Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takhle funguje ekonomika soudruzi, blizzard (stát) aktivně vstupuje do hry a reguluje trh, pokud by se trh reguloval sám, takzvaná neviditelná ruka že, tak z toho budou těžit hlavně podvodníci a podobná pakáž, toto je krásný důkaz, jak trh funguje a jak by měl být hlídanej, a je uplně jedno, co říká hradní papá tunel a další klauni, REGULACE sou třeba, takže volte svobodný šmejdy, pravice je boží prvda, zloděj volí zloděje, jak prosté
    • vrat se na idnes prosim
    • Hairy_Ass
      Volný trh ve své nejryzejší podobě, tzv. Laissez faire, tu existoval pouze v 19. století. Od té doby na volný trh, kde by nedocházelo ke státním zásahům, nenarazíš. Překvapivě jsou zde ekonomické krize nadále, hospodářské cykly se zvrátit nepodařilo, a životní úroveň v zemích s nejsilněji direktivním řízením ekonomiky se snižovala. Ne, nadarmo se období s největším vlivem Laissez faire říká "belle époque".

A když nás tady tak důvěrně oslovuješ "chlapče", tak jak Ti máme říkat my? "Dědku"?
      • To asi nezabere, me prijde, jak kdyby se chtel s nekym poprat. Jeste ze jsme tu virtualne :)
    • Ach jaj to je zase kopa nechcem napísať čoho lebo by som bol vulgárny.
      Bolo by najlepšie než si vymyslieť definíciu voľného trhu a na tú potom nadávať si o tom niečo naštudovať.
      Voľný trh nieje to čo uvádzate a neviditelná ruka trhu je čisto ekonomciká veličina ktorá nemá s podvodníkmi a prisne regulovaným svetom D3 nič spoločné.
      D3 práve ukazuje ako regulované/vývojármi presne navrhnuté/ prostredie nefunguje a i vývojár ,ktorý má neskutočné paky ho nedokáže poriadne ochrániť proti podvodníkom.
      Čo potom niaky štátny uradník čo má kontrolovať niečo kčomu nemá osobný/ekonomický vsťah?
    • Tak ted uz ale opravdu vystrelila :D
    • Tohle by chelo prelozit do nakyho srozumitelnyho jazyka, protoze i kdyz slova jsou cesky, tak tomu vubec nerozumim :)
      • ty budeš očividně volič top09 či ods, se nedivim že to nechápeš, sni dál chlapče
        • Vrook
          Achjo, rudá špína z idnes.
        • karle, chtelo by to nejaky vysvetlivky, nemam se ceho chytit. Me to pride jak kdyz nekdo vezme nejaky text kdo vi odkud, hodi to do kose, zatrepe stim a pak to vyprdne do diskuse :)
          • I kdyz je fakt ze repku ty bl*ci dotovali uz pred EU....
          • A to je naka prapodivna debata, pojdme od toho :)
            • Posledniiii bitva vzplaaala..., nic, nechme to radsi byt a setreme si nervy :)
            • To je vsechno ci mas k tomu rict? To jsem cekal ze kdyz to nakousnes tak alespon das nejakej argument ty levicovej intelektuale...
            • ano, klidně i znárodňování, pokud někdo krade, propadne to státu, blizzard dělá něco podobnýho, všechny postavy a předměty propadnou blizzardu, další otázky klaune?

drasta - tys uplně vedle chlapče, di si hrát s plejstejšnem
          • čemu nerozumíš chlapče
            • Idealni priklad regulovaneho trhu je EU. Tam se paradne ukazuje jak se trh dokaze paradne zdeformovat. Nase cukrovary a pole upici pod nanosem repky by mohly vypravet.
            • Takze jako znarodnovani? Nebo co? :D
            • abys to pochopil ve většim měřítku chlapče, blizzard je přesně to, co tady dělá (by měl dělat) stát, regulovat trh, hlídat ho, aby si z toho ostatní neudělali holubník, chápeme chlapče? ale pokud si propagandou vypatlatnej a věříš, že trh se zreguluje sám, tak budiž
            • Ale samo je mozny, ze mi to nedochazi, protoze jsem nehral Diablo 3. V tom pripade jako bych nic nepsal :)
            • To bych musel prepsat cely, co jsi napsal, protoze nicemu. Vezmeme to ale od zacatku, proc davas za Blizzard(stat), co ma stat spolecneho s Blizzardem a Blizzard se statem v tomhle smyslu?
  • http://www.facebook.com/Diablo3Czsk
  • Mother_of_god
    Riešia sa totálne kraviny...Diablo 3 nieje hra o Singleplayeru, keďže všetky veci, čo padnú v Singl môžete predať v aukcii...Len nech sa pekne všetci vybanujú, normálnych hráčov absolútne tieto veci nezasiahnu :)
    • Trol.diskuzni
      No právě... Diablo 3 je v podstatě cash-hunting MSORPGčko, což je pro mnoho fanoušků série tak trochu nešťastné. Můj názor je pořád takový, že si to měli vydat jako novou značku a neprznit tímto komerčním flákem sérii Diablo.
      • Mother_of_god
        Ukáž mi hru, ktorá v dnešnej dobe nieje zameraná na "dojenie hráčov". BF3, WOW,Diablo, všetky tieto tituly chcú zarobiť, je to logické. Nemôžeš zrovnávať veci, ktoré boli pred XX rokmi a teraz. Jednoducho sa všetko vyvýja, teraz je len otázka či k lepšiemu alebo horšiemu.
        Jediné + je, že si tu neškrknú deti z torrentov a na cheating sa ide tvrdo
        • Hairy_Ass
          Když to viděj, tak jsou ty děti z torrentů rádi, že to nemusí hrát. *4*
  • Alex81
    Když tady čtu ty příspěvky, tak by si jeden myslel, že se tu snad řeší podstata lidstva, odkud jdeme a kam kráčíme, přitom se jedná jen o hru.
    • Pocitacova hra pro masy, kterou Diablo 3 bez pochyb je, je odrazem nasi spolecnosti a tim padem i nas samotnych. Odvracet se od tohoto a celou podstatu problemu jen bagatelizovat nam rozhodne nepomuze. Proto musime se zapalem pro vec o problemu diskutovat. I proto je vecna diskuze dulezita. Je to nejen takove nazorove okenko do lidske a hlavne hracske spolecnosti ale je dulezita pro rozvoj kazdeho z nas.
      • Tak to se musim priznat, ze ja si tu jen kratim volnou chvili. I kdyz za 3 minuty padla! :)
    • Trol.diskuzni
      Fanboy, nebo hater?
      • Veskoslav
        To je jako se ptát kterou barvu máš rád a pak se divíš, když ti místo modré a červené řekne růžovou......Demence non plus ultra.
        • Trol.diskuzni
          Ach, už mi tvé osočování z demence tak chybělo... *14*
      • Pochopíš někdy, že existujou i jiný lidi? To je dneska už fakt jenom možnost mít extrémní názor? To už se můžou všechny recenze rovnou omezit na "palec nahoru" a "palec dolu".
      • Alex81
        Nad věcí. D3 mě baví, ovšem ne bez výhrad. A určitě mi nestojí (to mi občas stojí*3*(to žádná hra nebo herní firma) za to abych se rozčiloval.
  • reakce pro Adel

V rozhovoru pro kotaku zmiňují diablo3 pořád a okecávají to tím, že to nebude takový problém jako u diabla atd no a myslím, že to jak online má diablo3 je novinka, protože která taková hra má všechny informace u sebe a člověk jen stahuje prostředí, kromě mmo
    • Assassins Creed 2 a Darkspore třeba
    • Třeba takový Darkspore od maxisu i když to je docela asi pro lidi neznámý.
      • ok, to si zrovna nepamatuju, jen betu jsem hrál
        • Ok, no vidíš a zrovna u toho bych skoro řek že se inspiroval Blizzar s Diablem 3 jelikož je to taky Diablovka a i jiný věci mi přídou jako převzatý odtamtud jako že z nepřátel padaj léčivý orby atd. atd.
          *1*
  • Jak to ze se nesmi cheatovat?

Prece kdyz si koupim auto tak si taky na nej muzu dat spoilery, bile blinkry, ladenou koncovku vyfuku.
    • Ellendway
      V podstatě nemůžeš pokud to není dovoleno vyhláškou ČR. Může se stát, že si nainstaluješ spoilery, koncovku výfuku a další serepetičky, neprojdeš technickou a dostaneš flastr od fízlů.
    • opravdu myslis ze si muzes dat na auto cokoliv? Zkus pak vysvetlovat policii nebo stk ze tu tvou NESCHVALENOU upravu si na auto prece dat muzes, kdyz je tvoje *1*
      • Ale pozor, teď už se bavíme o zákonech, které platí na komunikacích, které spravuje stát. Na soukromém pozemku si můžeš jezdit s libovolně upraveným autem, bez stk a bez řidičáku. Čímž se opět dostáváme k tomu, že v D3 není žádný "soukromý pozemek".
    • Mother_of_god
      Takže podľa Tvojej logiky, kúpim si zbraň a môžem s ňou strielať kde chcem. Prečo ? Pretože som si to kúpil za vlastné peniaze... *7*
      • jindra.veliky
        tos teda uvedl priklad...
    • Spades
      Jenze ty blinkry se ti nerozmnozujou, a nevydelavaji ti z nich prachy na aukci...
    • To samozrejme muzes, ale kdyz s tim prijedes do autorizovaneho servisu(pocitejme s tim ze mas nove auto) tak te s tvyma upravama taky poslou do haje:)
      • Trol.diskuzni
        To Drasťa: Dobrej trolling, gratuluji! *5*
  • Je to dobre, ze je zabanovali, jinak nevim o cem se dohadujete, hra je dobra a je momentalne nejprodavanejsi v historii, pres 6milionu kopii se prodalo, tak ze vas par blbecku, co na ni kydate hnuj jen dokazuje vasi hloupost, nebo snad nedostatek financi?:D Asi maminka nekoupi co? QQ :D
  • "Klidně uzamčenou pro potřeby aukce, jen svůj malý píseček, na němž si může dělat co chce a nemuset se ohlížet na podmínky používání online služby. Jenže, jak se zdá, tyhle staré časy jsou dávno pryč."

Omyl, tyhle časy se akorát nelíbí Blizzu, ale mi inteligentní si počkáme na Torchlight 2 a s ním přijdou i tyto "dávno pryč" časy.
    • ve spojení "mi inteligentní" je m tvrdý y ty ynteligente
  • mesic po vydani skliboval velky (skoro) vsemi milovany blizz uvolneni starter edice - KDE JE??? budem na ni cekat 12 let jako na III nebo alespon jednou hodlaji slib dodrzet?
    • Jako nic proti, ale starter edice už je dávno venku, to si hochu nějak zaspal.
      • ano, od prvniho dne vydani, ale jen pro ty co si koupili krabicovou verzi... dle blizzu mela byt mesic po vydani k dispozici primo na battle.netu ke stazeni pro kohokoli - a tam stale neni...
        • ? co prosím ? Já měl 15.5.2012 starter edici na svém battle net accountu... krabicovou verzi sem si koupil až půl měsíce poté
          • abych byl presnejsi: predplatitel WOWka, ti ho samozrejme dostali...
            • ne nehraju, nikdy jsem nemel ani mesic zaplaceny, nemam ani starter edici. Mam 2x SC2 ( EU + US ), Warcraft 3 + frozen throne, SC + BW ....
          • a nehrajes nahodou WOWko?
  • Veskoslav, RockStar, už jsme tu snad všichni ne? Tak hoši diskutovat, potřebuju něco na čtení k večeři. Teďka pojedu dom z práce a jak dojdu dom, tak tu chcu vidět 100+ nových příspěvků. *1*
    • RockStar
      :) Já se nikdy nehádal s Veskoslavem:) Mně jen prostě vadí, že lidé nepřemýšlejí. Co vadí, spíš je mi z toho smutno. Jen jsem chtěl, aby jsi uvědomili o čem vůbec mluví. Dyť oni jsou úplně mimo:) To je celé.
      • A šak né ty vs Veskoslav. Je tu dost jiných vhodných kandidátů pro rapbattle. *15*
    • Veskoslav
      Nejde, dělám projekt do práce:(
      • Tak použij místní diskuzi pro projekt. *4*
        • Veskoslav
          Základové pláty pro podzemní parkoviště?:-D

P.S: Málem se blízklo na lepší časy. Jejdásek napsal fat dobrý příspěvk, měl ode mě plus, ale pak zase napsal to, co píše obvykle a jsme v normálu. Taková zvláštní anomálie.
          • no, tam bych teda parkovat nechttěl, to radši jezdit na kole...
            • Veskoslav
              No jo, ale děcka nemají řidičák a v podzemním parkovišti se kola neparkují, tudíž se Tě to netýká.
          • nevidim problém :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit