-
D3 nebo T2? Jednoznačně T2! Přímočařejší, akčnější, vtipnější (a pravděpodobně i levnější) - prostě osekali z Diabla zbytečnosti (rubačka podle mě nějaký hluboký příběh nepotřebuje) a naládovali ji skvělou akcí a trochou humoru! Nemůžu se dočkat!
-
-
ty si aky cock :D ukazkovy
-
No a dodal bych že T2 je v češtině oproti D3
-
to co je podle tebe ve hře zbytečné je to co děla diablo diablem a to proč ho mnoho tisíc lidí hraje..
-
-
Tak ať, já jim to neberu. Já jen v takové hře příběh nepotřebuji.
-
-
Torchlight 1 v case vzniku vytazila akurat z nedostatku hier podobneho zanru...
Inac by som tu hru charakterizoval ako 'nahodne generovanu nudu'..
Jedina uroven na ktorej T2 moze porazit D3 je cena... -
-
Já si teda myslím, že ten Infinite dungeon byl skvělej nápad. Možná ne úplně dotaženej, ale dobrej a v rámci možností i fungoval. Navíc, já T1 hrál kůli skvělýmu bojovýmu systému a né abych se kochal lokacemi.
-
-
Ale ano, nebudem trollit, nejake plusy by sa nasli.. :)
Ale je to ako v tom filme s tymi upirmi.. Twillight ci jak sa to volalo..
"Nenutte ma vybrat.. Bo si vzdy vyberiem D3.. " :D
-
-
-
-
No jestli se nepoučili z T1 a přenesly z ní příběh, tak myslím, že není se o čem bavit:) Problém bych viděl i v odladěnosti. A myslím si, že cenově stejně budou +- stejně.
-
-
T2 je potvrzené za budget cenu (cca 500Kč). D3 bude rádo za 1200Kč, což je až moc. Už i 1000Kč za hru je hodně. Chtít víc je zlodějina, zvlášť od mega firmy typu Activision-Blizzard
-
-
ja bych prodaval D3 tak za 3500 zakladni verzi, stejne se to proda, uz jen ptz je to diablo :)
-
Ano chtít za 5x větší hru 2x víc je zlodějina *7*
-
-
wow, ty si pracoval na vyvoji T2 i D3, ze vis co je jak presne dlouhe? *zavist* :(
-
Já obojí už dávno dohrál a je to pravda! *8*
-
-
-
-
Torchlight 2 bych si koupil jedině, kdyby k tomu dávali D3 zadara :D
-
-
To by pak Torchlight nejspíš nikdo ani nezapnul *3*
-
-
No kdyby Torchlight nebyla jeste vetsi omalovanka nez Diablo III tak by o tom slo uvazovat. Ale je zcela jasne pro jakou vekovou skupinu a jaky typ hracu (wowkari) je tahle hra delana ;).
-
-
Wowko jsem zkusil zhruba před dvěma lety. Vydrželo na disku zhruba týden a pak letělo pryč, takže nejsem žádný fanatik, spíš naopak. Ale stylizace Torchlightu se mi i tak hodně líbí.
-
-
Zahrám si asi obe tieto hry, ale úprimne, ani jedna z nich nemá ani zďaleka takú "temnú" atmosféru (čo tu mnohí spomínajú) ako malo Diablo 1. A rozhodne ju nemalo ani Diablo 2 a Torchlight 1 už vôbec nie.
A d3 s dark filtrom mi v tomto smere pripadalo oveľa lepšie ako dvojka, ale zase to mohlo byť prostredím bety (kostol + priľahlé priestranstvá, takže možno nostalgia za jednotkou). Ale skôr nie. -
-
ver mi, bude to skvele a chytlave, a nakoniec zistis ze je to aj dostatocne temne, temne nemusi znamenat DOSLOVA TEMNE, tzn ani Path Of Exile nie je az take temne ako niektory hovorili, je to krvave, brutalne, ale ked som si tam bludil dzunglou ci takymi lesikmi, po pobrezi, bolo to ako v rozpravke, az ked si zisiel do nejakeho dungu, tak bolo vidiet to temno, neviem asi tu to tak celkom nebude, ale vadit my to nebude, napr. mne aj diablo 2 nepripadala temna, ale rozhodne mala chytlavu hratelnost a slusny jednoduchy pribeh, tu necakam ohladom toho nic prevratne, ale si myslim, ze aj ty co maju problem s diablo a hovoria ze diablo nie, uvidis neda im to, a kupia si to a zahraju a budu zavisly, este o tom nevedia ani oni samy, ale coskoro na to dojde, ako sa z dna na den bude blizit datum vydania bude stupat aj nervozita z toho ci kupit nekupit, tak isto musim povedat ze pomaly odpocitavam dni, uz len 55 dni :)
-
-
Na path of exile som sa zatiaľ veľmi nepozeral, príliš mi to zaváňa hardcorovým pay2win, ale uvidím.
A o d3 sa samozrejme nebojím a kvôli príbehu to teda hrať nebudem určite (vážne niekto hral d2 kvôli príbehu *8* ). -
-
POE praveze nebude P2W bez obav, ale urcite, o co nie je stat, aspon u mna, je obchodovanie
-
-
-
-
jasně beru Torchlight 2 hlavně kvůli tomu že to má opravdovej singl narozdil od Diabla ,kde je jen "party" mod.U Diabla 3 jsem prolez betu skrz naskrz a bohužel mě to neuvěřitelně zklamalo :-( . Když nepočítám to, že to v podstatě nemá Singl, tak tomu prostě něco chybí ,ale co to je to popsat nedokážu. A nepočítám ani to že mi to šíleně laguje (v podstatě proto že při launchi by to mělo být v poho jelikož poběží EU servery)
-
-
Jak nemá Single ? SinglePlayer = 1 hráč ... Můžeš hrát sám ? Můžes ... tzn má SP :D
-
-
A co až ti vypadne internet? Jak si pak dáš SP?
Your argument is nonexistent.
No, historie už prokázala, že Blizzard má spoustu fanoušků, co si neumí připustit, že jejich hry nejsou nejlepší na světě. -
-
lenze v tomto pripade si nedas ani MMO cast ani MP cast, vlastne ani SP, takze to bude stale len hra s SP a MMO castami, ktore nemozes hrat lebo musis byt pripojeny, takze SP si dat nemozes pretoze nemas net, ale kedze mne net nepada, tento tvoj argument a co ak ti vypadne net, ma netrapi, lebo on nevypadne ani z okna ani z balkona, pojde stale v pred a diablo bude bezat ako ma, dalej vobec nepatrim do fanboyskupin blizzardu, ale jedno im treba uznat, ze robia celkom uspesne hry a ked uz tak bol som fanboy Black Isle a Bioware, ked boli spolu a vytvarili fakt uzasne hry, ktore my v dnesnej dobe chybaju
-
-
SP je jeden hrac offline. D3 tohle nema.
-
-
sice si online, ale hras sam, ostatny sa ti tam nepletu, a vlastne hras SP, tympadom, ci uz je to off alebo online, stale je to SP, multy ci mmo je ked je hracov viac ako jeden a tak je to uz MP ci MMO, takze vlastne diablo skor nema MP ako ze nema poriadny SP, pretoze ked dobre viem, ako nahle chces hrat MP, hras to vlastne ako MMO, viac hracov a pod
-
Kde mas v definici slova SP, ze to musi byt offline
-
-
no ono i WoWko můžeš hrát sám a singl to nemá. A blizz se právě snaží udělat z diabla takový v podstatě MMO.
-
-
Chyba - v D2 můžeš projet sám celou hru od začátku do konce (Bavíme se o player vs NPC), kdežto u WoW ne - raid sám nedáš
-
-
no když ti padne net tak tohle nemůžeš ani u D3 :-)
-
-
Tím pádem chceš říct, že AC2 je multiplayerovka ? O.o
-
-
-
-
-
-
Docela mě mrzí, že Torchlight 2 nevyšel dřív. Zpočátku se zdálo, že chtějí Torchlight 1 a 2 schválně vydat před Diablem 3, ať diablaři mají co hrát dokud to D3 nevyjde (tím pádem na tom i vydělat), ale pak mi přišlo, že jakoby si řekli "Hele, když už to děláme, tak to uděláme pořádně, diablo nediablo" a teď si myslím, že díky tomuhle protahování hodně ztratí. Přece jen Diablo je prostě Diablo a ruku na srdce - spousta lidí (ne všichni) hrajou jiné diablovky jen proto, protože je přestalo bavit D2 a čekají na D3, anebo nemůžou překousnout v D3 neustálé připojení k netu, RMAH, grafickou podobnost k WoW atd... Do toho všeho má ještě vyjít Path of Exile atd.. je toho spousta, v poslední době se s diablovkama roztrhl pytel. Jsem zvědavý, jak to všechno dopadne *4*
-
Eh, za prvy Torchlight neni tak vyhypovany. A za druhy, to fakt vetisna lidi premysli stylem D2 bylo pecka a tak musi byt D3 taky? Ono totiz D3 nebude D2 *7*
-
-
Podle mých zkušeností z bety je D3 právě jako D2, hraje se jako D2. A je to neskutečná sranda. Však uvidíte.
-
To určitě nebude, ale věří se v Blizzard. Sice je všude flame jak všechno Blizzardi kazej a ničej, tak každá jejich hra je ikonou kvality
-
-
D3, aj ked T2 bude mozno tiez zaujimavy a kedze nebude stat take prachy ako D3, tak kupa oboch :)
-
U mě je T2 jasná volba u D3 počkám co na to překladatelé. *5*
-
-
ano opravdu se nemuzu dockat az budu behat s " velkou mrazivou sekerou upira chamtivosti " :-) prelozit d3 urcite pujde, stejne jako SC2, ale podle me to nema smysl
-
překlad nebude díky tomu že hra je online-only. To by tě pak mohli za překlad zabanovat
-
-
Taky spiš počitam že čeština vznikne (pokud vubec) na cracklou hru.
-
No pokud nakonec bude nějaký crack, či něco takového, tak by s tou češtinou nemusel být takový problém, i když crackovat si koupenou hru, to bych kvůli češtině nedělal.
EDIT: Navíc dneska umí většina hráčů anglicky aspoň na té úrovni, aby pochopila děj hry. -
-
suhlasim, nevedel som anglicky, hry a slovnik ma naucily, teraz uz nemam problem zo ziadnou hrou a serialy si rad pozriem po anglicky, v nasich koncinach ich zatial nedavaju mozno ani nebudu, tak si ich stiahnem a radim to vsetkym co anglicky nevedia, 1. Nainstalovat Baldurs Gate a Baldurs Gate 2, 2. Najst si nejaky online slovnik (to nie je problem, ked som to hral ja tak bol) a ide sa, slovo alebo veta ktorej nerozumiete si date prelozit a postupom casu sa na vas uchyti hodne toho, hovorim z vlastneho prikladu, v skole som sa ucil anglicky ale nejak po dokonceni som akosi nebol "wredy" takze som zistil zopar svojich vaznych nedostatkov, ja sim myslim, ze anglicky obstojne vediet sa v tomto svete oplati, iba treba chciet a vsetko sa da (skoro) rozhodne anglicky sa da naucit, na hry, nie je treba vecsinou expert uroven (zaklady stacia velakrat), napr. ja som sa nevedel dockat vidania Drakensang Dark Eye a no musel som si zohnat v nemcine, pretoze anglicka verzia bola daleko, z nemciny som maturoval (na 1) takze som si povedal ake to moze byt tazke, tak dost, a tak chapem tych ludi co nevedia anglicky a chcu cestinu, ale ked cestina nebude, fakt skuste metodu samoucenia, a ono to bude mat svoje ovocie, skor ci neskor
-
-
SC2 ma cestinu = Your argument is invalid *1*
-
-
ty si invalida :-D /okud jsi hrál betu víš, že SC2 není narozdíl od diabla úplně online-only - má Guest mode pro offline hraní. U diabla se na serveru generuje v podstatě všechno od AI nepřátel až po drop.
-
-
O co vic by mohla SC2 byt online only proti Diablu 3 prosim? :D
BTW. u Diabla bude problem s cestinou spis v nahodne generovanych predmetech kde potom muzou vznikat fakt hlouposti stejne jako tomu bylo u cestin k Diablu 2. To ze Diablo 3 potrebuje cestinu asi jako Alien Shooter je uz dalsi vec... -
-
Možnost češtiny na originální hře je minimální. Musíš být neustále online z jednoduchého důvodu, aby si nemohl cheatovat (za pomocí modu) itemy a ty pak prodávat v aukcích za peníze. No a jakýkoli zásah do hry je mod, tuďíž i čeština. tzn tak na 97% žádná nebude.
Pokud ale bude existovat nějaké cracklá verze hry, je velice pravděpodobné, že tam by čeština vytvořit/používat šla. Otázkou ale zůstává, jestli je ochrana D3 prolomitelná (tzn jestli se podaří zkopírovat za serverů všechny soubory nutné pro běh hry, aby si každý mohl doma jeden malý server provozovat *1*). -
nevím no já bych si nebyl tak jistý :-)
-
Coz nemeni nic na faktu, ze jakykoliv 3rd party soft je zakazany, ale za cestinu se nebanuje
-
u SC2 je kompletní funkcionalita hry dělaná "klient-side" , takže hra jde bezproblému hrát offline (myslím že je tam podmínka se připojit online jednou za měsíc ab to fachalo). Diablo 3 je "server-side" podobně jako WoW (někde jsem četl že u diabla je serverside funkcí ještě víc než u WoWka) ,kde na klientovi je jenom grafika a modely a veškerý fukcionality ovládá server (drop,skilly,AI nepřátel,...)
-
Ja bych se celkem dozvěděl příběh D3 nepatřím k těm co odklikávaj dialogy.
-
-
-
-
-
A nechces si to prelozit sam? Jako prekladat hru, kde je naproste minimum rozhovoru, tohle proste nepochopim, proc by to nekdo mel prekladat..........
-
-
V Diablu je málo rozhovorů? Ptám se, protože jsem to nikdy pořádně nehrál, ta série mně prostě nesedla, ale vždycky sem myslel, že je tam nějakej příběh (kterej se očividně neobejde bez psanýho nebo namluvenýho textu). Pokud tam ale žádnej neni, tak nechápu, proč by ta hra měla bejt zábavná.
-
-
Protože klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik.
A protože když hra vyšla, tak ji hrál snad každej a z hry se stal kult. -
-
a pretoze bola v podstate jedina svojho druhu a zalozil vlastne zaner H&S RPG cok
-
-
czlukas: Nespadl jsem odnikud tyvole. Než začneš prskat svoje nedom*dlý kecy, tak si zjisti něco o hackNslash play style v deskovejch hrách. Anebo víš co? Protože bys stejně lezl na wiki, tak ti to tu rovnou hodim.
"Hack and slash" was originally used to describe a play style in tabletop role-playing games, carrying over from there to MUDs, MMORPGs, and video games in general.
Pokud neumíš anglicky, tak to znamená, že hacknslash byl herní styl původně používanej ve stolních role play hrách, odkud se až potom dostal do videoher.
Příště si něco zjisti, než začneš perlit. *7*
Edit: A k tomu zbytku: nesrovnával jsem ty dvě hry. Naopak jsem mezi nima vytyčil rozdíly. To jen tak pro pochopení textu. Je to i v maturitě. *3* -
Hack n Slash deskovka? A ty si spadl odkud :D:D:D:D
Hack n Slash je zanr klikacek, kdezto baldurs gate je spis takticka, skoro tahova hra.
V novejsich hrach je to treba rozdil mezi Dragon Age a Sacred 2 -
Založil žánr HnS? Co? Dyť to bylo dávno známý z deskovejch her. Možná byli jedni z prvních, kdo z toho čerpali při tvorbě pc her, ale vážně to nezaložili. Navíc o tom, jestli dá větší práci udělat jednoduchou hacknslash hru nebo hru s propracovanym a poutavym příběhem (Baldurs Gate), kde musí hráč při boji přemýšlet, by se dalo docela dlouho diskutovat.
-
-
Já to hral i pro příběh... Třeba Titan Quest je celkem vklidu rubačka, ale jenom klikání hned omrzí
-
-
-
Asi ze stejného důvodu proč přeložily D2.
-
-