-
Asi tak, jak už tady hodně lidí napsalo. Je to asi jak porovnávat Assassins Creed II s nějakým PSP spin-offem nebo Mass Effect 3 s nedávno recenzovaným Infiltratorem.
Úplně jiná liga. Navíc - asi nikdo nemůže vyvrátit, že Torchlight v prvé řadě vzniklo jako pocta Diablu III na zkrácení toho nekonečného čekání. Úspěch, kterého se pak hře dostalo, je už věc druhá. -
-
jen tak prozajímavost hrál si betu Diabla 3???
-
-
To myslíš tu jednu pětinu prvního aktu? To jak D3 bude vypadat doopravdy se dozvíme až po vydání.
-
-
abych pravdu řek mě beta stačila k tomu ,že jsem zrušil předobědnávku a s koupí počkám minimálně na listopad. a je to určitě víc než pětina
-
-
uvidime, ako to vsetko bude stou petinou aktu atd, ja som si urcite nerusil predobjednavku a ani neplanujem
-
-
-
-
Ehm, takže máš rád Diablo 3? Předpokládám, že důvodem je, že se ti líbilo Diablo 2. A kdo jsou autoři Diabla 2? Lidi, co udělali Torchlight. Takže slova o úplně jiné lize bych neříkal.
Diablo 3 je úplně jiná liga v jedné věci - hypu od fanoušků jako jsi ty. -
-
Autoři Diabla 2 dělali i Hellgate London, a to byla strašná sra*ka :D Your argument is invalid...
-
-
Ne, byla to úprava konceptu Diabla 2 do FPS/TP-hack'n'slash, která jim nevyšla. Hrál jsem to, a sra*ka to nebyla, ale dokonalé taky ne.
Torchlight 1 a 2 je návrat k tomu, co umí nejlip - Diablo 2-like izometrická akce. -
-
ano je, ale jednoducho ta grafika ked mozem je este horsia ko v diablo 3 a aj co sa T1 tyka dohral som to raz, no resp. som dohral pribeh, este tam boli nejake urovne v crypte, ale na to som kaslal, skratka ta hra az tak nebavy aby som to hral este niekolko krat, mozes hovorit co len chces ale toto je fkat, a ked si myslis ze som si neskusa zahrat za alchymistu ci lucistnicku tak si na omyle, praveze skusal ale nejak ma to nebavilo, pri diablo 2 ci aj diablo 1 sa nejak ten stereotyp dostavil az po HOOODNE dlhej dobe, kdezto pri Torchlight to bolo ako som povedal jedno prejdenie hry (robili to sice ty isty co D2 D1 ci Hellgate, ale asi nieco stratili v diablach a to do torchlightu v niest nedokazali) , uvidime ako to bude s T2, ale pochybujem ze bude nejaky obrovsky posun oproti T1, ked tak ja si svoj omy priznam
-
minimalne je to uplne ina liga v rozpocte a zdrojoch...
-
-
Nastesti rozpocty ani zdroje nedelaj hru kvalitni. To dela napad a zpracovani. Jenze se to da dobre zamaskovat rozpocty v marketingu.
-
-
-
-
-
-
Torchlight 2 bych si koupil jedině, kdyby k tomu dávali D3 zadara :D
-
-
To by pak Torchlight nejspíš nikdo ani nezapnul *3*
-
-
Na T2 se rozhodně těším víc, než na D3...
-
Snadno. Vzhledem k tomu, ze Torchlight II bude stat tak polovinu toho, co pri launchy Diablo III je muj vyber jasny. Diablu III bude sleva trvat podobne dlouho jako Starcraft 2, tedy nejaky rok a pul a az pak si hodlam Diablo III koupit.
-
To je otázka:) Zapařim oboje ale jinak snad je každýmu jasný kdo jé král klikfestů *3*
-
-
Zavírání oken ve Winech...
-
-
se vsi uctou k Torchlightu, nemyslim si ze by s Diablem 3 hral stejnou ligu :D
-
No jestli se nepoučili z T1 a přenesly z ní příběh, tak myslím, že není se o čem bavit:) Problém bych viděl i v odladěnosti. A myslím si, že cenově stejně budou +- stejně.
-
-
T2 je potvrzené za budget cenu (cca 500Kč). D3 bude rádo za 1200Kč, což je až moc. Už i 1000Kč za hru je hodně. Chtít víc je zlodějina, zvlášť od mega firmy typu Activision-Blizzard
-
-
ja bych prodaval D3 tak za 3500 zakladni verzi, stejne se to proda, uz jen ptz je to diablo :)
-
Ano chtít za 5x větší hru 2x víc je zlodějina *7*
-
-
wow, ty si pracoval na vyvoji T2 i D3, ze vis co je jak presne dlouhe? *zavist* :(
-
Já obojí už dávno dohrál a je to pravda! *8*
-
-
-
-
Rozhodne D3
-
D3 nebo T2? Jednoznačně T2! Přímočařejší, akčnější, vtipnější (a pravděpodobně i levnější) - prostě osekali z Diabla zbytečnosti (rubačka podle mě nějaký hluboký příběh nepotřebuje) a naládovali ji skvělou akcí a trochou humoru! Nemůžu se dočkat!
-
-
ty si aky cock :D ukazkovy
-
No a dodal bych že T2 je v češtině oproti D3
-
to co je podle tebe ve hře zbytečné je to co děla diablo diablem a to proč ho mnoho tisíc lidí hraje..
-
-
Tak ať, já jim to neberu. Já jen v takové hře příběh nepotřebuji.
-
-
Torchlight 1 v case vzniku vytazila akurat z nedostatku hier podobneho zanru...
Inac by som tu hru charakterizoval ako 'nahodne generovanu nudu'..
Jedina uroven na ktorej T2 moze porazit D3 je cena... -
-
Já si teda myslím, že ten Infinite dungeon byl skvělej nápad. Možná ne úplně dotaženej, ale dobrej a v rámci možností i fungoval. Navíc, já T1 hrál kůli skvělýmu bojovýmu systému a né abych se kochal lokacemi.
-
-
Ale ano, nebudem trollit, nejake plusy by sa nasli.. :)
Ale je to ako v tom filme s tymi upirmi.. Twillight ci jak sa to volalo..
"Nenutte ma vybrat.. Bo si vzdy vyberiem D3.. " :D
-
-
-
-
Podle mě se bojej dost. Už jen proto, že nemaj DRM. A pokud bude v T2 příběh stejně podmanivej jako byl v jedničce, tak ať si rovnou hoděj mašli.