-
Jsem rád, že to není jen můj názor... Grygar není kompetentní recenzovat hry...
-
Nerikam ze ne, akorat me se to nejevi kdybych to bral AA= 9/10 AC=8/10 AO= by bylo 8/10 protoze by kvalita nesšestupovala smerem "dolu" ale drzela se na stejne pozici, muj nazor.
Takhle by clovek po precteni recenze, byl skepticky a dost vahal jestli koupit. Takze bych byl takrikajic na vazkach. *7* -
Vždyt 7/10 je nadprůměrné hodnocení, tedy zábavná a dobrá hra. Co je na tom špatného? Codename 47 také dostal 7/10, oprávněně a i tak udělal díru do světa. Naopak samé 8-9/10 to už je demagogie. To nám tu vychází samé legendy, na které budeme vzpomínat i za 20 let.
-
Batman arkham hry som si velmi oblubil, arkham city bola famozna. Len neviem, ci je to len moj pocit, ale pri novom diely mi prislo, ze to uz nie je ten batman, ktoreho som mal rad. A najviac ma sklamal suboj s bossmi ( hlavne deathstroke), ten suboj je tak pomaly, nezazivny a repetetivny, ze som mal chut seknut s celou hrou. Nakoniec som to dohral, ako celok mi prisla hra fajn, ale ten deathstroke, strach a hroza
-
Jako hovado, se tady právě projevuješ jedině ty.
-
Stejne ale pro mne zustava nejlepsi 1dil, takze prekonani se nekona a tohle tak navazalo na uspech Arkham city. Dalsi dil uz proste musi byt originalnejsi a zajimavejsi nebidnout zase neco jineho. *4*
-
Ma to tiez taky hrozny pribeh a vedlajsie ulohy ako Arkham City ? To bola extra blbost...
A pritom Arkham Asylum bolo dokonale... -
empire,shogun 2 i napoleon an tom byly při launchi hůř
-
A?
Nikdo se ho o nic neprosil.
A pro jakou komunitu to vlastně dělá prosímtě ? Pro hovada, co jsou moc líní se naučit anglicky? -
Pravda. A na Metacritiku je to "nelíbí se mi to -> 0-1", "libi se mi to -> 9-10".
-
Mě recenze nepřijde negativní. To jsme v době, kdy cokoliv jiného než nekonečné chválení je považováno za negativní?
Pan Grygar prostě říká, že je to stejný jako Arkham City a to může pro někoho být okoukaný... což je pravda. Pokud to pro tebe není okoukaný, tak si hru užiješ... to je snad jasný, tak kde je problém?
Multiplayer asi dostane samostatnou zmínku. A všichni víme, že hlavní v Origins je singleplayer a mulťák je pouze chvilkové rozptýlení. Za nějakou relativně krátkou dobu ho většina lidí přestane hrát, tak to s takovýma hrama prostě je. -
"Cislo" u Recenze nema uz zprincipu smysl resit, pac kdyz hra dostane "venku" kolem 8/10, tady to zase bude kolem 6-7. Pak je lepsi resit spise psany text a s tim pak souhlasit/nesouhlasit. *4*
I Tak je pro mne a dalsi jedince opet lepsi, pockat na znamku "psanou" v Levelu. -
Promiň, asi to zraní tvé ego, ale jsi blbec když se navážíš do někoho kdo zadarmo ve volném čase spousty hodin dělá něco pro komunitu jen proto že TEBE to nezajímá *13*
-
To pretože väčšina ľudí rozmýšľa štýlom nepáči sa mi to 4-5, páči sa mi to 9-10 a keď to tak nie je tak je oheň na streche.
-
Nevím, jak ostatní, ale já MP u Origins beru jako okrajovou záležitost, kdy hraje vedlejší a podřadnou roli. Ano, je zábavný, ale tu hru jsem si kvůli němu nekupoval.
-
Mě v Borderlands 2 taky s GTX670 klesalo na 20fps i se všemi patchy a ovladači. Musíme si zvyknout a začít si kousat ret, když sousedé s o hodně horší sestavou rozjedou hru s PhysX krásně. Ale u Borderlands 2 záleží hodně o množství daných nepřátel a jejich Physixovou odpověď na bazuku, pokud se stává ve hře s PhysX v malém množství a přesto hra jede na dobrou grafárnu jen s 20fps, začal bych to řešit aktualizací ovladačů a házením zapálených manuálů na vývojáře. Bugy jsou svinstvo.
-
Zajímavý mě to jede s PhysX vše naplno na 670 bez problémů. Zkus nový ovladače na dělaný na batmana.
-
tady je video s prozatimním řešením toho bugu s věží, za pomoci dalšího bugu *1*
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=189282767 -
Teda docela negativní rezcence. Souhlasím, že tam jsou bugy. Po třinácti hodinách jsem narazil na 2, který mi znemožnili dokončit dva vejdleší úkoly. Ale jinak mě ta hra přijde jako jedna z nejlepších, co za poslední dobu vyšla. A ani v recenzi nepadla zmínka o multiplayeru, kterej je dost návykovej (aspoň tady se mohl pan Grygar podívat po něčem novém a neokoukaném v batman trilogii).
-
Ten bug se stanicí je známej. Na YT je video hjak to zatím obejít než to patchnou. PhysX je patrně neoptimalizovnej no.