-
online FPS & MMORPG hry...
U D3 si vymysleli rovnaky system, tj. ich server poskytuje znacnu cast aplikacnej logiky.. -
online FPS & MMORPG hry...
U D3 si vymysleli rovnaky system, tj. ich server poskytuje znacnu cast aplikacnej logiky... -
T2 mi je podstatne sympatickejsie. To co robi blizzard s obsahom do vsetkych hier co teraz robi... nieco slubi a potom to zrusi a mame stastie ak to vobec oznami.
Ja som na diablovky moc neni, ale D2 s kamosmi je zabava. Tak isot bude aj D3 asi. A urcite aj T2. Torchlinght povodny som nehral kedze nema MP (teda vraj je mod, neskusal som) a diablolike hry asi nikdy nebudem hrat ako SP. Aj ked D2 som tak presiel.
A Sacred sa mi pacil, le vtedy som este piratil hry a nieco tam bolo posr*ne.
cize, T2:) -
No kdyby Torchlight nebyla jeste vetsi omalovanka nez Diablo III tak by o tom slo uvazovat. Ale je zcela jasne pro jakou vekovou skupinu a jaky typ hracu (wowkari) je tahle hra delana ;).
-
-
Wowko jsem zkusil zhruba před dvěma lety. Vydrželo na disku zhruba týden a pak letělo pryč, takže nejsem žádný fanatik, spíš naopak. Ale stylizace Torchlightu se mi i tak hodně líbí.
-
-
Torchlight II nebo Diablo 3? No přece Grim Dawn *3*.
Koupím si Torchlight II - hru za normální peníze a s pro mě zajímavýma postavama. Z D3 mě oslovil akorát barbar a víc jak 400,- Kč za D3 nedám, takže si asi hodně dlouho počkám. Ne že by mi to nějak extra vadilo. -
Jednoznacne Diablo 3, Torchlight 2 jedine ked bude AntiSteam a to asi nebude :( takze toho len stiahnem...asi znovu nainstalujem Diablo 1, snad stihnem do prichodu Diabla 3 dohrat :))
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=DOCdO1QoGoA aji den pred vydanim bys to mel stihnout :D
-
-
Když to shrnu tak to co tu čtu je, že vůbec nezáleží na tom kdo je skutečným tvůrcem hry, ale záleží na tom kdo vlastní značku a kolik investuje do marketingu.
-
-
mne by nevadilo keby diablo robil treba ubisoft, ide o to aby to bolo stale akcne rpg ci H&S rpg ako chcete, a nie AC Diablo, ja si myslim, ze na tymu az tak nezalezi, zalezi len na konecnej kvalite produktu
-
-
Jenže jednoduše, D3 teď dělaj naprosto jiní lidé, naprosto předělali veškeré zaběhnuté nápady z D2, které se líbili (když vemu že většina lidí by klidně přijala dvojku s novým příběhem) takže je to prakticky naprosto jiná hra jen ze stejného světa a stejného žánru a přesto 99% lidí bezhlavě křičí že D3 bude nejlepší hrou tohoto žánru. Jaké k tomu má předpoklady? Je to naprosto nový titul od naprosto jiných lidí pod stejnou značkou.
-
-
no me taky na d3 vadi spousta veci, aspon podle informaci co jsou venku....nejvic asi to, ze mapy nebudou nahodne generovane (pokud se pletu tak me opravte), ale i tak neverim, ze to bude spatna hra
-
No já bych spíše uvítal D2 s novou grafikou než příběhem. Myslím, že u podobných klikaček příběh rozhodně není to, co tento typ her táhne. Hlavně rozmanitost a kvalita nepřátel, lokací a lootu a široká nabídka postav a skillů je to, co hru dělá dobrou nebo špatnou.
-
-
asi tak, pribeh D2 rozhodne nebyl nejaky uchvatny, to se neda rict o fantastickych predelech mezi akty
-
-
Tím nechci říci že to bude špatná hra, nemohu soudit nehrál jsem to a ani neplánuji, jen mi to přijde nelogické vydávat taková tvrzení...
-
-
-
No T1 nebyl nic moc a vzhledem k tomu, ze to delaji ti sami lide, tak me osobne nejdriv musi presvedcit, ze T2 bude za neco stat.
-
-
T1 byl právě super. Když jsem to tu viděl prvně, tak mě to příliš nezaujalo, ale pak jsem zkusil demo a bylo to jasné. Na Torchlight II čekám už od té doby, co poprvé zveřejnili, že na něm pracují.
Blizzard mám rád, ale Runic mám poslední dobou raději. Runic se nesnaží obírat lidi o peníze. 20 dolarů za takovou parádní hru je krásné... -
-
U mě naopak - když jsem to poprvé viděl, tak jsem si řek konečně dobrá 3D rubačka... Pak následovalo zklamání
-
-
-
-
U mě vede jasně Torchlight 2. Sice můžete kontrovat tím, že Diablo je větší značka a jediný originál a nevím co ještě a budete mít pravdu, ale mě je prostě sympatičtější politika Runic Games. Jejich Torchlight jednička je skvělá hra, která mě i přes infantilní grafiku chytla a dodneška nepustila. Žádné MP, žádné online-only, super. A to, že ho Runic udělali za jedenáct měsíců, je nevídaný výkon.
Travis Baldree na fórech před nedávnem oznámil, že je mu jasné, že s T2 strávili už dvaadvacet měsíců, ale kdyby bylo podle něj, aby se dostali někam k "opravdové velikosti", museli by na něm dělat ještě dalších čtrnáct! Naštěstí si pan Baldree jenom dělal legraci *4* -
A nechcem vzbudzovať plané nádeje ale zabudnite na pirátske verzie D3.. Blizzard hru nevyvýjal +10 rokov len aby ju niekto potom crackol...
D3 už mám predobjednané, modlím sa aby fungovali servery v deň releasu *13*
A na T2 som zvedavý, snáď príjemne prekvapí.. *5* -
-
Ukaz mi neco co nekdy nebylo cracknuto. Prinejmensim singl bude stopro.
-
-
Přesně jak píše kolega. Podstatnou část celé funkcionality hry bude mít na starosti server blizzardu a bude jej za běhu hry počítat tobě jako klientovi. Rozebehnout hru bez toho samozrejme nekdo hned zlvadne bohuzel se tak ale ocitnes v prazdnem svete kde nic nefunguje. Jedina moznost je cinnost blizz serveru nejakym zpusobem emulovat. Na tom uz se nejakou dobu pracuje u Beta verze. Nicméně bez znalosti skutečných zdroj. kódů na serveru se funkcionalita jen pokud mozno co nejvíce snaží napodobit skutecny prubeh hry D3. Takze tahle varianta bude vzdycky krkolomna a navic blizz bude patchema a datadiskama stale utikat napred... Hraci WoW vedi ze dnes uz existujou slusne emulace WOTLK nicmene privatni servery zdaleka nedosahuji kvalit ofic. serveru. *3*
-
Darkspore, HAWX 2..
-
-
HAWX 2 nebyl cracknut protoze se grupy domluvily ze tuhle hru nechaji. Darkspore netusim, neni to spis tim ze nejaka jeji cast probiha online?
Wow nikdy nebyl cracknut, stejne jak nebude D3. hromadu veci proste dela server. Jediny co se da je napodobit chovani serveru. Ale emu na wow uz vyviji snad 10 let a porad to stoji za prd. Takzetak. -
Urcite? Pokud to tak je tak je tomu jen nezajmem hracu. (crackeru)
Vse se da cracknout je jedno jak zabezpecene to bude, ochranu vzdy vytvari jen lide a lide ji take muzou vzdy prolomit. Je to jen o potrebne motivaci.
(samozdrejmne podmineno tim ze mas datove soubory u sebe na PC ne nekde na cloudu)
-
-
Záleží na tom, za jakou dobu po vydání se to rackne.. mám pocit že u jedne z her ze serie Hitman to trvalo několik let *3*
-
-
Diablo 3 funguje na stylu klient - server. Tam ti nejaky crack nepomuze, musi nekdo naprogramovat funkci server jako napriklad privatni servery pro WOW a dalsi onlinenovky.
-
-
-
-
Diablo 2 překoná až Diablo 3. Nic srovnatelného mezi nimi není. Ani Torchlight.
-
-
Me treba hodne bavil Sacred a hraju ho i dnes a porad si myslim, ze je to strasne nedocenena hra a provedenim rozhodne lepsi nez D2
-
-
sacred jednička rozhodně , dvojka nevim nevim na mě strašně roztahaná zbytečně ... jinak titan quest je našlápnutej celkem mám koupenej i immortal throne ale jedna věc mi tam zle chybí - žádná , ale žádná , ale vůbec žádná krev ...
-
-
Dvojku jsem nehral, pro klid na dusi. Na TQ se chystam uz asi 6 let.
-
-
-
asi pravda, ale treba Titan Quest to skoro dokazal ... jen dost lidem nesedlo to prostredi, ale jinak myslim to byl hodne povedenej klon ...
-
-
U mňa to určite dokázal - d2 som hral až do vydania tq, potom som na diablo už ani nepozrel.
-
-