Přejít na výpis diskuzí
Ban za exploit v SW: The Old Republic nebyl fake
3.1.2012 | Aleš Smutný
158 příspěvků
-
It begins, the great shitstorm of our time.
Ale tentokrát se moc nezapojím... o TORu jsem už naplácal dost. Možná kdyby se na 4chanu objevily nějaký pikantní screeny postů z SWTOR fóra, tak se podělím. -
No moc bych nespoléhal na morálku lidí a podobné věci. Lidi jsou s prominutím prasata a kde jsou prachy, byť virtuální, tam je nejvíce nával. Jistě, najde se spousta slušných lidí, budu tvrdit většina, ale pak je tu pár oněch sviní, kterým je naprosto jedno, že by destabilizovali či něco podobného. Jim jde pouze o ně, nikoho jiného a když to hra nabízí, tak proč ne nevyužít a nejít si udělat "rýžové" pole na ithemech pro 40. Osobně bych planetu neuzavíral či nijak neomezoval, kvli pár lidem to nemá smysl. Ono je celkem potupné, když si o Vás potom píšou, že to či ono děláte a lidi si to řeknou a 20 s věcmi pro 40 je jaksi více než nápadná.
-
-
Aha takze kdyz lootnu bednu na 40tce tak jsem nemoralni prase ale kdyz to lootnu na 50 tak je to ok. Weird logic.
-
S morálkou to nemá nic společného. Já třeba necheatuju ani v SP a snažím se hrát RP a ohleduplně, ale v životě by mě nenapadlo že lootování volně přístupných beden je proti pravidlům.
-
-
Tak já to znám v podobných případech z jiných MMO, kde se některé věci atd. určené pro vyšší level dali získat podobným způsobem zadarmo. Naopak, když si třeba skupina troufla na nějaké monstrum pro vyšší level, tak o tom se mluvilo, ale když jsi ukázal předmět, co máš z "bedny", tak se ti všichni vysmáli, co to jsi za trosku.
-
-
Hm. Mé zkušenosti jsou takové, že pokud jste se dostali k lootu pro chary o 20 levelů výš (Tj promlátit se pro daný char extrémně těžkým dungeonem/koupit věci na trhu), tak byly stejně víceméně k ničemu (nízké atributy apod.) no a když ne, tak si o něm lidi řekli max to, že je děsně bohatý, děsně dobrý, či má štěstí. Zprvu vůbec nechápu jak je možné, aby se 20cítky lehce dostávaly k lootu pro 40cítky. Pokud je systém tak špatně nastavený, pak je to jasná chyba na straně vývojářů.
-
-
Chyba to určitě je, to máš pravdu. Chce to prostě čas.
-
-
-
-
-
nevím co se tady řeší, za gold (credit) farming se dává ban v každé rozumné mmo hře...
-
-
Lidi jsou bud blbi,nebo neumi cist,nebo proste tak dlouho hledali hul na psa az ji konecne nasli.
Nic vic za tim nehledej. -
navíc bylo v oficiální vyjádření jasně řečeno, že potrestáno bylo jen pár lidí, kteří to prováděli v takovém měřítku, který ekonomiku ovlivnit mohl, samo, že jedno vylootování bedny se neřešilo. Škoda, že se autor neobtěžoval s tím si celé vyjádření detailně pročíst a přesně o tom informovat, takhle z toho zase (jako u první zprávy o tomto problému) vyšel polovičatý, nepřesný a skoro bulvární článek...:(
-
-
Uvazoval som nad tym, ale kym vyslo SWTOR som skusil Eve online...a zostal som pri tom, po 3-4 mesiacoch sa aj mesacne poplatky stanu bezpredmetnymi, clovek si zarobi dost obcasnym hranim, kto chce predlzeny trial (21 namiesto 14 dni) - napiste mi mail na risochras@gmail.com
-
No co, dětské nemoci se vždy najdou. Když se honí termíny, tak se při vývoji vždy na něco zapomene (zkušenost z praxe). A oproti WoW, které jsem jednou zkusil, se tam nestává alespoň tohle: http://theoatmeal.com/comics/online_gaming . Překvapivě ani nikdo na channelech nepíše se zapnutým Caps Lockem.
-
-
to je boží! :) *1* *1* *1*
-
Hehe, tak ted sem se fakt zasmal :D Chat ma taky svy mouchy, takze obcas clovek neco omylem prskne v materstine do generalu a lidi mu pak pisou, co je to za starodavnej jazyk a dalsi obratem, ze je to urcite Sithsky atd. ale to je spis pro zasmani... Hlavni vec, co sem udelal bylo, ze sem nesel na server, kde se predem avizovalo na ruznych forech, ze tam budou Cesi, protoze z nasincu si uz trham vlasy z hlavy...
-
-
Dostáváte xp za vybrané bedny?
-
-
co já vím, tak obdržení xp je ve hře SWTOR považováno za mírný exploit s možností banu na několik dní. Do příště je potřeba levelovat se přes in-game store prosřednictvím EA kreditů. Samozřejmě je možno na stávající stav vznést námitku, ovšem následovat pochopitelně bude ban.
Máte už zaplaceno tento půlrok??? -
-
Jde o to, že pokud se dostávají XP za loot bedny, tak to chápu, protože XP budou zvýšeny. To ale neznamená, že to nejde opravit do pár minut. Pokud ne, tak to nechápu a směji se.
-
-
Nedostavas xp za bedny
-
-
V tom případě se musím smát... hodně smát.
-
-
-
-
-
Poprvé asi napíši do diskuze. Jediný normální člověk, který tu pochopil problém je Deus.Ex.Machina. Nepročítal jsem všechny příspěvky, ale píšete tu samé hovadiny. Snad každý, kdo má aspoň základní znalosti ekonomiky, musí pochopit, že problém tu je. Tady nejde o vybrání jediné bedny, tady jde o celodenní farmení těchto beden (získávání kreditů). Problém tu rozepsal Deus.Ex.Machina, tak prosím přrstaňte kecat hlouposti.
-
-
Pokud jde o celodenni farmeni beden, taky neni problem. Spis pokud je pravda ze kdyz tu bazi jedna frakce zabere, dela to neco s rychlejsim respawnem. Hrac si vzal druhej acc, kde mel low lvl druhe frakce a pomahal si k rychlejsimu respawnu capovanim bazi. (Aspon tak jsem to cetl jinde)
-
-
no a? hráč jen využil funkce hry, může za to že je tak udělaná? dělal jen to co mu program dovolil!
-
-
Hrac muze delat co chce, ale musi taky pocitat, ze se cokoli muze stat jemu. Stejne jako nikde nebylo receny "nedelej to", tak ani hraci nikdo nerekl, ze nemuze byt zabanovan *14*
-
-
... aneb snazil se vy*ebat s BW a BW vy*ebalo s nim :D
-
-
Nvm, ja si taky myslim ze je to chyba Bioware.
-
-
-
-
Ty vole, perfektne to vymysleli, ako no comment, ale fakt sa ako smejem...Nemusi sa ta diat nijak masivne, staci, aby to aspon 1/4 hracov aj menej urobilo niekolkokrat, nasla fajn veci a cela "ekonomika" pojde do riti. Potom co, zabanuju polovicu hracov neschopaci..Ludia su raz taki a vyuziju vsetko, aby mali vyhody, a vzlast v tychto MMO hrach pre nerdov, ktori si tam liecia komplexy zo svojho zivota...Ked chce clovek vydat dnes uspesnu MMO hru, musi mat striktne "ekonomicke" pravidla a nie taketo diery ako Brno *15* *6*
-
-
Jako nerd lecici si komplexy po tomhle prispevku vypadas akorat ty.
Lidi vazne jste ten clanek cetli nebo vam staci nadpis a prvni veta? *16* -
-
Nj, pokial je liecenie komplexov vravenie faktov, tak ano, liecim si ich...Je vseobecne zname, ze najviac nerdov a najviac zavislych ludi je prave na MMO hrach, ktore ich svojou hierarchiou, levelovanim priam lakaju...
A clanok som cital, ban dostali ti, ktori ohrozovali "ekonomiku" svojou cinnostou...Bolo to len vraj par hracov...Teraz chlapce pouzi mozog a predstav si, ze by zacala lootovat 1/4 hracov, len par bedien, nie nejake vyznamne pocty...Malo by to dalekosiahlejsie nasledky ako keby to robili tito jedinci vo velkom..Chapes, mojko, takyto trapny ban, aj ked to robili vo velkom a vraj ohrozovali ekonomiku, neriesi nic...Ak to zacne praktizovat viac hracov v rozmedzi, proti ktoremu nemaju oni sami nic, tak pojde cela hra dolu vodou... -
-
Neresi nic,mojko? Co takhle varovani pro ostatni? A pokud v tom budou zabanovani hraci pokracovat,muze je cekat ban trvaly.
Normalniho hrace nenapadne ve velkem lootovat bedny. To napadne jenom farmare.
Na vseobecne zname fakta neverim. Na to uz jsem moc stary. *7*
-
-
-
-
To bylo kecu a reci jaka to bude paradni MMO s MEGA pribehem a vono ho*no, skutek utek kopie kopie a zase jen kopie ala wow, no hnus velebnosti
-
-
offtopic, de bi le .. jdi brečet jinam
-
-
Jediny kdo tady breci jsi ty gumo. FU
-
-
Cetl jsi vubec, co jsem psal?? Koncim s tebou, pic*si. Nebudu dal ztracet cas.
-
Jsi jak hova*ko.. Wowko, Wowko, Wowko... Nejsi schopnej prekousnout, ze existuje i neco jinyho, ty zakomplexovanej sasku? Jsou to jenom hry - prober se.
-
-
Kristepane co to meles ty sasku ja zadny wow jiz davno nehraji, to ty tady rves jak vysinuty kdyz nekdo oznaci tvou modlu za kopii wowka, mel by ses lecit ubozaku a ne hrat hry, jelikoz ti evidentne vylizaly totalne zbytek tveho choreho mozku
-
-
Apropo ja hral obe hry, tak mohu srovnavat ,ale ty jak sam pises jsi nehral ani jednu, takze jsi zde alespon nazorne vsem ukazal jakovej ses vlastne deb*l kdyz pises o necem o cem ani nemas poneti .
-
Tak v tom pripade nesnasis sam sebe
-
Mou modlu? :-D Ja tohle nikdy nehral... A dokonce jsem nikdy nehral ani WoWko. Jen nemam rad vocase jako jsi ty.
-
Jááá jenom bych chtěl říct, že tohle se s WoW nedá srovnávat. WoW hraji asi 4 roky z toho poslední rok na Burning Blade - Postava Imrael ( offi ) a musím říct, že wow je prostě v posledním tažení a Cataclysm a Mist of Pandaria jsou toho důkazem. Ve Wow neexistuje něco ( Pokud nepočítám maximálně hodinové questy typu Stop Firelands Invasion ) jako je příběh. Wow stojí na místě a nehýbe se. Ale vzhledem k tomu, že už dávno WoW nehraješ, tak o něm máš asi skreslené představy. *5* . Pokud budeš nějak vulgárně reagovat, tak s tebou snad ani nemá smysl vést debatu. *1*
-
-
-
-
-
-
Jednou z nejpřitažlivějších zábav v online hraní, je přece jak rychle někde naexpit a zbohatnout a jak přijít na vychytávky popř. i buggy, jít např. na expy s pomocí mnohem silnější postavou je věc naprosto běžná (pokud to jde), stejně tak vybírat pak bedny a poklady - vždyť je to virtuální adrenalin, nikdy jsem nehrál hry, kde se musí hráč tupě dřít na další level, nebo na dražší věc - prostě jsem to musel vykoumat, jak nebýt za blbce, jako dělník za 30,-K4 na hodinu a práce za tři.
*2*