-
Mad hatter, electrocutioner boss fight, a hromada dalších perfektních momentů ti nestačily?
-
Aha, takžes to nehrál.
Žádná výzva: lež číslo jedna, hra je stejně obtížná jako předchozí díly.
Nudné sekvence: lež číslo dva, nechci tu nic spojlovat, ale dramatických momentů je ve hře hromada
Nenápadití bossové: Jako vtip dobré, ale neznám hru co by přinesla tak zajímavé a odlišné bossfighty. Charaktery samotné jsou pak propracovány perfektně.
Okopírované město? Jedna část ano, nevíc je úplně k nepoznání a tak 95% lokací je nových.
Žádný příběh: No možná pro člověka co neumí anglicky, nebo viděl jen pár obrázků.
Hře bych dal klidně 9/10. Nechci tu být za fanatika, ale ta hra je prostě perfektní. -
Odohral som len prvú hodinu hry, tak samozrejme nemôžem povedať, že či to ohodnotenie opodstatnené alebo nie.. ale za tú hodinu som natrafil na niekoľko grafických bugov, čo sa mi nikdy nestalo ani v AA ani v AC.. a niektoré textúry sú horšie ako v AC, čo ma osobne prekvapilo - nepríjemne.. inak čo som čítal recenzie a názory ľudí, tak podľa mnohých v hre chýbajú také malé detaily, ktoré robili AA a AC tými špeciálnymi hrami.. proste láska k pôvodnému zdroju v hre chýba.. aspoň čo som čítal teda..a chcel by som vedieť, či sú v hre také prekvapujúce/nečakané okamihy ako v minulých dieloch (napríklad scény so Scarecrow, chyba v hre v AA - ak viete čo myslím :), v AA miestnosť vo first person pohľade s Jokerom, žralok v múzeu v AC, atď.) ?
-
Super, tak to jdu s čistým svědomím hrát Origins, pak kupuji AC a Asylum *14*
-
Novej batman je pro me na urovni datadisku k arkham city. je to herne stejny přes kopirak jen mozna o něco horsi. Zadna vyzva,nudny sekvence nenapadity bosove,okopirovany město z předchozího dilu, pribeh prakticky zadnej. Nuda a sed. klidne bych dal 6
-
V posledních dnech jsem se na novýho Batmana začal docela těšit, i přesto, že už od oznámení, že na tom nedělaj Rocksteady, jsem tomu ne úplně věřil.
No a teď už jsem čet několik recenzí. A nepřekvapily mě, protože jsem čekal, že to přesně takhle dopadne, jen jsem pořád doufal, že se pletu. Takže vlastně zklamanej nejsem.
Naopak, jak čtu všechny ty komentáře hráčů, kterým se to většinou líbí, mám čim dál větší chuť si to zahrát. Navíc po tom, co jsem slyšel novýho dabéra Jokera, kterej fakt hodně dobře zvládá jeho hlas a je slyšet, že má toho Hamilla dost naposlouchanýho, a po tom, co jsem slyšel ukázku soundtracku, na kterym dělá můj oblíbenec Christopher Drake, co už dělal hudbu k několika batmaňáckým animovaným filmům, jsem na hru vážně zvědavej. -
v asylum byl scarecrow a nejlepší momenty co jsem kdy při hraní čehokoliv zažil, takže bych to nebral na lehkou váhu.
-
Také závidím, protože jsou všechny 3 díly perfektní a pokud si ještě nic nehrál, tak máš o zábavu nejmín na 50 - 60 hodin postaráno. :)
-
Žádnou chybu neuděláš ... Já hrál třeba AC > Asylum > Origins.
u origins to platí 2x tolik protože je to vlatně začátek všeho ... takže ti můžu vřele doporučit začít s origins ... AC je vlasně "konec > nebudu spoilovat " a v asylum se nic "zásadního " nestalo, takže se rozhodni sám. -
Batman by si zasloužil i videospeciál
-
Ne, odehrává se to před oběma díly. Navíc pokud si pak zahraješ Arkham Asylum a arkham city, budeš mí zážitek ještě lepší. Skoro ti závidím.
-
No nevím, Alien colonial marines, jedno z největších zklamání roku, dostalo od pana Grygara 6/10 a perfektně šlapající origin jen o bod víc. Žádám vysvětlení!
-
Čau lidi, přijdu o něco pokud budu hrát Origins aniž bych hrál předchozí díly? Myslím příběhově... dík
-
1-10 je až až. Stejně se ani tahle stupnice tolik nevyužívá. Koho hra zajima tak at si prečte recenzi a nějaký +-0.5 ho stejně zajímat nebude...
-
Já jsem hlavně rád že na bossfighty je v originu také pěkný pohled. Jistě takové dark souls mělo souboje víc HC, ale zase to bylo jen o kotoulech sekání a uskakování. Souboj s deathstrokem je také perfektní na pohled. Údery, chvaty, kryty, fakt jsem si to užil.
-
Nejlepší Batman je stejně Patrick Bateman *1* *1*
-
Uvítal bych kdyby jste už konečně zavedli hodnocení i z desetinami ,protože když je něco mezi 7-8 ,desetiny přijdou v hod.. ( 7.5 si podle mě hra založí )
-
Ano.
-
A videorecenze bude ? *4*
-
Něco takového člověk v dnešní době ani očekávat nemůže ... hraju na střední úroveň a myslím si, že v rámci dnešních her se hra řadí určitě mezi obtížnější a určitě takovej Franta z vidlákova se k DS ani nedostane. Přesto bych taky uvítal ještě lepší Boss fighty ( náročnější ), ale určitě jsem momentálně naprosto spokojen a hra splnila moje očekávání.