-
Jediný, co mi v tom traileru chybělo, bylo, aby se při výskoku té válečnice, která rozeskne pekelníka, zastavil čas, kamera se otočila o 360 stupňů a pak se to efektně rozjelo. Matrix hadr. Opěti ironie.
-
Šlo mi spíš o ty akční scény a zapomalovačky a sterodový ultrahrdiny a pekelnou armádu, která docela připomíná armádu Locustů z Gears of War. Takhle si představuju popcornovou zábavu, ne hardcore RPG.
-
za poslední měsíc, když se tu něco recenzuje nebo píšou dojmy nebo představuje nějáký trailer, setkávám se v komentářích ze 70% jen s negativem... buď na tenhle server chodí malí haranti, kteří nedokážou ani hovno pořádně ohodnotit nebo jsou lidi dneska namlasaní už tolik, že furt čekají zázraky... pak je tu další skupina, která furt srovnává s předchudci (nejen představované série) ale předchudci jakožto hratelnostní (Dragon Age x Baldur's Gate atd.).. a pak ještě hodnotit hru, podle traileru, který má jen něco nastínit je fakt bída... a třeba mě umínusujte whateva *12*
-
Pockal bych si az na finalni produkt, ale je fakt, ze v posledni dobe vsechny hry podlehaji podminkam pro konzole ("slabsi" grafika, jednodussi ovladani a s tim casto i spojena obtiznost). Nemuzem se divit pri jejich postaveni na trhu oproti PC, ale kez by to bylo naopak.
-
A jakou to ma souvislost s timhle videem?:p
-
Ne nebudu čekat, ten trailer vypadá příšerně. Evidentně po roce napsali nový příběh, engine zůstal +přibyla omezení, jeden hrdina, příklon k akci a hůrá s tím na pulty.
-
Není to žádný tajemný šampión, ale Hawke, který se stane šampionem Kirkwallu, ale splést se může každý ;-)
-
Počkej až to budeš hrát. Hodnocení grafiky podle videí je taky pěkná blbost...
-
Aspoň tu grafiku mohli trochu vyšperkovat. Je jasný, že na příběhu u DA záleží, ale přeci jen už pár let od dob Baldura uplynulo.
-
Čeští odborníci se zase ozývají :).
No nic, já bych už radši chtěl něco o ME 3... -
Já jsem dycky hrál ty hry které mě bavili, které měli dobrý příběh a které když jsem hrál tak sem si to užíval, tahle zatím vypadá že by to mohla mít, a že to bude klikačka, ani DAo nebylo kdovíjak těžký ale kdo to dohrál na Nightmare ;-)
-
Už se moc těší na vaší recenzi ohledně CoD: Black Ops. Myslím, že tady nebudete tak zaujatí jako třeba na GameParku, kde má každá hra s "Call of Duty" v názvu automaticky hodnocení nad 90%. Usuzuji tak podle toho, že CoD 5 jste dali 6/10 *5*
http://games.tiscali.cz/call-of-duty-world-at-war-12738 -