Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám jednu otázku* 1* *1* *1* možná je hodně amatérská, ale zeptám se *1* *1* *1* *1*

Věci, které ti padly z bedýnky pro 40. lvl ? jdou nasadit na 20. lvl. Podle logiky ne, ale SW jsem nehrál, ale již se brzy k tomu dostanu. Jestli je možné tyto věci nasadit a mít výhodu, to jde ještě i když to drhne překousnout, ale sprostě vybírat a dávat to do aukce je hnus..... Zničit ekonomiku je hnus................
    • Děkuji *1* *1* *1*
    • 1.) nasadit to samozrejme nejde 2.) zadny niceni ekonomiky se nekona, nevim jak te takova blbost napadla, je uplne jedno jestli tu bednu lootuje 20tka nebo 50tka
      • Myslím, že problém je v tom, že to za dost peněz prodáš a koupíš si za ně špičkové vybavení pro dvacítky nebo cokoliv, přičemž bys přístup k těmhle lepším a tudíž logicky dražším věcem neměl na nižším levelu mít a neměl bys normálně u sebe mít tolik peněz, aby sisi koupil v jednu chvíli všechno nejlepší vybavení, co jde, ale hru jsem nehrál, takže možná to tak není......
      • Mozek kucí :-) chce to myslet :-) jde dvacítka a má málo love :-) a tak vybere bednu ve které věc nějaká super věc pro 40 a je drahá :-) tak ji prodá a rázem má na super vybavení pro dvacítku :-) a je to tu :-) Složité počty že? :D
        • Super vec pro 40tku nikdy nebude draha, protoze ju prelevlis. A dobry veci pro 50 nepadaji z beden ale z bossu. Staci se podivat do aukce kolik ruzny veci stoji. Mozek ze?
          • Ale notak :D nedělej ze sebe kašpara. Uznej že nemáš pravdu.
            • Jo, tim ze 20 lootne bednu pro 40 okamzite nici ekonomiku, ale ja ze sebe delam kaspara *15* Btw urazky a "uznej ze nemas pravdu" jsou velmi silny argument, okamzite uznavam ze nemam pravdu i kdybych tvrdil ze 1+1=2. *12*
  • Takže začneme zjednodušováním rpg pravidel a herních mechanizmů, pak zjednodušíme AI a zvyšujeme obtížnost navýšením HP nepřátel, a nakonec se nebudem ani obtěžovat udělat pořádně úrovně a zabezpečit lokace a budem za to raději banovat. Jen tak dál BioEA. Příště by mohli prodávat prázdná DVDčka s nápisem použijte svou představivost. ;-)
    • Cahir
      Souhlasím s tím, že tohle se jim nepovedlo - pravděpodobně jim ušlo, že skilly některých povolání jsou takto "zneužitelné".

Ale to banování považuji z jejich strany jen za momentální řešení, než vyjde patch, jelikož nechtějí, aby se jim do té doby podělala vyáženost a ekonomika hry. Za měsíc si na tohle podle mého už nikdo nevzpomene.
      • Jo to doufám. Jinak si uříznou pořádnou ostudu. Ale řešit to banem je dost tvrdé protože ty hráči neudělali nic špatného, jen použili své dovednosti. K čemuž má ta hra povzbuzovat, dát nějakou výzvu aby měl člověk chuť zkoumat a zkoušet co dovede jeho povolání. Odměna? Ban a nazdar. :-D
        Zajmalo by mě jak to že na to nikdo nepřišel v betatestu, jak zavřeném tak oveřeném...
        • Máš pravdu, vůči hráčům je to nefér. Ale asi je to jediné řešení, jak zabránit tomu, aby se to nezačalo dít masově a nenabouralo to herní mechanismy. Chtěji hráče od využívání této chyby odradit, než ji odstraní.
          • Nema pravdu. Uz tu bylo nekolikrat receno ze za vylootovani truhly klidne v lokaci pro lvl 50,za to se nikomu nic nestane. Bez ohledu na to,jestli s trestem souhlasim nebo ne,tak mam pocit ze vam unika pointa pripadu. Jenom si z toho berete co se vam hodi.
            • V tomhle případě musím souhlasit s trollem v předchozím příspěvku. :)
              Ta hra to buď nemá dovolit nebo má hráče nechat hrát jak se mu zlíbí, a nebo ať dovolí všechno a můžou ke hře vydat 1000 stránkovou knížku "herní zákony které musíte dodržovat protože nám se nechce programovat" a při jejich porušení dostaneš ban.
            • Berou si přesně to, co případ říká - že tě z této !placené! a dle reklamy !svobodné a otevřené! hry vyhodí a prachy ti samozřejmě nevrátěj když ji budeš hrát buď moc dobře anebo jinak, než jak to cenzoři považují za povolené.
          • Mě by tímhle chováním spíše odradili do samotného hraní. Protože bych měl pak strach cokoliv zkoušet protože bych si řekl že zase udělám něco na co vývojáři nepomysleli a týden si nezahraji. Ale uznávám i to co říkáš Ty má to svou logiku, jen si myslím že hráč nemá být trestán za neschopnost betatesterů.
            • @Cahir: A jo, všim jsem si, jen jsem to nějak opomenul. No nemá smysl dál pokračovat. Příčin ignorace takového upozornění může být spousta, a ne vždy můžou být se špatným úmyslem.
              Já zastávám fakt že co jde v RPG udělat legálními prostředky je povolené a pokud má být trestáno tak nějakým ingame způsobem...nemůžou na ně třeba poslat ingame exekuci místo banu? :-D
              Nezbývá jim než přát aby rychle našli lepší řešení než si odradí hráče. :-) Vývoj MMO není snadná věc, hlavně když v základu (abych někoho nerozčílil) kopíruje jiná která mají desetiletou historii.
            • Cahir
              Jenže oni tě prý nejprve několikrát upozorní, že toho máš nechat. Banán prý dostali jen ti, kteří jejich výstrahy ignorovali a dál chyby využívali. To už mi zavání člověkem, který se snaží systematicky škodit.
  • No protože aktivně nehraju MMO , tak můžu říct¨, že podobně zábavnou designovou chybu jsem viděl i v Two Worlds ... kde ,když jste byli rychlí (tj ukradli a chytili koně ), mohli jste si celý svět proběhnout a likvidovat už z dálky monstra i s odměnou z mapy, kam by jste se na svém levelu jinak vůbec nedostali ...
  • Porad mi to hlava nebere... to by byl takovej problem aby z beden padali nizsim levelum horsi veci? Nebo aby bylo nejaky omezeni na to aby se k tem bednam nedostal?
    Tohle nechavat na hracich je pekna blbost... kdyz pudete po ulici a budou se tam valet rolexky, klicky od porshe nebo diamantovej prsten... tak je taky nenechate lezet "protoze nenalezite te spravne spolecenske urovni" *7* (a netvrdte ze jo, stejne vam to nikdo neuveri)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit