-
A dorazil dex, trolí blbeček s IQ nižní než GGG. Tudíž on názor mít může, ale Kostilam, ne? Vidíš, jak si protiřečíš? Mimochodem oproti Heavy Rain je TW odvar a za ty prachy naprosto nevhodný odvar. A to, jak mě hra tlačila do situací, které jsem nemohl nakonec ani ovlivnit či nemožnost umřít dělají z téhle hry zklamání roku.
-
Aha promiň veskoslave, hned jsem tě nepoznal. *6*
-
To že kouříš redakci neznamená, že nemůže mít svůj názor a v tomhle případě oprávněněj..
-
Najednou ti to vadí, ale u Veskoslava jsi to chválil, jak mu zdejší "komunita" dává najevo svou "moc". Co na tom, že mít 25 plusek ve dvě ráno je nereálné.
-
Jdi si pobrečet na blog od Jejdáska....Včera jsem TS dohrál a 5/10 je ještě mírné. Za ty prachy je lepší jít do kina a koupit si jinou hru.....
P.S: A pokud jsi nespokojen, proč sem ještě chodíš? Máš desítky servrů zabývající se recenzemi her a jistě si najde takovou, kde budeš hýkat blahem, že tvé hry mají takové hodnocení, které očekáváš. *7* -
Jako nevšiml jsem si, že by mi to místy běželo na 5-10 fps jako TW II. V zabugovanosti a optimalizaci TW II nemá momentálně soupeře.
-
Je na GAMES pouze Grygar jako recenzent? Horšího recenzenta jsem snad ještě nezažil... Poslední dobou jsem s jeho každou recenzí téměř nespokojen... Nejvíc mě dorazil s Beyond Two Souls.
-
ANO, číslo je na recenzi nejdůležitější, autor by to neměl sázet jak mu ruka ujede
-
U týhle hry to je těžký hodnotit takhle. Já bych tomu SUBJEKTIVNĚ dal 9ku protože 10ku si zaslouží jen Arkham City, ale tohle si udržuje stejně vysokou kvalitu, ale jak říkám je to subjektivní z pohledu fanouška série. Proč opravovat něco co není rozbité? Grafika stačí, gameplay stále parádní, dabing dokonalej, příběh super. Pokud bych nebyl fanoušek, ale hra by mě bavila tak ta 7ka je adekvátní. Neposouvá to dál, změn je málo ač jde přidávat věci, ale na ty si počkáme od Rocksteady :) MP jsem ještě nezkoušel, tak nevím jestli má nějakou hodnotu.
-
Ano dej mi ještě víc mínusů, tím si pravdu stejně nedokážeš *6*
uživatelské hodnocení na metu je jen o 0,2% nižší než u arkham city. recenze od "profesionálů" už nějakou dobu nečtu, to je sebranka až běda -
Nevím jestli jsem sám, ale nepřijdou vám některé Riddlerovi hádanky nelogické/nesmyslné/nevysvětlené a nakonec i neproveditelné (texture hitbox bug, nejde vlézt do ventilace, atd) ?
-
Jejdásek a GGG. Dva fanatici, kteří jsou fakt dutí jak bambus a budou neustále rozebírat číslo u recenze. A tento Batman je pěkná 7, protože nedosahuje takových kvalit jako předchozí hra. Prostě GGáčku se smiř s tím a přestaň tady tapetovat diskuzi svými "sraččkami"...
Fakt všichni řešte číslo u recenze...Navíc ta hra je v exteriérech fakt na úrovni 1. dílu a to už je nějaký pátek zpátky. Bugy jsou bohužel časté a mnohé další věci, kterou tuhle jinak dobrou hru srážejí. Mimochodem pro místní "GGG" se doporučuji podívat a přečíst si recenze i zbytku servrů ze světa. Budete docela nemile překvapeni hodnocením jiných magazínů. A ano, hru mám zakoupenou a ano, mám ji takřka dojetou a nedosahuje kvalit předchozích dílů. Jedině kdy člověk dá 8/10 by bylo, kdyby tohle hrál jako první hru z celé série a nevěděl o dalších hrách. Protože nejenom, že mě bavili mnohonásobně více, ale i prostředí mi připadalo obzvlášť u druhého dílu mnohem lépe udělané. Bohužel u Origins se to vytrácí, některé hádanky jsem fakt nedokázal vyluštit a přišlo mi, že buď to byl záměr autorů nebo se někdo hodně seknul atd. Ta hra má pěknou sedmičku, tak to ksakru neřešte. Koupě se rozhodně vyplatí, o tom žádná. Je to taková podzimní třešnička na dortu letošních her. Milovníky potěší, ostatní pobaví. A o to jde především. Já jsem jenom od hry očekával více a jsem tedy zklamaný, čímž ale neříkám, že je to špatná hra. -
Máš naprostou pravdu, pouze číslo rozhoduje o kvalitě hry.
-
Nic slepje neobhajuju, jsem za půlkou originu a to co jsi napsal je hromada k*avin.
-
Hmm, očekávaná hra a nástupce populárních batmanů tady dostal 7? Du si udělat popcorn, dnes večer je o zábavu postaráno :D
-
sorry kamo ale ty ses fanatik, coz není nic spatnyho taky mam serie na kery nedam dopustit ale tadle hra si při plnym vedomi 8-9 proste nezaslouzi.
btw sem to včera dohral takze tak pro poradek ( koupe na zaklade předchozího dilu )
nejak netouzim se s tebou tady dohadovat, ale co sem napsal za tim si stojim at si to kazdej zahraje a udela si názor. Ale nemel bys slepe obhajovat něco jen proto ze se ti libil předchozí dil (me taky) -
Pravda, trochu se stydím ale ještě jsem se k němu nedostal. Samotný singl. mě zatím naprosto uchvátil.
-
Velkou změnou je třeba multiplayer, kterej je teda fakt boží.
-
No zas tu budu za trolla, nebo za fanboye. Uměle vytvořené nepřátelství recenzentů postavené na tom že hra není next gen a které na některých stránkách prezentovali s každým novým obrázkem vyvrcholilo. Radši jdu hrát, předchozí díly jsem dohrál každý tak třikrát a myslím že si mohu dovolit říct jedno, ORIGIN se povedl. nepřinesl kopu změn, ale stále je to naprostá pecka.
-
batman je pro decka i superman a ostatni superhrdinove a to neni trolling. jasne, neni nic spatneho na hrach pro deti ale pokud je to pro deti do 12 let hra by nemela obsahovat nasili