Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco málo jsem tady pročetl a tak ... Proč je Skyrim tak chválený? Není možno jinak, nemá SOKA, tak proto i přes ty možné nedostatky, že jo?

Ale hlavně si teď říkám, jakto, že tyto zlepšováky přicházejí až teď? Je to plánované už od začátku? Marketingový tah?? Protože už od začátku kdy jsem začal hrát Skyrim, sem si říkal, safra, jakto, že nejde máchat mečet z koně?? A to si snad museli říct i vývojáři na samotném začátku, snad nejsou tak hloupí, že by je to vůbec nenapadlo? To by se dalo aplikovati na další vylepšováky. Ale tak či onak, SKYRIM mne bavil a baví, dobrých 300 hodin už v tom mám :D
    • Jak už jsem psal jinde - není pravdou, že nemá soka, již předešlé Risen či Two Worlds 2 (i stará 1) vypadají mnohem lépe graficky a fungování je dotaženější.
      SKYRIM má jediné PLUS. Je to teď jediná hra, která dovede hráče do Walhally. Což je důležité pro Valhall-fany. Ostatní jsou na SKYRIM právem nasraní.
      Já to po pár pokusech zase prodal a vrátil se k výše uvedeným. Možná za rok, až se bude vyprodávat, vyjde dvacátý patch co odstraní bugy a budou mody, které dodělají vzhled a ostatní na úroveň doby, kdy Skyrim vyšel, pak mu možná dám šanci. Anebo ne, třeba vyjde další Elder Scroll, tentokráte již na engine iDsoftu, takže to nebude taková srajda. :-D
    • Divna otazka od cloveka co ma odehrano pres 300 hodin. Hodne divna....
    • Na tyhle otázky víceméně odpovídá celé to video.
  • Je silně nepravděpodobné, že i kdyby něco z toho vložili do hry, že by to tam vložili zdarma, ale jen a pouze jako placené DLC. Rozhodně bych chtěl boje s kopím (i když ta animace vypadá jak vykradená z Assassins Creedu 2), možnost vylepšení followerů, lepší vlkodlaky a upíry, prostě všechno, až na tu kill kameru (pokud by se neobjevovala jen extrémně vzácně). *3*
  • Ahoj lidičky. Mě osobně strašně chybí poškozování ( ničení ) zbraní a zbrojí a dále nemožnost sbírání a opětovné kladení pastí a ani jedno jsem v tom videu nepostřehl.....najde se tu ještě někdo s podobnýma představama??? :)
  • pani to je husty kdyz sme dokoukal video tak me to navnadilo Skyrim koupit ale bohuzel to co sme videl ve videu tam neni :/ a odmitam si to dokupovat formou DLC kezby to daly do hry patchem (ale tim padem by to neslo do konzoli???)
    • i konzole mají patche *1*
  • Co se lidem na tom líbí? Trvalo jim půl roku než vydali HD textury... jinak když říkal, že jim dal týden na vyblbnutí, čekal jsem něco zábavnějšího než tuto blbost.
    • máš tak trochu pravdu, skyrim je krásný příklad toho,že hráči dostanou betu kterou vyvojáří dolaďují až po vydání ....
      • Krásnější příklad je SWTOR :)
    • Mahcake
      A normální modder to zvládl za mín jak týden. *7*
    • nelíbí :-X
      • Však tady jsou tři stránky internetových orgasmů, jak je to úžasné a skvělé. Nic skvělého se mi na tom nezná, když to dokáže udělat nějaký amatér lépe a rychleji.

Se podívej třeba na HD pack. Trvalo jim to půl roku, než to vydali. Hlavně že mod od fanouška je tu 3 měsíce.
  • Mě by stačil jen jeden zlepšovák, aby se z toho konečně stala zábavná hra.
    Předělat celé questy pro temné bratrstvo a cech zlodějů, protože to je vážně hrůza.
    Finální úkol v oblivionu? Prolez celý císařský palác a ukradni svitek prastarých.
    Finalní úkol ve skyrimu? Probij se přes jeskyni plnou duchů a najdi mluvící fontánu.
    Kdyby dali do skyrimu i questy jiného typu než bez do jeskyně, tam zabí y pajtašů a něco/někoho najdi.
    V9m že v oblivionu, či morrowindu to nebylo jinačí, ale ve skyrimu je to fakt jak pěst na oko.
    • rancor1223
      Já bych zase ocenil kdyby Temný Bratrstvo nebyla taková banda úchyláků. V Oblivionu byly v pohodě, prostě vrazi. Ale ty šílence tady jsem musel vybít...
    • *SPOILER*
      Tobe zabiti cisare jako posledni Q za Dark Brotherhood neprisel dostacujici?
      • Ty myslíš ten extrémně lehký q ve kterém jsem měl vyvraždit tu loď?
        Přiznávám že to vypadalo docela fešně, ale provedení bylo na ****.
  • Mne sa Skyrim aj Oblivion pacili preto, lebo klasicke hardcorove RPG ma nebavia, ale mam rad tu tematiku v akcnejsom podani, a su to jedine hry co nieco take ponukaju *4* Este sa mi pacilo Dark Messiah of Might and Magic, to vsak bolo bolo linearne a po jednom prejdeni to uz nebavilo, ale Skyrim a Oblivion vdaka otvorenemu svetu a viacerym moznostiam hram stale. Je tam samozrejme zopar veci co by som pomenil/pridal, ale tak zbytocne o tom polemizovat, treba si uzivat take ake je *3* Oblivion mam vytuneny dobrym modom, Oblivion Oscuro Overhaul, Skyrim zatial len HD textury sveta a rastlin, ale ked vyjde nejaky Overhaul za rok za dva tak si ho zahram odznova *3*
  • Killcam? pro mě jasná volba :D
  • Nechápu ty nasraný a agresivní postoje odpůrců skyrimu. Ano hra to neni nijak zázračná, RPG to neni ani omylem, nebo aspoň já sem si tam žádnýho RPG prvku nevšiml, ale že by byl důvod na ni vyloženě nadávat nebo útočit? Já sem se s touhle hrou asi 111 hodin celkem slušně bavil. Dá se to hrát i dýl ale jakmile má člověk prozkoumanou mapu, nejlepší zbroj, a dohranej dračí qest, tak už tam neni nic co by k další hře motivovalo.

Osobně bych uvítal alespoň nějaký RPG prvky. Např aby činy hráče mohli ovlivnit jeho vztach s NPC nebo skupinami NPC, aby npc reagovaly na hráčovu pověst ve hře (tzn musí tu bejt nějakej sistém pověsti, třeba něco jako karma ve falloutech.)
    Dále možnost řešit úkoli hlavní i vedlejší více způsoby boj/domluva/krádež/lež/.., nutnost činit více či méně důležitá, a více či méně přijemná rozhodnutí. Taky nějakej ekonomickej model aby prostě hráč musel přemejšlet nad tim jak ve hře vydělat prachy a co za ně koupit a co zase ne, a stím spojenou možnost pohybovat se ve společenském žebříčku hry NPC by měli jinak reagovat (jiné dialogové možnosti) na postavu nejen podle její pověsti ale i podle vybavení, povolání a společenského postavení.
    Taky mi tam chybí survival (nutnost jíst pít spát a udržovat zbraně a zbroj.
    • omg, ty si si nevšiml žádného prvku ve Skyrimu? Tím si zazdil celý svůj článek a je mi jedno, že si hru pak tak nějak hájil.

Lidi, vzpamatujte se! Jenom pakoš můžeš napsat, že Skyrim není RPG. Tohle už fakt je za hranicí rozumnosti a blíží se to nějaké nepříjemné poruše.

Omlouvám se za tak tvrdý příspěvek, ale nebaví mě číst takový ptákoviny. Ale holt mi to nakonec nedá a přečtu si to a nestačím se divit.

Shrnutí: Skyrim je rozhodně RPG hra. To nemůže vůbec nikdo normální zpochybňovat. Co se týká kvality, je to solidní hra, avšak není vůbec dokonalá - to je jasný.
      • Skyrim je parodie na RPG. Hodně slabá, ořezaná parodie.
      • Záleží na tom co podle tebe je RPG. Podle některých lidí je RPG třeba i Diablo který já osobně považuju za tupou klikací mlátičku přesto že je to zábavná tupá klikací mlátička a líbila se mi jako tupá klikací mlátička, neni to RPG. Co já po hře požaduju abych jí považoval za RPG je naznačeno v mém postu, dole v té části kde píšu co mi tam chybí. Souhlasit se mnou nikdo nemusí.
        • Role Playing Game!
          • A právě ta část "Role" mi ve Skyrimu chybí. "Playing" a "game" je tam dost. *3*
    • Přečetl jsem jen do věty "RPG to není ani omylem". Pak už jen jasný mínus.
      • Však má pravdu. Mně připadá, že ty spíš nevíš co je pořádné RPG. Lépe řečeno jsi asi žádné pořádné nehrál.
        Pro mně osobně králem RPG je NWN1 (kompromis mezi hardcore RPG/D&D a hratelností). To hraju opakovaně každý rok místo vánoc. Kdo to hrál a viděl, jak to vše reaguje, jak je důležité se chovat jako postava za kteru hraju, jak lze vše řešit mnoha způsoby .. už prostě to bere jako samozřejmost. A to je už hafo roků zpět, co to vyšlo - released on June 18, 2002.
        A halda ostatních her podobné Skyrimu (co vyšly před ním!) tyhle věci prostě má. Třeba ta reputace v TW1.
        Prostě, z pohledu RPG je Skyrim HODNĚ OŘEZANÉ. Zklamání. Beru to spíš jako "open-world technology demo". *16*
      • Ono to zas daleko od pravdy není. Vždyť je to spíš jenom hra s otevřeným světem, kde jde získat všechno a dodělat všechny questy typu GTA než RPG, kde by záleželo na specializaci a rozhodnutích, které člověk udělá. Je snad GTA RPG?
  • Kinet1c
    Skyrim nie je zly ani ako bol, ani keby boli tieto vylepsovaky hm nejake, ale co ma velmi stvalo na skyrimu su peniaze, celkovo ekonomika JE O NICOM, ale asi tolko je co mozem zle povedat o nom, naopak, na konci ten nadherny obry krab sa my pacil asi najviac ztych veci co tam bolo, uz len preto, ze vzdy ked som sa tam brodil v tych vodach, cakal som nieco obrovske sa na mna vyruti a ono nic, skratka som tam cakal nieco ako bolo v gothic 2, ci to bolo v gothic 1, ked si odplaval dalej od brehu, zrazu sa spustilo video a nieco z hlbin ta zchmatlo :), sice ten krab nie je to iste, ale uz len ta velkost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit