Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
včera jsem si chtel koupit nejake itemy pro svoji hc postavu (jenom lvl 8) a ty ceny byly nehorazny. to se fakt nevyplati ta aukce. To je zas situace jak u wowka kde jsou premrstene ceny a stejne to lidi kupujou protože si proste koupi goldy od farmeru. No a počitam ze ceny za realne penize budou taky premrstene.
-
-
Tak na HC se odrazi to, ze zatim skoro nikdo nefarmi inferno. A kdyz tak maximalne prvni akt. V normalni hre jsou mraky hracu v inf act4 a farmi jak o zivot, takze jsou ceny nekde jinde. U tech nej veci porad pekne vysoko, ale zbytek se da poridit velice rozumne.
-
-
treba nejaky itemy pro level 8 jsou za tisice goldu, to bych pak musel farmit goldy abych si mohl dovolit kupovat to pravidelne
-
-
Ale Cody, ty přece jsi už vydělal tisíce na aukcích.
-
p.s. btw umim si predstavit ze nekdo da za fakt dobrej item v aukci 20€, ted si predstavte ze prodate kazdy den jeden takovy item a mate celkom slusne prilepseni k mesicnimu vydelku. no alespon ze začatku pak ty ceny zrejme klesnou
-
-
predmet kterej ti padne jednou denne padne i jednou denne vsem ostatnim hracum a takovej predmet rozhodne za 20€ neprodas spis budes rad kdz se pro da za 2€
-
-
-
No vida a ted je vsude zas Error 1 :)) Doufam, ze novej patch prinese radu novejch erroru... Na takhle zabuglou gamesku nema ani Bethesda se Skyrinem nabo Ragem :) By me zajimalo co delali testeri poslednich per mesicu (let) pred vydanim hry. ALespon je videt jakou ma online ochrana budoucnost ..
-
-
tady rozhodně není kauzální nexus, co se týče ochrany budoucnosti. Ostatně ochrana se ukázala jako velice dobrá. Prodeje jsou rekordní. Snad toto využijí i další firmy.
CO se týče testerů..jak jako testeři měli nasimulovat 6milionů hráčů online?
-
-
Blizzard forever ...
-
-
Asi jako Batman Forever *3*
-
-
No teda dneska večer to lagovalo jako jednorožec/mylittleponny xD
a jako obvykle v takovém případě sem to vyřešil jednoduše - šel jsem dělat něco jiného. Takže pohoda, hlavně se nenaštvat kvůli blbé hře, je to zbytečný. Však oni to časem vyřeší, nic jinýho jim ani nezbývá protože jim jde o prachy.
PS: Právě sem zažil malý šok, místo jednorožce sem původně napsal jednoduše jméno rohatého zvýřete co nám dává mléko a světe div se je to zakázané slovo *8*
kam ten svět spěje ... -
To je zajímavé toto. Klasická diskuse u D3 článku, ale kolik lidí si nechá sr*t na hlavu to je neuvěřitelné. Což o to, že je to online, chtějí to tak tak to mají. ALE MUSÍ TO FUNGOVAT 24/7 kurňa. Co to je za obhajobu, že "3 dny hraju, a ted to prostě nejde tak počkám" a na co? Až naprší a uschne? Mám hru, chci hrát, jdu hrát. A ne, že mi někdo řekne "Nemůžeš hrát, opravujeme servery" nebo "Nemůžeš hrát, už vás hraje moc" na to já z vysoka se*u. :-)
Mě jako hráči může být jedno jestli mají v serverovně hurikán, nebo jim hoří serverovna. Oni chtěli online, oni chtějí rejžovat, tak si to oni taky mají zařídit. Já se přeci nebudu omezovat protože nejákej pupkatej strejda s kravatou řekne "šetřete na serverech" s tím, že je to ekonomické.
Vážně mě mrzí, že ta hra nejde vrátit protože je to v podstatě vadný produkt. -
-
A co s tím jako hodláš dělat chlapečku? *1*
-
povíme si až si nad tím bude za rok pořád mrskat *12*
-
Víceméně.
Já bych jí teda nevracel, protože (když to funguje) je to fakt super, ale jinak souhlas.
-
-
Zajimave je , ze vetsinou jsou off evropske servery. Nastesti ty americke jedou (sice z vyssi odezvou ale alespon neco:)) Na firmu, ktera provozuje Wow uz 7 let a ktery taky musi byt online maj docela problemy. Nemely by mit tenhle system uz davno vychytanej ? :))
-
No nic pohár trpělivosti přetekl! tady jsem natočil a poslal Blizzu clear message http://tinyurl.com/cnov4wo
-
-
No,to je někdo jiný.Nemáš svoji nadávku?
-
cece mel by ses poradne najist, jsi nejakej pohublej. a nezer tu figurku porad.
-
Vsechno vyresi offline singl. Nebudou zetezovat servery ti co hrajou jen singl
-
Hraju, fuckuju vás, blizárd je nejlepší :D :D ZDAR
-
-
A ted do postele, vecernicek uz davno skoncil
-
-
Chce to něco víc, než se vztekat tady, nebo na jejich fórech. Když už si platíme tu přebubřelou eurobyrokracii, tak ať se taky někdy snaží, ne? Tady je petice, kterou by možná stálo za to signovat:
http://www.petitionbuzz.com/petitions/diablo3complaint -
-
No, tak doufám, že to lidi začnou podepisovat a přestanou díky tomu naprosto zbytečně whinovat v diskuzích. Ona ta petice stejně pravděpodobně nic nevyřeší, protože dřív nebo později (ale počítám maximálně 5 dnů) bude všechno šlapat tak jak má, ale alespoň bude do tý doby klid.
-
-
Open beta je proto, aby si to Blizzard vsechno odladil, live uz lagovat nebude (c) kdosi behem open bety
-
-
>implying že mi to laguje
>implying že jsem měl za posledních 10 dní problém se lognout
>implying že teď nefarmim Hell a hrozně se u toho nebavim
Z mýho pohledu zvládli betu v pohodě a nemůžu si na jejich služby stěžovat. -
-
To je hezke ze ti to jede, ja se ted taky logl na prvni pokus. Ale to ze "ja" neznamena ze lidi nemaji problemy.
-
-
Tvůj novej nick?
http://emotibot.net/pix/5314.jpg -
>implying že ne
-
>implying anyone cares about some guy named Vrook lol
-
Zajimave *5*
-
>implying i care about others lol
-
-
-
-
-
Když sem to včera "podepisoval" měla petice 2.156 hlasů. Teď 9 a půl.:)
Btw. konecne me to pustilo do hry.
-