Přejít na výpis diskuzí
Aukce Diabla III spuštěny, ban už zasáhl tisíce hráčů
13.6.2012 | Aleš Smutný
382 příspěvků
-
Kdy bude clanek o utoku hackeru?
-
-
Už byl, abychom psali pořád o tom samém, v jedné hře...sorry, ale ne :)
-
-
Jj, ale pocitam, ze to prinese dalsi zajimavy cteni, kdyz uz to neni k hrani :)
-
-
-
Třetí odstavec třetí řádek chybí "u" ve slově "aukce" :-)
-
No nikde nemáš napsaný, že pokud děláš odnož něčeho jako online titul nesmý se to menovat jako přímí pokračování- viz FF 11 a 14. Kdyby byl Warcraft RPG tak se vsadim že by se WoWko taky menovalo Warcraft 4 a ne WoW.
Dát jiný měno se k tomu hodí pokud danou hru zcela předěláš na něco co s původní bude mít společnej jen příběh, aby to lidi nemátlo, ale Diablo je prostě Diablo.
Ok tak napiš autorum aby tomu příště dali jméno Diablo Online a ne Diablo 3.
Nebo abys byl spokojen sepiš petici, aby to ještě dodatečně přejmenovali. *4*
Pak sem hoď odkaz a dostaneš můj hlas. -
-
Nešlo přidat reakci tak tohle patří pro:
Trol.diskuzni@tiscali.cz
-
-
A už se tady zjevil PR managér Blizzu (nebo rovnou Activisionu?) Veškoslav, naprosto nekriticky obhajující cokoliv, co si Blizzard usmyslí, a rovněž naprosto neochvějným způsobem bez okolků kritizující až napadající kohokoliv, kdo si jen pomyslí na něco, co by se neshodovalo s jeho pravdivým názorem! Dámy a pánové, marketingová kampaň za správnou budoucnost herního průmyslu v ráži online mánie právě začíná!!! *14*
Mimochodem, tvůj jediný argument "vždyť sis to nekoupil, tak co meleš" je fakt vtipný - proč bych si měl kupovat hru, která je evidentně špatná už jen z principu svého fungování? Spíš bys měl být rád, že jsem si ji nekoupil a ještě k tomu šířím poselství o tom, že hrát singleplayer s nutností nonstop online připojení je svinstvo! *3* -
-
:)))) Ty meleš furt dokola to samé:) Měl by ses přihlásit do mojí FB skupiny "Singleplayer hry zásadně s vypnutým internetem" jelikož takové jako jsi ty my potřebujeme. Srdcař schopný se bít do posledního dechu, do posledního vzlyku protivníka... Neúnavný a neúprosný bojovník za svůj názor (podotýkám špatný názor). Až ty kamaráde vyrosteš a zapneš mozek tak se stane něco neuvěřitelného, pochopíš jakej jsi trouba:)
-
-
no, naštěstí teda xichtknížka je opravdu věc, které se ani nedotknu, protože je plnej bezmozků-ty jsi ovidentně naprosto typický příklad
jo a jakékoliv hry, které nehodlám hrát po internetu při prvním spuštění blokuju ve firewallu, nemají vůbec žádnej důvod se někam připojovat, nezajímají mě žádné stupidní online statistiky, žádné stupidní achievementy a jiné kraviny pro malé americké děti a jejich zdejší klony(buď pozdraven i s věžkostavem), pokud taková hra přestane fungovat, řeším to patřičnou opravou, kterou naštěstí zvládají bez větších problémů dodávat skupiny bojovníků za správně fungující hry -
Facebook je ještě větší sratchka než Diablo 3 se Skyrimem dohromady.
-
Jsem moc rad, zes napsal vsechny ty argumenty proc ma spatny nazor, a i za to "az vyrostes, tak pochopis ze ja mam pravdu". *7*
-
-
Trolovi se už tolikrát napsaly argumenty. Mimoto si už tolikrát naběhl (Třeba jak se rozplýval nad Patch of Exile a přitom to je hra na principu Diablo III)
-
-
Naběhnul? Myslíš to, jak jsem napsal, že se mi líbí, jak ta hra vypadá? Docela trapné z tvé strany to neustále překrucovat. *3*
-
-
Tak odjakživa existují online hry... Ale ne odjakživa se mění single player hry na MSORPG hry jen z důvodu rýžování peněz z transakcí.
-
Vzdyt jsi nam dekoval za to, že od ted uz zadna hra nebude single player bez nutnosti byt online! Tak jaktoze tady ti to nevadi? Nebo tady je to v poradku ze to nema single, ackoliv je to vic "diabloidni"?
-
T-Opel: Path of Exile není třetí díl v sérii, která byla odjakživa offline... Je to od začátku přiznaná free onlineovka, která už na první pohled vypadá více "diablovitě" než Diablo 3.
-
ne, ale tim, že tam musíš být pořád online, ale najednou je to v pořádku když to neni od Blizzsr*ce :-P
-
-
-
Já už jsem mu to psal milionkrát, on i já víme o čem se bavíme:)
-
-
-
Šířit poselství? To povětšinou dělají sekty........ *11* A budeš to šířit i u Ubisoftu, Valve (poslední CS si bez netu nezahraješ), EA a dalších? Nemluv zcesty zase:)
-
-
Tvoj kamarát dostal verejnoprospešné práce za cheat v Starcrafte?
Ty si asi videl právo a súdnictvo z vesmíru, však? Nemusíš si vymýšlať trápne báchorky na obhajobu Diabla 3...
a prosím ťa nevyťahuj tu trestné právo za porušenie nejakej trapnej EULI v Diable 3 a za hacky a goldy....
trestné je skôr to že Blizzard niekomu zhabe jeho majetok bez upozornenia, či dôkazov....ja by som vtom prípade šiel do obchodu a tú hru tam vrátil, že nefunguje, nech si to riešia s Blizzardom oni.... -
-
Mozna by sis mel nekdy tu hromadu textu, kterou vetsina lidi (vcetne mne) pri instalaci jenom bezmyslenkovite odsouhlasi (Stejne nemam na vyber, pokud si chci zahrat, ze jo...?).
Ty nakupem hry zadny majetek nenabyvas. No jo, mozna krabicku a instalacni DVD, ale ty ti taky nikdo nebere. Muzes je mit klidne dal vystavene ve skrince, stejne ti k nicemu jinemu v pripade banu nebudou...
Ty si kupujes pouze licenci k hrani hry, ktera ti muze byt v podstate kdykoliv a z jakehokoliv duvodu odebrana. Ne ze by se mi to libilo, to vubec ne, ale takova je realita. Zkus si neco a jejich smecka pravniku ti to vysvetli mnohem detailneji, ale take mnohem tvrdeji... -
Nedostal za cheat, ale to, že nelegálně získal 10 000. Podvodem. To je něco naprosto rozdílného. Hackmap byl pouze prostředek pro získání 10 000 a to soud nezajímalo. Taky je nezajímá, zda oři loupeži použiješ páčidlo či sekeru. Zajímá je výsledek.
P.S. Rozsudek byl vynesen okresním soudem v Prostějově. Neodvolával se, rodiče mu odmítli dát další prachy:) -
-
To je teda docela zajímavý. Víš co to bylo za turnaj? A jak mu ten maphack dokazali? A musel ty prachy vracet?
-
-
To se teda upřímně divim, že to Policie u nás řešila.
-
Pro League Xtreme, turnaj, co se pořádal Ostravě v roce 2011 na Hlavní třídě, soukromý turnaj (myslím, že to pořádal Jan Horník). Zápasy se nahrávali, ale nikoho nenapadlo to sledovat online, zjistilo se to další den a už se jelo. Hned se volalo na policii a už o jelo.
-
-
vy budete asi slušný bezmozci...no je to vlastně na tvém příkladu vidět?
-
-
Co to meleš? Bezmozek, když jsme podporovali to, aby byl potrestaný a nerozbili jsme mu jenom hubu?
-
-
-
-
-
-
Když slyším slovo DOOM, hned se mi vybaví IDDQD a IDKFA...
-
To je na žalobu (a určite aj budú), aby mi niekto odňal právoplatné nadobudnuté vlastníctvo v singleplayer hre......už samotný názov singleplayer, znamená hra pre jednoho hráče.....čiže ak niekto šikovný v USA to dá na súd, sú v prdeli....vzhľadom na ich právny systém môže ľahko uspieť,,,,
-
-
Nemůže v podmínkách užívání který příjímáš( i když je nikdo nečte a to dělaj lidi chybu) máš jasně napsáno, že za podvod ti hru můžou takhle jakoby odebrat. Mohl s tím člověk něco dělat do doby než jejich podmínky přijal pak už je nahranej. A nemůžeš říct já to nevěděl protože neznalost zákona neomlouvá a u her to platí stejně.
-
-
EULA není zákon, tento cár je samozřejmě podřízen legislativě dané země a já jako laik pohybuji o tom, že tohle je košér a bylo by zajímavé vidt takový soudní spor. Jestli je něco opravdové zmrdstvo, tak je to klamání zákazníka, toto stálo ještě nedávno v jejich EULE po vydání hry:
"Section 11
"Duration of the "On-line" Component.
The Game is capable of both offline and online player modes, both of which require that you obtain authorized access to the Service. You understand and agree that the Service is provided by Blizzard at its discretion and may be terminated or otherwise discontinued by Blizzard pursuant to the Terms of Use."
http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html
Dnes už by si to tam hledal marně a někdy v posledním týdnu nebo dvou to odstranili a změnili, tomu já říkám svinstvo a někdo takový jako Blizzard je ten poslední co může křičet když klame zákazníky s údajnou možností hraní offline, naopak je čas aby někdo klepnul přes prsty je. -
-
Je tam napsáno, že hra je schopná online i offline herního módu ale oba vyžadují přístup ke službě (tudíž být pořád připojen). Jako offline herní mód tu chápu samotný singleplayer, kde si hraješ sám a jako online multiplayer. Oba módy potřebují net. Nevidím tu nic lživého. Zrovna tento odstavec hodně lidí cituje ale mám pocit, že ho chápou špatně.
-
-
*1* *1* *1* *1* *1*
Větší volovinu jsem už dlouho nečetl. Ale dávám +, pobavils. -
Offline = singleplayer, omlouvám se, ale to je přeci nesmysl a takové spojení vidím prvně.
Pokud to odstranili z EULA, mám to chápat jako zrušení single player módu? Myslím, že ne, význam slova "offline" je si myslím zřejmý.
-
-
-
no to taky pak musi dokazat zes podvadel TY a ne nekdo jiny pod tvym uctem treba hacker, jako postihovat dozivotnim banem za to ze jim se neco nezda neni spravny
-
-
Dobrý postřeh, prokázání viny je samozřejmostí a to by Blizzard horko těžko dokázal, takže si evidentně ze zákonů, ústavy atd. těžkou hlavu nedělá a odstřihává od hry aniž by prokázal vinu dotyčného hráče, který je pochopitelně nevinný do doby než je mu prokázána vina.
Já doufám, že to někdo z postihnutých hráčů dotáhne dál a Blizzard dostane trest, tyto firmy si stále dovolují víc. -
hru si nadobudol kúpnou zmluvou od Blizzardu, takže to majetkové právo je...
-
-
Skutečně?
Ze smlouvy: If you have purchased a license to use Blizzard’s Diablo III Interactive Game (“Diablo”) and you reside in North America, then any license to use the virtual goods (“Loot”) you purchase and sell through the Auction House is provided to you by Blizzard Entertainment, Inc., who will be your contracting party hereunder.
Vidíš tam to spojení "license to use"? -
-
Je to stejné jako např. s divadlem nebo kinem. Majetkové právo a kupní smlouva se zde vztahuje na lístek = licenci vidět hru / film. Samotné představení je pak služba. Takže pokud se budete v divadle chovat nevhodně, je možné vás odtud vyvést bez možnosti vrácení vstupného. Přirovnání to samozřejmě není dokonalé, ale zhruba sedí.
-
To je samozřejmě EULA samotná, protože kupní smlouva jako taková vlastně neexistuje. Nicméně je jasné, že hra je chápána jako služba, takže majetkové právo se zde neuplatňuje. Je možnost koupit si pouze licenci hru hrát. Pokud by nějaký soud potrvrdil, že toto není možné a hru je možno prodat pouze formou převodu majetkových práv, byla by samozřejmě neplatná i EULA. Ale to asi není na pořadu dne.
-
-
-
-
vnútorný právny predpis ako EULA je právne podriadený vlastníckemú právu, ak by to nejaký sudca vyhodnotil ako hrubý neopodstatnený zásah do majetkového práva je nejaká EULA neplatná.....
-
-
Ano. EULA jistě nesmí porušovat majetkové právo. Jenže hra není majetek. Takže se jí majetkové právo netýká..
-
-
-
-
děkuji ti blizzshite, že jsi vytáhl zase s něčím novým, díky tobě už se inspirují další hry, díky tobě bude mít Simcity nonstop online
-
-
Pokud vím s nonstop online nepřišel první Blizz ale Ubisoft a možná ještě někdo předním a u Valve si taky nezahraješ svou singl hru pokud nemáš net a to jak se zdá nikomu nevadí zajmavý *1* .
-
-
Coze? Mas skusenosti so steamom? Mam ho 99% casu v offline mode, ked nekupujem alebo nestahujem hry. Jedinu hru, ktoru hram online je race07, ale ani tam nemusim prepinat do online modu. Staci len pripojit router k pc. Vynimkou su hry, ktore vyzaduju autorizaciu po instalacii, ale iba prvy krat (tak ako niektore krabicove). Ak by nejaka hra vyzadovala nonstop pripojenie pre single player, tak by to bolo skor vynimka.
-
-
Ok blbej příklad sem použil jelikož steam je vlastně zaměřený na singl hry jenže Diablo prezentovali rovnou jako Online onli a tak se ta hra prostě musí brát. (I když se to mě taky nelíbý jelikož asi kvůli tomu třeba nikdy na Diablo nebude ani čeština ¨, jelikož i ta by mohla bejt braná jako závadná Modifikace.)
-
-
Když už, tak onlY a nelíbÍ.
-
-
-
Cože? A Steam offline mode jako nic?
-
-
Kdyz sem to zkousel naposled, tak byl uplne nanic, protoze vubec nefungoval (ok, bylo to pred dvema lety asi :)
-
-
Já jsem s ním nikdy problém neměl. Můžes popsat v čem přesně to bylo úplně nanic?
-
-
Stačí si vygůglit Steam offline mode. Každou chvíli si steam řekne, že offline hru nespustí, že se musí připojit a nějaký blbý kecy. Funkčnost offline se možná časem zlepšuje (někdy kolem roku 2010 bylo v updatu clienta napsáno "offline mode finally working", to mě fakt dostalo, po 6ti letech propagování offline modu). Já už to raději ani nezkouším.
-
No nefungoval. Pokud jsi hral online a pak jsi treba nemel net (vypadlo spojeni treba), tak to automaticky vyzvalo "chcete se prepnout do modu offline?" a kdyz si to do toho modu prepnul, tak stejne to chtelo pripojeni k internetu a mel jsi smulu. I kdyz to bylo fakt davno, tohle uz je urcite opraveny :)
-
-
-
-
Ale lidi od Maxisu to hodně porovnávají s diablem3 takže je možné, že to bude uložené taky na jejich serveru všechno a tlačí tě do online, pro mě jsou mrtví i s tím jejich poďobaným originem a menu v prohlížeči
-
-
Jako já neříkám že sem s tim online onli spokojenej( V jinym příáspěvku sem psal , že tu za to online člověk nedostane nic jako protihodnotu a to mi vadí) aby si někdo nemyslel jen říkám, že tohle tu je už dlouho a do dneška to niukomu nevadilo dokud se to dalo nějak crakem obejít a jelikož Blizz je asi první u koho se to nedá tak to lidem vadí. A z toho soudim že vztěžovat si na to muže jen ten co hry pirátí. Jelikož já si hry kupuju na Stzreamu a když chci hrát musim pak bejt Online nevidim v tom rozdíl. Jestli musim bejt Online i u Diabla.
-
-
já jsem s DRM a steamem a originem skončil, mám doma dvě hry, které nejdou ani bez netu nainstalovat a né vždy ten internet doma mám, takže dokud to má online cokoliv nekupuju
-
-
Ok tak ale neříkej, že zase Blizz něco vymyslel, když s tim přišli užý dávno jiný a neříkej, že Maxis uvádí jako příklad zrovna Diablo, jelikož mohli uvést jako příklad cokoliv.
Vlastně už několik let maj online Spore(částečně závislý na netu) a Darkspore(taky Online onli), z čehož soudim , že k tomuhle online onli už taky pěkně dlouho směřovali
-
-
-
-
Asi vim v čem to bude zatimco hry co sou na Streamu se daj craknout a hrát i offline nelegálně tak u diabla 3 to nejde a to asi lidem vadí *1* *1*
-
-
jenze vono to vadi predevsim tem co si tu hru koupili ne piratum ti jim na to dlabou ty problemy Diabla3 fakt netrapi
-
-
-
-
Hello, sir, you must be a fan of Diablo 3 online auction...
Yes, hi. You should kill yourself...... What is that?
I said you should kill yourself, what you do is unjustifiable, you know it’s unjustifiable, you don’t care. You are the definition of evil...... Kill yourself. Okay. We’re going to sell this mana ring for just $3795. How is that? I just read the Blizzard make their money on the people who using real money auction in Diablo 3.... Kill yourself. Alright, you shouldn’t say things like that, cause someone from Blizzard may up and do it, you would feel bad..... No, I wouldn’t.
Yes, you would.
No, because I really want you to kill yourself....... How about this, if a some guy from Blizzard goes home tonight and blows his brains out. You might be liable..... That’s a barbar super ultra armor worth $2.7 million. How does that sound? I don’t care what happens to me, i care about my friends playing Diablo 3, you morally empty corrupted maggot.
Okay. I tell you stuff. I will bring the barbar super ultra armor down to $2939...... It doesn’t matter the price you put on anything. Your only chance to right the wrongs you’ve done and repay the peoples whose lives you have destroyed is to kill yourself...... You think that’s funny, calling someone and telling them to kill themselves, that’s not a joke.... I’m not joking..... Do it. -
Na DIII se těším, ale ne za současnou cenu. Počkám si na slevu. Nechci a nebudu hrát multiplayer, zajímá mě jen SP. Je mi tedy vlastně jedno, zda někdo dostane ban či ne, já to nebudu :)
Ale začíná ve mě hlodat jiná věc: tuší někdo, jak dlouho bude DIII vlastně funkční (když je to kromě textur a zvuků vlastně onlineovka? Abych si ji za rok/dva nekoupil a najednou konec legrace, game over (viz APB před reinkarnací). To se raději na celé Ďáblo zvysoka vy****. *7* -
-
W3 stojí po 9ti letech 599 Kč:)
-
-
Ach jo. Myslím, že jsem to posledně psal tobě, ale napíšu ti to zase, jelikož jsi se zase nepoučil nebo nebyl schopný použít Google. WarCraft 3 sedá sehnat i za cenu pod 300 Kč a to i včetně datadisku. Už si to prosím zapamatuj, ať tě nemusím zase opravovat. :)
-
-
Nez si to koupis, doporucuju vynatek z licencnich podminek, ktere mi dneska prisly na schvaleni: blizzard se NEZARUCUJE ze si hru budes moct zahrat kdy nebo kde budes chtit, ze tam nebudou vypadky, ze se budou odstranovat chyby, ani nezarucuje, ze klient ktery si od nich stahnes nebude zavirovany. Hezka politika.
Takze k tvoji otazce: D3 pojede tak dlouho jak oni budou chtit, a pokud se rozhodnou to zrusit, nemas zadne pravo na nahradu. -
-
To máš v každých podmínkách. Vydavatelé se tím chrání před zbytečnýma žalobama od lidí, kterým to laguje a zbytečným tahanicím.
-
-
Bude dlouho funkční, roky, už jen proto, že je to všchno na battlenetu a funguje to stejně jako ve WoW.
Ale roky taky budeš čekat na nějakou slevu, která za to bude stát.Stačí se podívat na Starcraft 2. -
Jooo, tak zrovna hry od Blizzardu, tam se ti lehce muze stat, ze jeste za 10 let to bude stat 1399Kc :)
-
Myslim ze na slevu budes cekat hodne dlouho.
-
-
Mam rad Diablo 3,bavi me a nemam proti nemu zadne zasadni vyhrady,real aukce me totalne nezajima,jako me nikdy nezajimali goldselleri v jakychkoliv jinych hrach - ale..tohle Blizzard totalne nezvlad a je to velmi kontroverzni tema,mnoho lidi mohlo byt odstaveno i diky nestastne shode atd..jiste hackerum mel byt odstaven ucet treba na mesic ale totalne?doufam ze jim aspon vratili penize za produkt ktery nemohou pouzivat
-
-
Houby, pokud nekdo jakymkoli zpusobem zasahne do hry takovym zpusobem, ktery neni povoleny v pravidlech ktere vsichni potvrdi pri instalaci, tak na takoveho pacholka jedine dozivotni ban bez nahrady penez! Ti co nepotrebujou podvadet, prskat nebudou, a kdo potrebuje modifikace na grafiku at si jde zahrat neco jineho. Blizard ma palec nahoru.
-