Přejít na výpis diskuzí
Atraktivní zlepšováky do Skyrimu přímo od vývojářů
9.2.2012 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
az to tam pridaj patchem, tak to koupim
-
Nejvíce z toho všeho mě zaujala adopce, stavba domu a über-mudcrab. Doufám že to nějakým způsobem přidají co nejdřív - už se těším, až si v lese postavím domek, adoptuju dítě a půjdu se pozdravit s mudcrabem velkým jako čtyř patrová bytovka. *1*
-
-
Jeste ti chybi "zasadit strom" :-)
-
-
Epic Skeletal Butler *1*
-
Lycan and Vampires perk tree hmmm to si necham líbit. Ostatně nějaký to zlepšení grafiky jako voda atd. nebo to ohýbaní větví, jak je vidět když jde skrze stromy fat giant je good. Ale ne jen to, na videu je vidět docela dost zajímavých nápadů. Když samy vývojáře i modeři budou takhle produktivní , tak budou ve skyrimu věci zcela nevídané a hru to hodně obohatí. *4*
-
Do háje, kéž bych to nikdy neviděl *4*...
-
Nemuzu si pomoci, ale vzdy, kdyz vyda Bethesda hru, tak ji vyda nedodelanou a pak to flickuje. Alternativne spoleha na hrace, ze si hru vlastne dodedalaji. Pak se sejdou a ukazuji, co tam vlastne jeste mohlo byt, ale oni chudacci to tam nemohli dat. Tak to chodi od staricke Areny. Proste jejich hry se vyplati kupovat 2-3 roky po vydani, az se najde dost fans, kteri hru dodelaji, tak ze je hratelna. Nestve Vas to? A to jeste musite prijmout fakt, ze hlavni dejova linie je bohuzel odpad.
-
-
Skyrim si plánuji zahrát následující zimu, věřím, že ji do té doby ,,opraví,,
-
jak by to někoho mohlo štvát? To je přece snad jedině dobře, že vydá polotovar, který pak dialogem s hráči dodělává, popř. dá samotným hráčům možnost si cokolik upravit k obrazu svému. To všechno jenom přidává hře na hodnotě. Ostatní rádoby "dodělané" hry si člověk zahraje a už nic nového od nich očekávat nemůže, u Skyrimu je pořád možnost, že za rok si ji rád zahraju a budu se těšit co je nového...
-
-
A co treba takhle-vydat plnohodnoutnou hru,kterou si po dohrani muzu pretvorit k obrazu svemu. Diky modum samozrejme.
Obhajovat polotovar,to chce uz asi byt hodne velky fanda. -
-
dohrál jsem ji bez jediného problému, tj. podle mě se jedná o plnohodnotnou hru. Polotavar je myšlen z hlediska životního cyklu vývoje. Bethesda aplikuje asi nejlepší model distribuce, jelikož vedení dialogu s hračí je to nejdůležitější (které jiné studium toto dělá?), tudíž tu jsou tři strany (vč. Bethesdy a moderů), které hru dále vyvíjí. Myšlenka, že vývoj díla končí po jejím vydání, popř. pokračuje pouhým "zaplácáváním děr" je ta největší chyba. Vývoj pokračuje stále a poslední dobou je vidět, že spousta jiných studií si to uvědomuje (podpora DLC apod). PS: ano jsem velký fanda série TES
-
-
valve to dělá
-
-
-
-
Ano,to je presne Bethesda. Hry hotove z pulky. Bohuzel si to muze dovolit. Jeji jedinou konkurenci byl Fallout:New Vegas a i ten bezi na Bethesdackem enginu,byt hra samotna neni od Bethesdy. Neni konkurence,neni snaha....
A s temi mody to taky neni tak ruzove. Kdyby si clovek mel doplnit skutecne vse co chce,tak mu hra zacne padat a blbnout. Nektere mody se navzajem nesnasi,neustale si musite hlidat aktualizace a o cestine do naproste vetsiny modu si muzete nechat jen zdat.
-
-
Doufám, že se všechny ty vychytávky budouve volně stažitelném patchi a ne v nejrůznějších placených DLC balíčcích.
-
Jediné co mě na téhle hře ABSOLUTNĚ IRITUJE a zabíjí atmosféru, jsou světla ve všech dungeonech. Na místech kam stovky let nikdo nevlez hoří pochodně a lampy. To je nelogičnost největší - kdo to furt zapaluje???!!!!, přitom ve hře jsou pochodně, svítící kouzla atd. Není na to nějaký mod???
-
-
Jo ta absence temnoty je vyložená chyba.
-
-
Temne dungeony pamatuji naposledy v Gothicu 1. Od te doby marne vzpominam na jinou hru...
-
-
Myslím, že ve Two Worlds (1) jsem si zapaloval světla hořícím šípem. To byla paráda. => Skyrim Fail.
-
-
-
Ano je na to mód. Najdeš jej n Skyrimnexus.com
-
-
Zde je přímý link.. http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=4323
-
-
novsia verzia je tu:
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=7654
obrazok:
http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/7654-2-1328225803.jpg -
-
Děkuji za snahu pomoci, o tomto pluginu vím a používám jej, ale řeší můj problém pouze částečně - že světla svítí méně a některá zákoutí jsou díky tomu temná. Moje představa ideálu dungeonu je taková: úplná a naprostá tma, kterou prosvěcuje pouze mihotající plamínek mé lampy. Naslouchám každému šustotu. Občas narazím na zhaslou louč na zdi, lustr či lampu, kterou mohu rozsvítit a teprve tehdy se ze tmy vyloupne starodávná nádhera trpasličí architektury...
-
-
-
-
-
Všechno z toho je absolutní bomba!
-
Bav mei pozorovat, jak se dnes autori snazi objevovat prvky, ktere jiz ve hrach kdysi byly. Pozdeji je v ramci zjednodusevaciho procesu, kvuli zpristupneni hry masam, z her odstranili. Napr. v jednom starem RPG bylo – opotrebeni zbroje i mecu, zasahove zony protivniku i Vase, nutnost pit a jist, moznost se otravit napr. i ze stareho jidla,omezena nosnost, nemoznost davat prilis mnoho predmetu nebo nespravne do vaku, fyzikalni system - na ledu Vam to klouzalo, veci se odrazely od sten, mohly se rozbit, nemoznost udelat superhrdinu se vsemi statistikami na max, reakce prostredi na Vase skutky – kradeze, ci zabiti atd. Neverite? V roce 1992 vysla Ultima Underworld 2. Skoda, ze se dnes takove hry nedelaji.
-
-
Mě ten výčet připomněl Arx Fatalis.
-
-
Arx byl super. S tolika možnostmi v RPG hře jsem se od té doby snad už nesetkal. (pravda je, že RPG už jsem taky dlouho nepotkal haha)
-
-