Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mě vede jasně Torchlight 2. Sice můžete kontrovat tím, že Diablo je větší značka a jediný originál a nevím co ještě a budete mít pravdu, ale mě je prostě sympatičtější politika Runic Games. Jejich Torchlight jednička je skvělá hra, která mě i přes infantilní grafiku chytla a dodneška nepustila. Žádné MP, žádné online-only, super. A to, že ho Runic udělali za jedenáct měsíců, je nevídaný výkon.

Travis Baldree na fórech před nedávnem oznámil, že je mu jasné, že s T2 strávili už dvaadvacet měsíců, ale kdyby bylo podle něj, aby se dostali někam k "opravdové velikosti", museli by na něm dělat ještě dalších čtrnáct! Naštěstí si pan Baldree jenom dělal legraci *4*
  • Podle mě se bojej dost. Už jen proto, že nemaj DRM. A pokud bude v T2 příběh stejně podmanivej jako byl v jedničce, tak ať si rovnou hoděj mašli.
  • Jak je to s tym diablom? Budem musiet byt neustale pripojeny na net aby som mohol hrat? A ked mi padne net tak nebudem moct hrat ci jak to je?
    • Lidi co breci a kdyz spadne net tak co?Miluju tuhle otazku sakra lidi kde to zijete ja myslel ze je jednadvacaty stoleti?Mne uz net nespadl 6let:)) ale nezoufejte predtim sem mel jinyho poskytovatele a tam mi padal kazdou chvilku ke konci uz pomalu kazdou hodinu:D a proto kdo trpy pady netu tak doporucuju se mrknout po jinym poskytovateli jak rikam uz mam 6 let pokoj:)))
      • tam kde zijem ja este 21 storocie nedorazilo *1*
      • Me taky net nepada. Ale verit tomu ze singl bez netu udelat nejde nebo jeste lepe, ze je to lepsi, muze jen vul, kdyz to 20 let slo. *7* A to nemluvim o tom cpat mi neco co nechci, nebo nepotrebuju.
        • Kinet1c
          osobne si myslim, ze SP mohly urobit tak aby si nemusel byt pripojeny, pripojit by si sa mohol ak chces predat nejake veci v aukcii a tak, ci hrat cez bnet, neviem no, skratka je to kus na H, ale co uz, net bezi ako Atomove hodiny, nepada, takze problem nebude ani tak ani tak, len no mohlo to takto vyhovovat viacerym hracom, takto vzdy budu niektory pindat
          • Spades
            Potom by si ale nemohl urcit, jestli nekdo prodava nahackovane predmety - to byl problem treba v borderlands, kde se obchodovalo s modovanyma zbranema - a ted si to predstav za realne prachy
            • MrSanta
              @czlukas: jj, tuto výmluvu (zřejmě nejblbější v dějinách) jsem taky četl. Napsat při výběru SP off-line varování, že s touto postavou nepůjde hrát on-line je opravdu velká makačka *7*
            • Spades
              Tak to bylo v D2, ale Blizz řekl, že spousta lidí pak byla zklamaná, když zjistili, že svou postavu nemohou importovat do bnetu (v D1 to šlo)

Navíc toto by umožnilo hru pirátit - soubory potřebné pro hru by byli ve hře
            • MrSanta
              To by šlo vyřešit jednoduše. Dát tam volbu hrát SP off-line nebo SP on-line. Předměty z SP off-line by se nedaly prodávat v aukci a celý problém s modovanýma zbraněma vyřešenej.
    • Bude to presne to iste, co Starcraft 2, dalo sa to cakat.
      • No co si pamatuju, tak kdyz jsem hral SC tak mi v prubehu spadl net, hral jsem normalne dal, jen se mi neotviraly achievmenty a pravda, neukladal se prubeh kampane, ale hrat se dalo :-)
    • ano
  • MrSanta
    Torchlight II nebo Diablo 3? No přece Grim Dawn *3*.
    Koupím si Torchlight II - hru za normální peníze a s pro mě zajímavýma postavama. Z D3 mě oslovil akorát barbar a víc jak 400,- Kč za D3 nedám, takže si asi hodně dlouho počkám. Ne že by mi to nějak extra vadilo.
  • Když to shrnu tak to co tu čtu je, že vůbec nezáleží na tom kdo je skutečným tvůrcem hry, ale záleží na tom kdo vlastní značku a kolik investuje do marketingu.
    • Kinet1c
      mne by nevadilo keby diablo robil treba ubisoft, ide o to aby to bolo stale akcne rpg ci H&S rpg ako chcete, a nie AC Diablo, ja si myslim, ze na tymu az tak nezalezi, zalezi len na konecnej kvalite produktu
      • Jenže jednoduše, D3 teď dělaj naprosto jiní lidé, naprosto předělali veškeré zaběhnuté nápady z D2, které se líbili (když vemu že většina lidí by klidně přijala dvojku s novým příběhem) takže je to prakticky naprosto jiná hra jen ze stejného světa a stejného žánru a přesto 99% lidí bezhlavě křičí že D3 bude nejlepší hrou tohoto žánru. Jaké k tomu má předpoklady? Je to naprosto nový titul od naprosto jiných lidí pod stejnou značkou.
        • no me taky na d3 vadi spousta veci, aspon podle informaci co jsou venku....nejvic asi to, ze mapy nebudou nahodne generovane (pokud se pletu tak me opravte), ale i tak neverim, ze to bude spatna hra
        • No já bych spíše uvítal D2 s novou grafikou než příběhem. Myslím, že u podobných klikaček příběh rozhodně není to, co tento typ her táhne. Hlavně rozmanitost a kvalita nepřátel, lokací a lootu a široká nabídka postav a skillů je to, co hru dělá dobrou nebo špatnou.
          • asi tak, pribeh D2 rozhodne nebyl nejaky uchvatny, to se neda rict o fantastickych predelech mezi akty
        • Tím nechci říci že to bude špatná hra, nemohu soudit nehrál jsem to a ani neplánuji, jen mi to přijde nelogické vydávat taková tvrzení...
    • No T1 nebyl nic moc a vzhledem k tomu, ze to delaji ti sami lide, tak me osobne nejdriv musi presvedcit, ze T2 bude za neco stat.
      • T1 byl právě super. Když jsem to tu viděl prvně, tak mě to příliš nezaujalo, ale pak jsem zkusil demo a bylo to jasné. Na Torchlight II čekám už od té doby, co poprvé zveřejnili, že na něm pracují.
        Blizzard mám rád, ale Runic mám poslední dobou raději. Runic se nesnaží obírat lidi o peníze. 20 dolarů za takovou parádní hru je krásné...
        • Spades
          U mě naopak - když jsem to poprvé viděl, tak jsem si řek konečně dobrá 3D rubačka... Pak následovalo zklamání
  • Anal.S
    Asi tak, jak už tady hodně lidí napsalo. Je to asi jak porovnávat Assassins Creed II s nějakým PSP spin-offem nebo Mass Effect 3 s nedávno recenzovaným Infiltratorem.

Úplně jiná liga. Navíc - asi nikdo nemůže vyvrátit, že Torchlight v prvé řadě vzniklo jako pocta Diablu III na zkrácení toho nekonečného čekání. Úspěch, kterého se pak hře dostalo, je už věc druhá.
    • prudislav
      jen tak prozajímavost hrál si betu Diabla 3???
      • To myslíš tu jednu pětinu prvního aktu? To jak D3 bude vypadat doopravdy se dozvíme až po vydání.
        • prudislav
          abych pravdu řek mě beta stačila k tomu ,že jsem zrušil předobědnávku a s koupí počkám minimálně na listopad. a je to určitě víc než pětina
          • Kinet1c
            uvidime, ako to vsetko bude stou petinou aktu atd, ja som si urcite nerusil predobjednavku a ani neplanujem
    • Ringwraith
      Ehm, takže máš rád Diablo 3? Předpokládám, že důvodem je, že se ti líbilo Diablo 2. A kdo jsou autoři Diabla 2? Lidi, co udělali Torchlight. Takže slova o úplně jiné lize bych neříkal.

Diablo 3 je úplně jiná liga v jedné věci - hypu od fanoušků jako jsi ty.
      • Spades
        Autoři Diabla 2 dělali i Hellgate London, a to byla strašná sra*ka :D Your argument is invalid...
        • Ringwraith
          Ne, byla to úprava konceptu Diabla 2 do FPS/TP-hack'n'slash, která jim nevyšla. Hrál jsem to, a sra*ka to nebyla, ale dokonalé taky ne.

Torchlight 1 a 2 je návrat k tomu, co umí nejlip - Diablo 2-like izometrická akce.
          • Kinet1c
            ano je, ale jednoducho ta grafika ked mozem je este horsia ko v diablo 3 a aj co sa T1 tyka dohral som to raz, no resp. som dohral pribeh, este tam boli nejake urovne v crypte, ale na to som kaslal, skratka ta hra az tak nebavy aby som to hral este niekolko krat, mozes hovorit co len chces ale toto je fkat, a ked si myslis ze som si neskusa zahrat za alchymistu ci lucistnicku tak si na omyle, praveze skusal ale nejak ma to nebavilo, pri diablo 2 ci aj diablo 1 sa nejak ten stereotyp dostavil az po HOOODNE dlhej dobe, kdezto pri Torchlight to bolo ako som povedal jedno prejdenie hry (robili to sice ty isty co D2 D1 ci Hellgate, ale asi nieco stratili v diablach a to do torchlightu v niest nedokazali) , uvidime ako to bude s T2, ale pochybujem ze bude nejaky obrovsky posun oproti T1, ked tak ja si svoj omy priznam
          • minimalne je to uplne ina liga v rozpocte a zdrojoch...
            • Nastesti rozpocty ani zdroje nedelaj hru kvalitni. To dela napad a zpracovani. Jenze se to da dobre zamaskovat rozpocty v marketingu.
  • Nevim proc by se take meli bat D3 :) to je snad jasne ze s timhle konkurovat opravdu nemuzou *3*
  • A co kdyz me proste torchlight nijak nenadchnul ale u Diabla 2 jsem travil vecery nekolik mesicu? Na co se mam tesit?
    • prudislav
      no já toho strávil u Diabla 2 podobně a trojce prostě něco chybí a dvojce nešahá ani po kotníky podle zkušeností z bety
      • Jj bete opravdu neco chybi to by jeden nerekl :D
        • prostě Diablo 3 je tak moc vyhyponý , že mě beta šíleně zklamala a opravdu mě baví mnohem víc jednička než trojka .
          • Kinet1c
            podla mna je to stale pohlad hraca na hru co sa ceni, tzn ty mas svoj nazor na vec, tzn tebe nejak nesedi, inemu moze naopak sediet viac ako jednotka, neviem asi to zavisi aj od ludi, 100 ludi 100 chuti, ja osobne skusenosti s D3 nemam, sudim iba podla info co preniklo, a podla toho to neznie az tak spatne, neviem mne osobne na D1 vadilo dost monotonnost prostredi, pisal sa rok 96, ale aj tak no, viem co hovoirm nedavno som dohral, dokonca som to hral aj na PSP :D, taky port s PS1, celkom sa to dalo hrat, ja som s D1 stravil hodne casu chodil som este do skoly (stredna) nemal som prachy na PC, tzn som hraval v herni s kamosom (LAN) a bola to zabava, ku diablovi sme sa nehrnuly, a v tom case to bola jednoducho unikatna hra, vtedy ked si dobre pametam podobna hra nebola, az po nej povychadzalo niekolko aj nadejnych hier (Revenant, Nox a este nejake nepametam si :), ale nejak neboli take dobre ako Diablo a neskor ani ako Diablo 2, mne nezostava len verit ze aj Diablo 3 v plnej parade to rozbali toho 15teho
          • Myslím, že to bude nakonec opravdu tak, jak prohlásil kdosi z Blizzardu, ať od Diabla 3 zase tolik nečekáme a už vůbec ne zázraky. Diablo 3 bude tak kvalitní asi jako Starcraft 2. Kvalitně zpracovaná hra s pár dobrými nápady a v nové grafice. Nic převratného inovativního nebo bombastického od Diabla 3 nečekám.
            • Mno SC2 byl, protoze nebyl zjednodusovanej. Spis mi prijde ze tam par veci pribylo.
            • Ringwraith
              Ale lidi jo.

A některé stránky je v tom podporují.
    • No to je tezko rict. Torchlight 1 je jako Diablo 1. Torchlight 2 by mohl byt jako Diablo 2. Diablo 3 ma jit docela odlisnou cestou od obou predchozich dilu. Jedine co je temer jiste je, ze to obe budou spicky v ramci specifickeho podzanru RPG her, hack n slash RPG. Zkousel jsem spoustu 'diablovek' a prijemnym pocitem z hratelnosti se dokazal Diablu vyrovnat pouze Torchlight.
      • tak to si zkus path of exile protoze, to me prijde ted jako ultimatni hack n slash, obe jsou ted bety a path je dokonalej protoze ma tu realnou d2 grafiku a zaroven to posunuje cele nahoru,
      • Torchlight je ku Diablu jako Risen ku Gothicu. Torchlight a Risen jsou technicky zvládnuté hry, jednou si je člověk projede, ale rozhodně nemá chuť se do téže řeky vrátit.
        • To mi povídej, teď dohrávám Risen počtvrtý *1*
          • Kinet1c
            to je tvoj problem :) gothic 1 aj 2 som presiel niekolkokrat, risen len raz a stacilo, nejak to nebolo ono, skvela hra, ale no neviem, skratka ten gothikovsky pocit akosi vyprsal zneho
    • Na co chces, o to nejde. Jde o prehnany fanboyovani, uz to tu zacina byt jak u TORu.
      • Prehnany fanboyovani? Kdyz napisu co se mi na Diablu 3 nezda dostanu milion minusek a kdyz se snazim usmerit trolla co pise ze Diablo 3 je jako CoD a je hrozne neoriginalni a zadna inovace tak jsem fanatickej fanboy to znam :D
        • Jestli chces reagovat na neco uplne mimo, nebo na neco co jsem nikdy nerekl, tak si to muzes rovnou odpustit, nema to cenu. *3*
  • Torchlight II, já mám jasno :-)
  • Diablo III bude super už jen protože to dělá Blizzard. V Blizzardu stálé platí to co tady zmiňovali z Runicu, že se snaží udělat hru "dokonalou". Věřím, že D3 nezklame stejně jako SC2, který také sklidil velmi pozitivní recenze. Navíc Blizz je firmou, která zatim nenechává svoje hry jen tak zemřít. Vždy před vydáním dalšího dílu vydají alespoň ten patch (Teda zatim byla příležitost jen u D2, aby mohli říct držíme podporu, ale i tak)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit