlstni prospech na team s-r- pokud mozno protoze muze, bud bude v teamu s lidmi co hrat umi a nehraji jen tak pro zabiti casu nebo bude sam za sebe a bude mit smulu. Dneska to takhle funguje bohuzel. Jde o sebereflexi a oto ze i kdyz hru vlastnim jak si napsal , nenalezi mi ji kazit ostatnim at uz svou vlastni hlouposti nebo Cheaty/hacky. O Veku je to v hlavnim pripade pac jsou zkusenosti velmi dulezite, pokud nekdo hru hraje poprve je mladsi nema zkusenosti a jedna se o hru v teamu zkazi ji urcite.

Za sebe umirat muze, nebude do toho tahat team a nicit hru. Az zto deti pochopi prosim jenze u her, kde to je fuk to ani chapat nemusi...
  • Vždycky u her typu Project reality jely training servery, kde se technika neustále respawnovala. Co Vás vede k tomu, kazit hru lidem, kteří ji mají rádi a kde všechno musí sednout ve správný okamžik do svého místa? Když tu jsou místa na naučení?

Koupím si hru, takže podle Vás mám tedy právo klidně skočit do tanku a střílet po vlastních a přejídět je, protože je to pro mě zábava, za kterou jsem si zaplatil?

Ti co zažili to co já (tu vyšší úroven hraní) na ni nedají dopustit. O věku to samozřejmě není, ale s věkem přibývají zkušenosti a člověk se chová ohleduplněji.
    (jako příklad z PR - doběhl jsem po respownu ke své mrtvole s assetem snipera, ale byl tam už jiný kluk a asset mi sebral. Tak jsem mu poděkoval za krádež a on mi naprosto vážně nabídl, že mi asset přenechá). Pochybuju, že by se tohle u jiných her stalo.
  • irdzi
    Co člověk co názor .... pro mě je to zase po letech hra u který bych si fakt zahrál multiplayer a asi jediná věc co mě zaujala když ukazovali první vlaštovky na next gen konzole.
  • Veskoslav
    A kdo určí, kdo je zkušený a kdo ne? Nebo ty vidíš u postaviček blikající věk? Nebo chceš tvrdit, že děcko neumí hrát a "důchodce" ano? Spíše lidé jako ty kazí svou hloupostí celou hru, kdy si myslí, že oni umí nejlépe hrát a proto by měli mít právo prvního výběru a ostatním říkat, co mají dělat. Aby se pak nakonec ukázalo, jak to stojí za houby. Nejlépe to jde vidět u Bf3, Bf4 a PlanetSide 2. Jakmile máš sebelepší družstvo, ale velitele kreténa, tak ti nepomůže ani svatý. A to platí i opačně.
  • Kozy
    A proč by nemohli, tu hru si koupili tak mají právo hrát za co chtějí. Bože, je to jenom hra. A to s tim admininem, to je fakt strašný, aby tě někdo sledoval jestli hraješ správně, jak se to pak mají naučit? Nějak se z toho vytrácí ta zábava.
  • Jo jo...jen mi dávejte minus, já je mám rád, hlavně za ten poslední odstavec. Ale díky tomu přístupu jsem zažil v MP okamžiky, který CoD nikdy nenaskriptuje a který daleko převyšují to, co nám servírují filmy. Každá hra má nějaká pravidla, která je třeba dodržovat.

Noční můrou pro mne zůstanou okamžiky, kdy v RO1 zalezl nějaký mladý trouba do tanku, a odmítl se rozjet, dokud ostatní nevystoupí a když už jel, tak schválně na jistou smrt.
  • Jinak RO jsem miloval, ale užil jsem si naplno až s BOH klanem. U RO2 mi doopravdy vadí, že steam komunita moc nefunguje. Ta hra je geniální v menším počtu hráčů (tak 16vs16) ale servry pro tenhle počet lidí zejí prázdnotou. Od RO1 jsem nikdy neviděl, že by probíhaly nějaké klanové turnaje.
  • jenže nového UT/Quacka se jen tak nedočkáme :-(
  • Nabídnu ti jiný pohled - RO2

hloupé děti s rychlým připojením po startu mapy rozeberou všechny klíčové prvky, jako je odstřelovač, kulometčík, ženista... a dokážou svou hloupostí zkazit celou hru. Zkušeným hráčům pak nezbyde jiný asset, než rifleman. Je to podle tebe správně?

V dobách největší slávy Project Reality si člověk musel vytvořit / přihlásit do squady, která nesla jméno toho, co chce dělat (CAS,APC,TANK,Sniper, etc.) ale pokud ji očividně nezvládl, administrátor ho ze hry prostě vykopl.
  • Chudák čekal, že na něj bude reagovat více lidí. Ten nový detroll ho musí ničit.
  • JohnyTheZik
    klišchué :D..
    Ty se bavis :D..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit