Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis
    Na T2 se rozhodně těším víc, než na D3...
  • Diablo 2 překoná až Diablo 3. Nic srovnatelného mezi nimi není. Ani Torchlight.
    • Me treba hodne bavil Sacred a hraju ho i dnes a porad si myslim, ze je to strasne nedocenena hra a provedenim rozhodne lepsi nez D2
      • sacred jednička rozhodně , dvojka nevim nevim na mě strašně roztahaná zbytečně ... jinak titan quest je našlápnutej celkem mám koupenej i immortal throne ale jedna věc mi tam zle chybí - žádná , ale žádná , ale vůbec žádná krev ...
        • Dvojku jsem nehral, pro klid na dusi. Na TQ se chystam uz asi 6 let.
    • asi pravda, ale treba Titan Quest to skoro dokazal ... jen dost lidem nesedlo to prostredi, ale jinak myslim to byl hodne povedenej klon ...
      • U mňa to určite dokázal - d2 som hral až do vydania tq, potom som na diablo už ani nepozrel.
  • genki.sudo
    A nechcem vzbudzovať plané nádeje ale zabudnite na pirátske verzie D3.. Blizzard hru nevyvýjal +10 rokov len aby ju niekto potom crackol...

D3 už mám predobjednané, modlím sa aby fungovali servery v deň releasu *13*

A na T2 som zvedavý, snáď príjemne prekvapí.. *5*
    • Ukaz mi neco co nekdy nebylo cracknuto. Prinejmensim singl bude stopro.
      • Přesně jak píše kolega. Podstatnou část celé funkcionality hry bude mít na starosti server blizzardu a bude jej za běhu hry počítat tobě jako klientovi. Rozebehnout hru bez toho samozrejme nekdo hned zlvadne bohuzel se tak ale ocitnes v prazdnem svete kde nic nefunguje. Jedina moznost je cinnost blizz serveru nejakym zpusobem emulovat. Na tom uz se nejakou dobu pracuje u Beta verze. Nicméně bez znalosti skutečných zdroj. kódů na serveru se funkcionalita jen pokud mozno co nejvíce snaží napodobit skutecny prubeh hry D3. Takze tahle varianta bude vzdycky krkolomna a navic blizz bude patchema a datadiskama stale utikat napred... Hraci WoW vedi ze dnes uz existujou slusne emulace WOTLK nicmene privatni servery zdaleka nedosahuji kvalit ofic. serveru. *3*
      • deridon
        Darkspore, HAWX 2..
        • HAWX 2 nebyl cracknut protoze se grupy domluvily ze tuhle hru nechaji. Darkspore netusim, neni to spis tim ze nejaka jeji cast probiha online?

Wow nikdy nebyl cracknut, stejne jak nebude D3. hromadu veci proste dela server. Jediny co se da je napodobit chovani serveru. Ale emu na wow uz vyviji snad 10 let a porad to stoji za prd. Takzetak.
        • Urcite? Pokud to tak je tak je tomu jen nezajmem hracu. (crackeru)

Vse se da cracknout je jedno jak zabezpecene to bude, ochranu vzdy vytvari jen lide a lide ji take muzou vzdy prolomit. Je to jen o potrebne motivaci.

(samozdrejmne podmineno tim ze mas datove soubory u sebe na PC ne nekde na cloudu)
      • Záleží na tom, za jakou dobu po vydání se to rackne.. mám pocit že u jedne z her ze serie Hitman to trvalo několik let *3*
        • Diablo 3 funguje na stylu klient - server. Tam ti nejaky crack nepomuze, musi nekdo naprogramovat funkci server jako napriklad privatni servery pro WOW a dalsi onlinenovky.
  • T2 mi je podstatne sympatickejsie. To co robi blizzard s obsahom do vsetkych hier co teraz robi... nieco slubi a potom to zrusi a mame stastie ak to vobec oznami.

Ja som na diablovky moc neni, ale D2 s kamosmi je zabava. Tak isot bude aj D3 asi. A urcite aj T2. Torchlinght povodny som nehral kedze nema MP (teda vraj je mod, neskusal som) a diablolike hry asi nikdy nebudem hrat ako SP. Aj ked D2 som tak presiel.

A Sacred sa mi pacil, le vtedy som este piratil hry a nieco tam bolo posr*ne.

cize, T2:)
  • Snadno. Vzhledem k tomu, ze Torchlight II bude stat tak polovinu toho, co pri launchy Diablo III je muj vyber jasny. Diablu III bude sleva trvat podobne dlouho jako Starcraft 2, tedy nejaky rok a pul a az pak si hodlam Diablo III koupit.
  • online FPS & MMORPG hry...

U D3 si vymysleli rovnaky system, tj. ich server poskytuje znacnu cast aplikacnej logiky...
  • Jednoznacne Diablo 3, Torchlight 2 jedine ked bude AntiSteam a to asi nebude :( takze toho len stiahnem...asi znovu nainstalujem Diablo 1, snad stihnem do prichodu Diabla 3 dohrat :))
    • http://www.youtube.com/watch?v=DOCdO1QoGoA aji den pred vydanim bys to mel stihnout :D
  • online FPS & MMORPG hry...

U D3 si vymysleli rovnaky system, tj. ich server poskytuje znacnu cast aplikacnej logiky..
  • Je to jasne D3 stahnu a T2 koupim. D2 byla slaba a po 5 hodinach hrani me to uz vubec nebavilo. D3 bude stejna a navic od nenaraneho blizzu kterej dela casual hry pro kazdeho aby co nejvice vydelali. *11*
    • Kinet1c
      zahras si to jedine ak bude dostupny "server" a tym spojene potrebne subory, ktore sice budu, ale neverim, ze to bude dokonaly, nieco ako WOW ci L2, da sa to hrat, ale ked nehras na ofiku, tak to skratka nie je ono, zial urobili s D3 takyto krok, ale ako to by nemalo zastavit nikoho, kto s Diablo znackou vyrastal od jej sameho zaciatku, preto vlastne ty si zahras T2, ale na D3 si urcite pockas hodny kus casu, ovsem ak nasi piratsky kamarati s RELOADED, SKIDROW ci RAZOR1911 a inych nemaju nieco o com nikto este nevie :) a tomu neverim
    • D3 mozna stahnes...ale aby sis ho zahral tak si ho stejne musis koupit *16*
    • kostejnesmrtelny
      EDIT: Uff, radši nic.... *11*

EDIT2: Tak přece jenom - možná stáhneš, ale určitě nezahraješ. Příjemnou zábavu, ty necasualisto *3*
      • A proč by si neyahrál? Pokud se někomu podaží ze serverů Blizzardu zkopírovat všechny soubory nutné ke spuštění hry, nebude už takový problém emulovat server.
        • kostejnesmrtelny
          Teoreticky ano, ale v praxi to nikomu za tu práci nebude. Za sedm a půl roku se to nikomu uspokojivě nepovedlo s WoW...
          • To vieš, určite nikomu nebude stáť zato spirátiť spravdepodobne najúspešnejšiu hru roku 2012. *15*

D3 je skrátka hack&slash rpg a je veľmi veľa ľudí, ktorí si to radšej zahrajú offline solo (alebo s rl priateľmi) bez všetkých tých novodobých achievmentov, špeciálneho oblečenia, auction housov a podobných pseudosocializačných pi**vín - na rozdiel od wow, čo je mmorpg, ktorého podstatná časť je založená práve na týchto veciach.
            • kostejnesmrtelny
              Já neříkám, že to nebudou chtít zpirátit. Já říkám, že se to nepovede, a když ano, tak s ukrutným zpožděním a ve velice podřadný kvalitě, viz ty tzv. free-servery World of Warcraft.
        • A povedlo se to snad někomu už? Né že? Proč se wow free servery hrají na lejno emulatorech? Stejně tak se bude hrát i diablo.
  • Opravdu tady někdo věří tomu, že Diablo 3 vyjde 15. května? Snad tak 2013.
    • mel by ses naucit cist americky data ... je to 5. prosince 2015, ro preci kazdy vi :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit