Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti Torchlight II nemam, je to paradni rubacka, ale po vydani D3 to budou mit kluci sakra tezke :)
    • Plně s tebou souhlasím, po vydání Diabla to bude mít každý akční RPG těžký.
  • Ále ľudkovia. Nerozpútavajme flame D3 vs T2.. mali by sme byť radi, že budeme mať obidva hry vonku. Každý si nájde to svoje. *3*
    • Flame musí bejt:).

Diablo sux, Torchlight sux, Path of Exile FTW!!!
      • Kinet1c
        POE sku...rr....villy s obchodovanim, prestal som to hrat, mne taketo nieco ako BARTER system nevyhovuje, kombinacia toho + peniaze ako tomu je vo fallout, preco nie, ale toto NIE, mam to nainstalovane a akurat sledujem co sa okolo toho deje, novinky a pod. hrat uz nehram, dovod som uviedol, ale ako co sa hratelnosti tyka, skvela vec
        • to mas dobre, ze si vobec dostal beta key k Exile, ja som regnuty pol roka a stale nic :)
          hlavne, ze kazdych 5 min. je nahodne pridany novy hrac do bety
      • Ringwraith
        SWtOR je nejlepší!
        • To teda néne, hezky kecáš. Nejlepší je My little ponny, to ví každej todleto *2*
          http://www.terragame.com/downloadable/children/my_little_pony_pc_play_pack/screen_1.jpg
        • Nethack !
  • 12345678900123456789
    Rozhodne D3
  • se vsi uctou k Torchlightu, nemyslim si ze by s Diablem 3 hral stejnou ligu :D
  • Ringwraith
    Nemá být nadpis spíše "Autoři Diabla 2 se Diabla 3 nebojí"?
    • Kr.Pa
      jj, bývalí blizzard north (D1 a D2) ted dělájí torchlighty
      • Ringwraith
        To byla řečnická otázka. *3*
  • blbý je, že já si Diablo 3 koupím už jen z tý nostalgie ke značce, takže jestli to nakonec bude nic moc, tak si Blizzard stejně namastí kapsu a já si můžu tak akorát postěžovat na fórech...

ale zase je fakt, že Torchlight jedničku jsem ani nedohrál, byl to prostě jen vyladěnej (i když hodně!) Fate, a v obou hrách se brzo dostavil stereotyp. zato Diablo má prostě takovou zvláštně chytlavou atmosféru, neumím to vysvětlit :) snad to případně zachrání i třetí díl...
  • To je otázka:) Zapařim oboje ale jinak snad je každýmu jasný kdo jé král klikfestů *3*
    • Zavírání oken ve Winech...
  • Mahcake
    Neni co dodat.

http://images.mmosite.com/my/upload/a3/a4/dc6b0aa94421804836cc80e82de8c3e6/theme/017c365f3911d975a152b3aaace764e8446.jpg
    • kostejnesmrtelny
      Jojo. Protože zrovna Torchlight je temnej, děsivej a ponurej až hrůza.

(kde je facepalmovací smajlík?)

K tématu: beru obojí, to je snad jasný *3*
      • Zase aby clovek byl fer tak Torchlight si na nic takovyho nikdy nehral.
        • Spades
          A abysme byli uplne nejvic nejferovejsi, tak D3 si na to hrat nemusi *5*
          • To bych nerad komentoval uz jen proto ze jesli mi neco na Diablu 3 opravdu vadi tak je to co udelali se skillama a to ze grafika smrdi wowkem. Ja jen doufam ze soudim predcasne.
            • genki.sudo
              Čo ti vadí na skilloch D3 ?
            • Spades
              Tak D1 mělo taky úplně jinak skilly, takže v tomhle blizzardu věřím.
              Ohledně grafiky - já furt nevím co tam vidíte za wow - blizz VŽDYCKY dělal hry, které mají špatné proporce (velké zbraně a ramena), ale zas tak špatné jak ve wow se mi to nezdá.
  • Tak by meli zacit. Temny pan je jen jeden a ten se o moc nedeli !!!
  • Torchlight je dobrá hra, ale co mi na hře vadí je to cute podání. S texturamy je to podobné jako např. u Wow. Kdyby se přez tuhle grafickou stránku přenesli a dali tomu o něco více realnější vzhled, tak by to vůbec neuškodilo. Mimochodem hudba je u toho velmi dobrá, akorat se nehodí k roztomilým monstrům a skoro anime hrdinům. 100 lidí 100 chutí, někomu ta grafika naopak sedí, ale záleží na vkusu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit