Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidíte pane Grygar... párkrát dáte zasloužený číslo a text pro AAA hry a už jsou s vámi lidi nespokojení.

No jo no, dneska jsou už čtenáři naučení, že všechno musí mít 9-10, jinak je oheň na střeše.

K Origins - no je to cashgrab zatímco Rocksteady pracují na skutečném next-gen pokračování. Koupím si Origins příští rok GOTY edici ve slevě. Co dál řešit...
  • Super hra, ale už by to chtělo nějakej patch hned v první misi jsem měl bug. Crock mi problikával a stával se neviditelným, a ve městě když chci vypnout jednu Nigmovu stanici, tak mě tam zavře a nejde se dostat do šachty. Jinak nechápu jaktože na GTX770 nejde naplno Physix (FPS mi klesa až někam ke 20)
  • Téměř stejné jak předchozí dva díly - proč měnit dobře fungující systém. Boje jsou dobré, těžší. Nejede mi gamepad,takže klávesnice a myš - to klikání je ale šílené:) Osmička zasloužená, ale za opakující se všechno bych dal klidně 7
  • Vrook
    Když už žiješ v tý představě, že to tady někoho zajímá, nebudu tě z ní budit, ale co to psát vždy do jednoho postu? A slyšel jsi už o možnosti editovat příspěvky?
  • Jazz
    Promiň,
    asi to raní tvé city, ale nikoho to nezajímá *13*
  • BoB.2
    Jakmile bude k dispozici nástroj na dekompresi souborů UPK, budu muset vytahat všechny texty ručně, pak přeložit a poté vložit ručně zpět. Zároveň budu muset dodržet délku textu, protože se přepisují v HEXu, což bude bohužel na úkor kvality překladu.
    Takže bych k sobě potřeboval schopného technika, který se z větší části vyzná v Unreal Enginu. Nevíte někdo o někom opravdu spolehlivém a schopném?
    Pe.si.cha, který se osvědčil jako velký znalec UE a věděl co a jak, už bohužel na technice žádného překladu, z osobních důvodů, spolupracovat nechce.
  • BoB.2
    25 říjen 2013, 17:59
    Tak zatím jsem zjistil následující:
    Veškeré složení souborů s texty se nápadně podobá předchozí hře Batman Arkham City.
    To znamená:
    1) INT soubory obsahují texty pro MENU, nápovědu ve hře atd.
    2) In-game texty jsou opět zašifrovány v souborech *.upk
    3) Texty k videosekvencím jsou v souborech *.usm
    Z toho vyplývá, že náročnost překladu bude stejná a možná i složitější, než u předchozího dílu.
  • BoB.2
    Zhilian
    25 říjen 2013, 9:34
    Češtinu mám opět v plánu, ale bude to trvat delší dobu a to nejen kvůli technice, ale i kvůli tomu, že pe.si.cha, který se o ni vždy staral už skončil.
    A pokud pro překlad nestačí upravit pouze texty v INT, tak budou jako u předchozích dílů uloženy v UPK souborech.
    Co vím, tak nástroj na tyto soubory ještě není, a dostat ty texty potom všechny ven bude taky pěkná fuška. Vše se totiž dělá ručně.
  • Ristoro
    Dostaneš je, až ho Joker shodí ze střechy a zabije
  • Vpodste suhlas s recenziou az na suboje s bossmi mna to praveze bavilo a pri banovy som mal pekne nervy:D osobne som ani nic viac necakal robilo to ine studio ktore nema skusenosti s batman hrami takze bolo jasne ze vsadia skor na istotu skor som zvedavy co nam prinese rocksteady. Hra ma bavila sice to nebolo take wow ako pri prvom arkaham asylum ale stale dobre moje hodnotenie 8.
  • Chození po místnosti a mačkání mezerníku z tebe dělá detektiva?
  • kubi-wan
    Přesně tak! Navíc kdyby se tu neurojilo tolik diskusních vejblitků a zbylo by místo na lidi, co chtěj napsat i něco o tý hře... *7*
  • Kdy dostanu ty elektrické rukavice? V recenzi se píše, že celkem brzo, ale po srandovním boji/neboji s Electrocutionerem na Pinguinově lodi jsem je nedostal.
  • Já tu logiku lidí tady miluju :D Nesouhlasím s pohledem recenzenta, tak je špatnej :D Já stále žiju v tom, že recenzent má pokud možno se snažit sepsat nazaujatou recenzi. Z toho co jsem si přečetl mám stále chuť ke koupi. Ani jednou neřekl, že to je špatná hra. Prostě je to z velké části stále stejná hra a jako fanoušek serie nemám nic proti :-).
  • Neriesia cisla, riesia objektivitu hodnotenia.
  • Ved preto to ten Lukas robi, inak by mu ostavala len Politika ale tam by musel mat nejake gule.
  • Nezblaznil sa, len potrebuje peniaze.
  • JJ, mnohem horsi hry meli 9/10.
    AO je narez.
  • MidnighT91
    Opět parádní mlátička s geniální soubojovým systémem, chvíli jem měl problém si zvyknout že se to oproti předchozím dílům hejbe jako veverka na tripu ale je to v pohodě...

Tak a teď Injustice...
  • TheGGG
    co takhle kdybys vzal kolem ramen deadpoola a odkráčel směr ROVNOU DO A*USU ty. Nás je tu víc a že nesneseš cizí názor mě netrápí. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit