Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle vážně nechápu. Když se mi hra líbí, je mi u glutea maxima jakou tomu kdo dá známku, prostě ji hraju.
  • Klasicka situace. Banda fanboyu se podiva na ciselne hodnoceni, ktere neodpovida jejich predstave a hned se z toho muzou posesouvat.
    Mozna by to chtelo se vice zamerit na text recenze, nez tady ze sebe delat tro(t)ly kvuli cislu.
    Vazne usmevne.
    Ale co, alespon je sranda. Mr. GGG alias realna strelba na gamepadu a Jujdasek zarucene nikdy nezklamou. Co prispevek, to zpravidla perla. *1*
  • 8/10 je vysoce nadprůměrná hra. Cože Beyond naprosto není. Nedosahuje naprosto kvalit Heavy Rain, příběh, tedy nejdůležitejší část této hry je psaný jako od Uweho, nemožnost ovlivňovaní, kdy mi přišlo, že předem bylo jasně dané, co se stane a já jsem to nemohl ovlivnit a co mě nejvíce srallo, byla absolutní nesmrtelnost, kdy postava přežila i to, co Chuck nedokázal....Tudíž maximálně 6/10, protože ta hra je pohopouhý dlouhý a nudný interaktivní film, kdy občas člověk může mačkat tlačítka, aby měl pocit, že "hraje". A ano, mám to dohrané a ano, mám to i zakoupené, protože jsem měl očekávání jako u HR.
  • Jack1947
    Strhava na sebe jen zbytecnou pozornost. *15*
  • Veskoslav
    Ty jsi nedostudoval základní školu, že nevíš, že 7 není průměr z 10 ale je to 5? *7*
  • Jack1947
    Ty si vazne zaslepenej, 7/10 Neni prumer mozna tak nadprumer , priumer byl vzdycky prumer 5/10... o tom tvem dohadovani na hore ani nemluve. Ceho je moc a toho co tu delas je presprilis. *7*
  • Ne Jujdasku, prumer je 5/10. To te ve skole neucili?
  • Nevšiml jsem si že by to vycházelo každý rok navíc narozdíl od codka furt batman za něco stojí
  • jindra.veliky
    nj uz od zacatku bylo jasny, ze chteji jenom vytezit z dobrych povesti dvou predeslych her

*7*

jeste vetsi recyklace nez u CoD
  • Vrook
    Jack1947 = 10/10 would vote #JACKFORPRESIDENT #freejack1947
  • Ja jsem nikde nenapsal, ze to podelal. Zacal jsi lhat, protoze si nedokazes priznat, ze jsi to zoslil.
  • Gamepad mu dava pocit skutecne strelby ze skutecne zbrane, detektivni mod ve hre mu dava pocit, ze je opravdovy detektiv.
    S tebou to bude asi vaznejsi, nez jsem si myslel. *1*
  • Nehrál, ale víš, že Grygar to podělal. A nezapomeň si hned dát plus po napsání příspěvku. Možná ti to dělá dobře. Jenom to nemění nic na faktu, že jsi stále šašek, co věčně fňuká a brečí, jak mu "jeho" hra nedostalo to, co by chtěl aby dostala. Raději si piš ten svůj legrační blog, naprosto nezaujatý blog. A nebo dělej statistiky pirátů, u těch také umírám smíchy.
  • Ale prdlajs, cislo jen jakesi absolutni vyjadreni, ktere nelze brat az tak smerodatne. Mnohem dulezitejsi je samotny text, kdy ma recenzent prostor vypichnout co se mu libilo a naopak nelibilo a shrnout tam sve celkove pocity.
    Kdo se diva predevsim na cisla u recenzi, tak ten je idi*t.
    Coz ty vlastne jsi, tak potom ano GGčko, cislo je to nejdulezitejsi. *1*
  • Origins jsem nehral, jenze ja take z toho duvodu nikde nekritizuji recenzi na Origins. Co chytreho mi chces rict ted?
  • to s tym crockom mi robilo pouzni hru a pokracuj inu pomoze stiahnut posledne driveri inac mi to ide 60fps+ vsetko na max na 660ti takze zoptimalizovane je to podla mna na vybornu
  • Stále jsi neodpověděl na kotroliní otázku Jejdo. Hrál jsi to. A to, že tady nějaký blázen začal naprosto měnit hodnocení, na tom nic nezmění. Tudíž se ptám znova. Hrál jsi Origins? Pakliže ne, nemáme se o čem bavit a jsi prostě zamindrákovaný šašek, co považuje všechny, kdo mu "haní" hru za idioty či nekompetentní recenzenty.
  • Ale no tak, Jejdasku, vzdyt fanatik je tve prostredni jmeno, tak tady nedelej takove divadlo.
  • S tímto recenzentem je dlouhodobější problém. Občas se sám ptám, zda to vůbec hrál, když hodnotí hru, tak jak hodnotí.
  • 5 muze dat clovek co je nad to povzneseny a vidi to tak jak to je. Vsak je to taky naprosta sr*cka v cele s Elen Debilpage. Vic nez na 7/10 ta hra nema.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší