Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Ten kombat na blízko a i obecně je k smíchu po KCD2, stejně tak svět 

• Je možné doplnit recenzi grafiky a zvuku? Jsou zmíněny jen technické chyby. Třeba i v porovnání se současnými podobnými hrami.

• Recenzent by vzdy mal brat do uvahy aktualny stav hry. V takej podobe ho vydavatel dodal recenzentom a teda si za jeho kvalitami stoji a preto pozaduje plnu sumu za AAA hru.

Preco by sa mal niekto spoliehat na one day patch ? alebo dalsie opravy, ktore mozu trvat mesiace ? 

Samozrejme, rad by som vedel o kolko bodov hra prisla kvoli technickemu stavu. 1,2 ci 3 ? 

Ak postavy su lahko zabudnutelne, herna doba zbytocne natiahnuta a subojovy system zachvilu omrzi tak body musia ist rozhodne dole.

• SlavicBes

Zvlastne nazory slecny (pani) Sarky, ale ved v pohode. Takmer vsetko, co bolo hre vytykane, sa mne paradoxne paci, cize Avowed bude zda sa hra pre mna. :D

• KronosDeret

proto je to subjektivní názor. Sice od někoho kdo ví o hrách dost a dost jich hrál a může porovnávat, ale pořád je to dojem z umění. Z pisoáru postavenýho kolmo může bejt jeden člověk u náboženskýho vytržení a druhej nechápe co je na tom tak úžasnýho. Tak pak napiš svůj dojem do komentů. 

• Ha .. jinde čtu: "Český středověk vám nevoní a preferujete fantasy? Lepší RPG za poslední roky nenajdete" A teď si vyberte 😂😂

Nebylo to Šárky hodnocení původně pro KCD2? "vyprávění postrádá hloubku, emoce či aspoň náznak epičnosti" To totiž sedí přesně! 😉

• Taxiderman

Ako ja si nemôžem pomôcť ale mám pocit že keby to bola Playstation exkluzivita dostane od Šárky minimálne 8/10. 

• La_Furia-Roja

Ta hra má dost šestek po světě, výhoda Sony her, i když jsou to většinou šestkové hry v základu(Spiderman, Horizon, GoW), že mají perfektní technický stav a výpravu doslova za stovky milionů dolarů, takže zdání dost klame a může se promítnout do známky. Jednoduché blockbustery takhle prostě fungují.

Nedávno jsem se smál u GoW, kde hraješ za boha a hážeš sekyrkou, aby ses dostal přes směšné překážky, i když přitom doslova trháš borovice ze země pět minut zpátky. Ta hra v základu už je nesmysl :D

• risa1141

Vůbec bych to hodnocení její nebral v potaz. Metacritic aktuálně 80 % na základě 56 magazínových recenzí. Tady to je vždy jen "sranda" hodnocení.

• cms.sarka-tmejova

Konzoloví vojíni ještě nevymřeli? Já se k nim každopádně neřadím a desítky i šestky si ode mě v průběhu let vysloužily exkluzivity pro Xbox, PlayStation a tuším, že i Switch. Co tam máš dál?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit