Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femt0

Argument "jejich" mechaniky a styl boje tady nefunguje, protože BG3 jede na D&D 5e. BG2 má sice uzavřený příběh, nicméně jsou tu 2 důležité věci, na které si zapomněl. 1) V jedné z příběhových linií má Bhaalspawn dítě. 2) Ilithidové v BG2 plánují převrat. Jejich plán je nastíněn v dopise v tajném doupěti v Amnu, kde najdeš část Crom Fayeru:

"This note has sections written in several languages, some so alien as to be painful to look at.

A small section written in Common reads as follows: "The base is established, and the infiltration continues. The Hidden gathers followers, and soon we shall dominate the minds of the entire..."

The message continues in one of the more alien scripts. The illithids are up to something, as is typical of the race, but your being here has most likely disrupted their plans."

Řekl bych, že je očividné, kudy se Larian vydává.

• skaven

kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepsie. a ano, stojim si za tym, ze ked nadhodia veci ako motion capture pri hre ako BG, nebude to cielit pre hracov, ktori uz BG hrali, ale pre hracov, ktori zvladli tak Dragon Age(a to bol sheet)

• Zyklon

Ono je v tom videu někde napsané - tímto cílíme na nové hráče? Není. Od toho byl trailer. Od traileru se studio úplně odmlčelo a neposkytlo žádné informace ohledně BG3. Tento teaser jasně říká jenom jednu věc - nebojte, makáme na tom. 27.2. se dozvíte víc. Naopak tento teaser jednoznačně cílí na fanoušky co každý den prolejzají twitter, fb a ofic. stránky aby se konečně dozvěděli něco nového. Tento teaser ani na oficiálních stránkách není.

Mimochodem usuzovat z kratičkého videa z vývoje jaká bude hra... 😂

• skaven

zase take pecky nevydavaju, Divinity mi pride velmi osekane, na to aby mi to prislo ako pecka. Skor taky Kingdomaker komplexitou mi pride ako pecka. Ten teaser ma cielit na novych hracov, nema potesit tych, co hrali BG1+2. Ja v BG like hre fakt nepotrebujem motion capture, ty ano? co tak komplexita kuziel(2.BG v tom odvtedy nebol prekonany) vyuzivanie terenu v subojoch (nie len lad/olej, ale aj prevysenie terenu, stromy, skaly...), nezabudnutelni spolocnici (Edwin, Minsc, Jaheira)...na to ten teaser vobec necielil, a to je chyba

• to že tu hru dělá Larian je pro mne důvod k maximální skepsi. Ačkoliv RPG hry jsou asi můj nejoblíbenější žánr, tak DOS2 jsem nebyl schopen hrát. Nesedí mi jejich herní mechaniky, styl soubojů, grafický styl ani styl humoru. Navíc příběh BG2 byl zcela uzavřený, není k tomu třeba nic dodávat. Možná jen vymyslet zcela nový příběh z prostředí Forgotten Realms, ale pak by se to nemělo jmenovat Baldurs Gate

• Jevo83

S Larianom? Neviem o tom ze by nieco sprznili.... skor mam pocit ze tu u vela diskutujucich pracuje silny spomienkovy optimizmus ... 

Ked sa zamyslis nad svojim prispevkom, tak napriklad preto, ze na kazdom diskusnom fore najdes niekolko trollov, vsetci su trollovia? 

Neberiem ti nazor, ze BG3 bude strasny pruser a znicena znacka, len nerozumiem ako ta k takemu nazoru posunul o hre nic nehovoriaci teaser od vyvojarov, ktori vydavaju iRPG pecky😀

• skaven

ano, mame 15-20 rocne skusenosti przenia znaciek

• Jevo83

Skritizovat Larian na zaklade 4 sekundoveho zaberu z motion capturingu, vlny narazajucej o breh a jedneho zaberu na monitor.... wow. Niektori ste tu teda pekne hysterky.... 

• Derp_1337

Skaven asi hrál úplně jiný Baldur's Gate než my ostatní, když tam natáčel lokace a dělal motion capture! 😐

• victor

Počkat o tom všem nebyl ani původní Baldurs Gate ????? Tak co jsem to proboha celou dobu hrál 😧😱😱😱

• Blue.Shark

No právě. Tak to ti to moc nevyšlo.

• J.V.Stalin

Pro hlupáka každý hloupý...

• J.V.Stalin

Ale já tu o tom, že to vyrábí Bioware nenapsal ani slovo.

• Dag0

co komouš to blb

• sankuri

Az na maly detail ze to vyrabi Larian ne BioWare, to je krapet rozdil vzhledem k tomu ze Divinity Original Sin 1 a 2 jsou herni perly.

• skaven

az na to, ze ide o Larian, nie Bioware, ale ten teaser fakt vyzera,  ze chcu ist v Bioware slapajach

• J.V.Stalin

Vždyť je to úplně jedno. Prostě to bude další bezduchý Bioware RPG, na který akorát nalepí značku, kterou ještě nestihli zničit...

• skaven

😬jezis

• Zyklon

Ehmm... Ten teaser není ze hry, ale z vývoje. Hra určitě nebude o focení lokací ani o tom, že hráč bude vytvářet motion capture. Pravděpodbně v té hře nebude ani skládat orchestrální hudbu.

• skaven

pockat, podla clanku, po skonceni Shadows of Amn, alebo Throne of Bhaal?

a to video ma skor odradilo, nez navnadilo, motion capture, natacanie lokacii...o tom rpg nema byt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit