Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Doufám, že nezůstane jen u nápadů, ale časem to bude i realizovat.
  • Samozrejme za predpokladu ze to bude delat prave Avellone...:D
  • no jestli je BG špička to zrovna nevím, dnes jsem poprvé v životě dohrál první díl a do konce jsem ho dohrál jen z povinnosti, bavily mě náročnější souboje, kdy jsem musel plně zaměstnat své 2 mágy a kombinovat kouzla, ale ten zbytek... příběh překomplikovaný, nepřehledný, roztahaný k uzívání a nudný, rozhovory s NPC byly tím nejhorším, co jsem v RPG zažil, nepraktické, bezpředmětné, často absolutně zbytečné, neposkytující užitečné informace, namísto toho spousta slohového balastu pro fantasy psychopaty a pseudointelektuály v černých rolácích
    drtivá většina odpovědí typu: 1) mám v kalhotech nasráno madam, udělám co chcete 2) nic neudělám a zabiju tě 3) nemám čas, chyběl mi tam ten Falloutovský nadhled
    BG opravdu dostává slovnímu výrazu "hra na hrdiny"
    nebýt zábavného systému kouzlení, skončil bych v první polovině
    • Cahir
      Za špičku se považuje dvojka, nikolvěk jednička. *3* Jednička má respekt fandů, páč to byl otec zakladatel.
  • nechci vám nějak brát iluze o Avellonově vyjímečnosti (on vyjímečný je), ale na PST velký podíl má taky člověk jménem Guid Henkel
    • Black_Hand
      a to nekdo vyvraci?
  • Adam Homola = clovek co nema ziaden prehlad o hrach a raz za cas prelozi nejaky clanok a nahodi na TG.

"Chris se v posledních letech podílel také na Alpha Protocol nebo Fallout: New Vegas a zmiňoval cosi o možné pomoci s vývojem Wasteland 2. " Nezmienoval nieco o moznej pomoci. Na Kicsktartery bolo presne dane ze ak dosiahnu urcitu hranicu penazi, Chris sa prida ako spisovatel. Hranica bola dosiahnuta a on aktivne pracuje na Wasteland 2. Aj tu na TG to bolo niekolkokrat spomenute, ked uz nikde inde tak vo video rozhovore s Brianom.

Fakt ze nechapem jak tu takehoto cloveka mozete mat. On tusim este nemal ANI JEDNU novinku bez toho aby tam bola nejaka tupota napisana.
  • uz se nemuzu dockat
  • Inu, samé dobré ingredience. *4*
  • smejki
    "a zmiňoval cosi o možné pomoci s vývojem Wasteland 2"
    ehm... was? MCA na WL2 dělá. Tyhle designové plány na duchovního nástupce PS:T vyslovil někde v mezičase. Píše po večerech do šuplíčku a vytahuje info z minulých interních jednání v Obsidianu. Bůhví, co tam teď zbytek osazenstva kutí (vedle Southparku), možná rozpracovává právě duchovního nástupce Tormentu.
    • Cahir
      Dělaj na Wheel of Time.
      • madmanito
        Co jsem tak četl tak měli jenom pomáhat jinýmu studiu s rozjezdem značky,ale asi to nějak nedopadlo...
      • smejki
        jaktože mi tohle uniklo? O_o
        • Cahir
          Většina lidí si myslí, že projekt je mrtvej - oznámili to už v roce 2010 a od tý doby ani slovo. Před nějakou dobou jsem ale koukal Sawyerovi na twitter a zrovna hned první tweet byl dotaz na WoF. Josh napsal, že projekt mrtvý není, ale že nemůže víc říct...

Ono to dává smysl, jelikož na SP jeho tým nedělá.

EDIT: Teď to nejsem schopnej dohledat, tak snad vás tady netahám za nos. *1* Ale ten tweet si pamatuju.
  • Black_Hand
    "Nechyběla by ani nějaká moderní forma ukazatele morálky a osobnosti, který by ovlivňoval vaše chování. I když Avellone by chtěl raději přijít na nějakou novou mechaniku, která by byla provázaná s příběhem."

ja bych se na takovy ukazatel totalne vykaslal. kdyby tam ukazatel nebyl, ale jenom nejake hraci nepristupne hodnoceni, tak mozna, ale ne ukazatel :X. to samy vztahy. dragon age se vykasle na ukazatel moralky a pritom tam soupne ukazatel vztahu, ktery je nemlich to samy, jen izolovany na jednu postavu :(. dynamika vztahu v alpha protocol byla super, i kdyz to odtrzeni hrace od toho, co ta postava rika bylo naopak hodne spatny...

"Avellone řekl, že kdyby měl velký rozpočet, tak by chtěl mít v nové hře široké spektrum potvor, i když přiznal, že by jich měl raději méně, ale byly by propracovanější. " nejak nechapu. proc tedy rozpocet nenasypat nekam jinam, kdyby "jich měl raději méně"
  • A co takový Ishar? Na ten by se nikdo nevrhnul? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit