-
Je to jasne D3 stahnu a T2 koupim. D2 byla slaba a po 5 hodinach hrani me to uz vubec nebavilo. D3 bude stejna a navic od nenaraneho blizzu kterej dela casual hry pro kazdeho aby co nejvice vydelali. *11*
-
-
zahras si to jedine ak bude dostupny "server" a tym spojene potrebne subory, ktore sice budu, ale neverim, ze to bude dokonaly, nieco ako WOW ci L2, da sa to hrat, ale ked nehras na ofiku, tak to skratka nie je ono, zial urobili s D3 takyto krok, ale ako to by nemalo zastavit nikoho, kto s Diablo znackou vyrastal od jej sameho zaciatku, preto vlastne ty si zahras T2, ale na D3 si urcite pockas hodny kus casu, ovsem ak nasi piratsky kamarati s RELOADED, SKIDROW ci RAZOR1911 a inych nemaju nieco o com nikto este nevie :) a tomu neverim
-
D3 mozna stahnes...ale aby sis ho zahral tak si ho stejne musis koupit *16*
-
EDIT: Uff, radši nic.... *11*
EDIT2: Tak přece jenom - možná stáhneš, ale určitě nezahraješ. Příjemnou zábavu, ty necasualisto *3* -
-
A proč by si neyahrál? Pokud se někomu podaží ze serverů Blizzardu zkopírovat všechny soubory nutné ke spuštění hry, nebude už takový problém emulovat server.
-
-
Teoreticky ano, ale v praxi to nikomu za tu práci nebude. Za sedm a půl roku se to nikomu uspokojivě nepovedlo s WoW...
-
-
To vieš, určite nikomu nebude stáť zato spirátiť spravdepodobne najúspešnejšiu hru roku 2012. *15*
D3 je skrátka hack&slash rpg a je veľmi veľa ľudí, ktorí si to radšej zahrajú offline solo (alebo s rl priateľmi) bez všetkých tých novodobých achievmentov, špeciálneho oblečenia, auction housov a podobných pseudosocializačných pi**vín - na rozdiel od wow, čo je mmorpg, ktorého podstatná časť je založená práve na týchto veciach. -
-
Já neříkám, že to nebudou chtít zpirátit. Já říkám, že se to nepovede, a když ano, tak s ukrutným zpožděním a ve velice podřadný kvalitě, viz ty tzv. free-servery World of Warcraft.
-
-
-
A povedlo se to snad někomu už? Né že? Proč se wow free servery hrají na lejno emulatorech? Stejně tak se bude hrát i diablo.
-
-
-
-
Tak by meli zacit. Temny pan je jen jeden a ten se o moc nedeli !!!
-
Haha, teď jsem si vzpoměl jak ten týpek který to betatestoval si stěžoval na netu, že Diablo 3 je po čase stejně nudné jak Torchlight. *15* Ale upřímně, neohlížím se na jména a uvidím co bude nakonec lepší, zvlášť když se nemůže moc argumentovat Blizzem, když autoři Torchlightu jsou autoři Diabla 2.
-
Nevim proc by se take meli bat D3 :) to je snad jasne ze s timhle konkurovat opravdu nemuzou *3*
-
D3, aj ked T2 bude mozno tiez zaujimavy a kedze nebude stat take prachy ako D3, tak kupa oboch :)
-
Zahrám si asi obe tieto hry, ale úprimne, ani jedna z nich nemá ani zďaleka takú "temnú" atmosféru (čo tu mnohí spomínajú) ako malo Diablo 1. A rozhodne ju nemalo ani Diablo 2 a Torchlight 1 už vôbec nie.
A d3 s dark filtrom mi v tomto smere pripadalo oveľa lepšie ako dvojka, ale zase to mohlo byť prostredím bety (kostol + priľahlé priestranstvá, takže možno nostalgia za jednotkou). Ale skôr nie. -
-
ver mi, bude to skvele a chytlave, a nakoniec zistis ze je to aj dostatocne temne, temne nemusi znamenat DOSLOVA TEMNE, tzn ani Path Of Exile nie je az take temne ako niektory hovorili, je to krvave, brutalne, ale ked som si tam bludil dzunglou ci takymi lesikmi, po pobrezi, bolo to ako v rozpravke, az ked si zisiel do nejakeho dungu, tak bolo vidiet to temno, neviem asi tu to tak celkom nebude, ale vadit my to nebude, napr. mne aj diablo 2 nepripadala temna, ale rozhodne mala chytlavu hratelnost a slusny jednoduchy pribeh, tu necakam ohladom toho nic prevratne, ale si myslim, ze aj ty co maju problem s diablo a hovoria ze diablo nie, uvidis neda im to, a kupia si to a zahraju a budu zavisly, este o tom nevedia ani oni samy, ale coskoro na to dojde, ako sa z dna na den bude blizit datum vydania bude stupat aj nervozita z toho ci kupit nekupit, tak isto musim povedat ze pomaly odpocitavam dni, uz len 55 dni :)
-
-
Na path of exile som sa zatiaľ veľmi nepozeral, príliš mi to zaváňa hardcorovým pay2win, ale uvidím.
A o d3 sa samozrejme nebojím a kvôli príbehu to teda hrať nebudem určite (vážne niekto hral d2 kvôli príbehu *8* ). -
-
POE praveze nebude P2W bez obav, ale urcite, o co nie je stat, aspon u mna, je obchodovanie
-
-
-
-
Neni co dodat.
http://images.mmosite.com/my/upload/a3/a4/dc6b0aa94421804836cc80e82de8c3e6/theme/017c365f3911d975a152b3aaace764e8446.jpg -
-
Jojo. Protože zrovna Torchlight je temnej, děsivej a ponurej až hrůza.
(kde je facepalmovací smajlík?)
K tématu: beru obojí, to je snad jasný *3* -
-
Zase aby clovek byl fer tak Torchlight si na nic takovyho nikdy nehral.
-
-
A abysme byli uplne nejvic nejferovejsi, tak D3 si na to hrat nemusi *5*
-
-
To bych nerad komentoval uz jen proto ze jesli mi neco na Diablu 3 opravdu vadi tak je to co udelali se skillama a to ze grafika smrdi wowkem. Ja jen doufam ze soudim predcasne.
-
-
Čo ti vadí na skilloch D3 ?
-
Tak D1 mělo taky úplně jinak skilly, takže v tomhle blizzardu věřím.
Ohledně grafiky - já furt nevím co tam vidíte za wow - blizz VŽDYCKY dělal hry, které mají špatné proporce (velké zbraně a ramena), ale zas tak špatné jak ve wow se mi to nezdá.
-
-
-
-
-
-
Diablo III bude super už jen protože to dělá Blizzard. V Blizzardu stálé platí to co tady zmiňovali z Runicu, že se snaží udělat hru "dokonalou". Věřím, že D3 nezklame stejně jako SC2, který také sklidil velmi pozitivní recenze. Navíc Blizz je firmou, která zatim nenechává svoje hry jen tak zemřít. Vždy před vydáním dalšího dílu vydají alespoň ten patch (Teda zatim byla příležitost jen u D2, aby mohli říct držíme podporu, ale i tak)
-
blbý je, že já si Diablo 3 koupím už jen z tý nostalgie ke značce, takže jestli to nakonec bude nic moc, tak si Blizzard stejně namastí kapsu a já si můžu tak akorát postěžovat na fórech...
ale zase je fakt, že Torchlight jedničku jsem ani nedohrál, byl to prostě jen vyladěnej (i když hodně!) Fate, a v obou hrách se brzo dostavil stereotyp. zato Diablo má prostě takovou zvláštně chytlavou atmosféru, neumím to vysvětlit :) snad to případně zachrání i třetí díl... -
Torchlight je dobrá hra, ale co mi na hře vadí je to cute podání. S texturamy je to podobné jako např. u Wow. Kdyby se přez tuhle grafickou stránku přenesli a dali tomu o něco více realnější vzhled, tak by to vůbec neuškodilo. Mimochodem hudba je u toho velmi dobrá, akorat se nehodí k roztomilým monstrům a skoro anime hrdinům. 100 lidí 100 chutí, někomu ta grafika naopak sedí, ale záleží na vkusu.