-
tak nevím, možná máš pleskoslava jen pod stolem. Pravda ale, ty nemůžeš být on. To už bych tu četl to jeho slavné "trolí paka, trolí královny" atd. *6*
-
Jak říkám "Petříku", jdi si fňukat ke GGG a Jedáskovi, že hra dostala to, co dostala.
-
Tady není nic jako znalost PC scény. PC scéna je jednoduchá a prostá, stejně jak ta konzolová. Zato PC hráči jsou jiní, na rozdíl od konzolistů je to jen banda namyšlených zlodějíčků. Nedávné články o obrovském zájmu a stahování upirátěné PC verze GTA V, která se objevila na torrentech (aby se pak ukázalo že se jedná o 18GB virů) jen potvrzuje mé domněnky.
-
Na Eurogamer chodím, mám ho stejně v oblibě jako GAMES. Musím však poznamenat, že recenze tam jsou lepší. Dokonce tam Beyond dostal 8/10...
-
Ironie a ty? Nenech se GGG vysmát. Už tolikrát se ukázalo, že jsi fakt obyčejný lhář a naprostý blbec, co se týče znalostí pc scény.
-
Ne ty jenom komentuješ, jak je recenze hrozná a pak další bla, bla a bla. A úroveň? Jdi si na Eurogamer, a uvidíš, jaká je zde ještě úroveň..... *6*
-
Vážně jsem zvědavej co nám přinese Rocksteady. Myslím si, že Origins jsou přesně ten jeden doplněk, který to potřebovalo a člověk se toho "nepřežral" a teď hurá novinku. Čtvrtý pokračování ve stejným duchu už bych tomu nedělal, ale tohle nádherně vyplnilo tu mezeru :)
-
No když si přečtu tvou "recenzi" na DS, tak nic moc. A ty ji hru nedohrál, já ano. Za cca 15 hodin a 92% hry. A s hodnocením souhlasím. A ano, předchozí díly mám 9/10 a 10/10, ale tahle hra nedosáhla ani jednoho.
-
Tak v tvém prostředí je asi hodně homosexuálů, ale ostatní skutečně mezi svých 4-5% řadit nemusíš. Já vám to přeju. Klidně si se svou manželkou Milanem adoptujte dítě.
PS4 si samozřejmě koupím za své, žes nepochopil ironii není můj problém. -
Možná neumím sestavit ani větu, ale taky nejsem recenzent. Ode mě se neočekává, že bych měl něco psát. a už vůbec se ode mě neočekává, že to bude mít nějakou úroveň. *3*
-
Ne, na psaní recenzí není nic těžkého. Co obdivuji je ten příval lží a pomluv co do nich někteří lidé dokáží nacpat.
-
Určitě zkusím, ale momentálně musím nakopat zádel všem těm padouchům. Jinak upozorňuju, že vychází dokument Necessary Evil: Villains of DC Comics :)
-
No nevím, která zdejší homokláda tvrdila, že PS4 mu koupí rodiče. Takže drž už hubu a šoupej nohama zaslepený fanatiku *7* Protože psát trole, to je vážně zbytečné.
-
Když si čtu tvý výlevy, tak pochybuji, že vůbec víš, co je PS3. Podle tvých příspěvků odhaduji, že těch 12 bude asi tobě. Nicméně se mi zdá, že by ses měl trochu krotit...
-
Já to mám dohrané a s recenzí +- souhlasím. Mnohé věci ne, ale tak v 70-8% textu ano. A objektivní recenze? No stačilo, jak jsem četl na PS3 servrech na TW recenze a hned jsem byl rád, jak se píše zde. Takové vychvalování nečeho, co není, to se nevidí. A Eurogamer je ještě lepší. Mimochodem není nic snazšího než napsat čtenářskou recenzi. Ale pokaždé, když to někomu napíšu, tak se hovvno děje, protože lidé jako ty nedokáží ani sesmolit odstavec, natož celou recenzi.
-
Dle tvého vyjadřování a věty "já jsem měl PS3 v době, kdy jsi ani nevěděl, co to PS3 znamená" která ti má dodat odér dospělosti a světáctví tě tipuji tak na 13letého fakana co o PS3 žádá každoročně ježíška a pravidelně místo toho dostává vytahaný svetr. *3*
-
Multiplayer určitě zkus je sice miniaturní ale zábavný :)
-
Děkuji, já si raději pobrečím tady... Upřímně, pochybuji, žes to vůbec hrál, max. na youtube. *4*
Chodím sem proto. že GAMES se mi líbí. A nepřestanu sem chodit jen proto, že Grygar neumí psát recenze. Akorát je nebudu číst. Jeho recenze nejsou objektivní, a v tom vidím problém.
Mimochodem Beyond získal někde i plný počet... Když tady dostane 5/10, je vidět, že je něco na GAMES špatně. -
Něco podobného jsem chtěl napsat, ale v podstatě jsi to shrnul všechno. Chápu hodnocení recenzujícího, i když s ním nesouhlasím. Subjektivně, jak už jsem psal, bych dal taky 9/10. Ale napsals to dobře, neposunulo se to nikam. Pro nás fanoušky to je v pohodě, ale někomu to vadit může. Proto se nedívejte na číselné hodnocení.
-
Ty jsi fakt debílek na entou.