-
Hmm, očekávaná hra a nástupce populárních batmanů tady dostal 7? Du si udělat popcorn, dnes večer je o zábavu postaráno :D
-
dobry je prvni setkani s tim elektrikarem... jsem cekal souboj a ono zatim
:D -
-
to bola len taka priprava na tazsieho a zdlhavejsieho deathstroka pri ktorom mas bud nervy alebo trpezlivost a dobre reflexy a das to:D
-
-
Ten me celkem stval, kdyz pak ale jsem na po 3-4 prisel na system (
Batarangem pritahnout a namlatit mu co to da, byla to celkem brnkajda -
-
jojo treba prist aj na ten system, ale ja som nepouzival lano, len mlatil a ked to vykril a zautocil prvy stacilo pockat kym sa objavy stlač Y , teda counter
nevim jak na pc lepsie sa mi to hra na ovladaci :D no ja blbec som robil to ze furt mačkal utok preto ked na mna zautocil mi vzdy zivot ubral
stacilo pockat vtedy az kym sa neobjavi prave ten counter , ptm som si dal facepalm ze jaaj ja blbec a trapim sa stym jak blb:D (dufam ze to nevidis ako spoiler nic take zle som nepisal len to ako na neho kedze urcite sa viaceri zasekli :) ) -
-
Nerad bych zkazil ostatnim hezke zazitky... kazdopadne jo ale tak to je v pohode a je to jako ve vetsine her. Proste staci najit spravnou metodu jak je usmernit zadna veda,
Copperhead treba taky byla sranda nebo uz , porad jen mlatit mlatit mlatit ke konci zmlatit tu spravnou - kryt a mlatit , Bane mlatit vyrve mu hadicky... ale tak beru no ze je hezke na to prijit nejprve je to zajimavejsi nez davat bosy s prstem v nose a ted je to i logicky tezsi jeste ze tam jsou upgrady ja upgradoval pouze COmbat Armour a ten druhej a Stealth vubec *15* , dicky nahraju par procent pak s tim seknu uz nemam silu kdyz nestihnu vykryt vsechny nepratele boli prsty *15* *3*
-
-
-
-
-
Vidíte pane Grygar... párkrát dáte zasloužený číslo a text pro AAA hry a už jsou s vámi lidi nespokojení.
No jo no, dneska jsou už čtenáři naučení, že všechno musí mít 9-10, jinak je oheň na střeše.
K Origins - no je to cashgrab zatímco Rocksteady pracují na skutečném next-gen pokračování. Koupím si Origins příští rok GOTY edici ve slevě. Co dál řešit... -
-
To pretože väčšina ľudí rozmýšľa štýlom nepáči sa mi to 4-5, páči sa mi to 9-10 a keď to tak nie je tak je oheň na streche.
-
-
Pravda. A na Metacritiku je to "nelíbí se mi to -> 0-1", "libi se mi to -> 9-10".
-
-
-
Já jsem takřka maximálně spokojený a upřímně nechápu ty nadávky na to, že je to dost podobné Arkham City...lidi tu nadávali a doufali, ať to nezkazí a ať to má arkhamí tvář. A přesně to jsem dostal! Jinak mohu říkat mnoho pozitiv - délka hry je poměrně solidní, hudba je krásná, atmosféra pohlcující, nový dabéři mě velmi potěšili(!), příběh je super a neuvěřitelně mě dostal Joker, který byl fakt morbidní! Souboje s bossy mě hodně bavily a hra celkově mi přišla o něco těžší než hry předchozí.
Ale přesto mám pár výhrad: rozjezd je takový hrrr a přesto dlouhý ... zvuky při mlácení jsou takové duté a oproti dunivému a mohutnému zvuku z předchozích her to zní suše ... batcave je nevyužitá ... riddle se pořádně ještě nerozjel a docela bych ho uvítal ve větším množství (scanování jeho hádanek mi hodně chybí) ... nové gadgaty nejsou nové, ale vlastně staré, akorát místo např. freeze granátu máte granát, který vám udělá nějakou hmotu, ale jinak to je úplně to samé ... pak bych našel pár dalších drobností, ale nestojí moc za řeč...
Pro mě je hra hodně příjemným překvapením a dal bych ji velmi dobrých 8, s tím, že Arkham serii to nedělá ostudu, naopak je to více než důstojné a jsem prostě spokojen... -
Kdy dostanu ty elektrické rukavice? V recenzi se píše, že celkem brzo, ale po srandovním boji/neboji s Electrocutionerem na Pinguinově lodi jsem je nedostal.
-
-
Dostaneš je, až ho
Joker shodí ze střechy a zabije
-
-
Dopředu říkám že jsem velkým fanouškem Batmana, takže ať hru s Batmanam udělají sebehorší tak ji budu milovat. Jenže Arkham origins je pecka, měl jsem tu hru předobjednanou a v den jak vyšla jsem ji hrál do dvou do rána a aji tehdy jsem se musel přemlouvat abych šel spát (to se mi u jiné hry nikdy nestalo). Samozřejmě jsou tam nudné okamžiky, ale hned na ně navazuje nějaký zvrat v hlavním příběhu, nebo boží souboje s bossem (já si tedy nejvíc oblíbil souboj s Deathstrokem). Takže jestli si tohle čte někdo kdo hru ještě nehrál, doporučuji si zahrát, jak jsem řekl je to pecka :D A multiplayer jsem si hned oblíbil, nikdy jsem neviděl nějaký MP jako je ten v Arkham origins, to se tvůrcům opravdu povedlo! Mám sto chutí dát té hře 10/10 ale kvůli drobným chybám a těm krátkým nudným pasážím dávám 9/10. Je to jen můj názor na tu hru a jak jsem zmínil jsem fanda Batmana, takže mě zase tolik nekritizujte :D
-
-
Ano, samozřejmě je souboj s deathstrokem, spíš taková lahoda pro oči a milovníky filmů s bojovým uměním, než aby to byla skutečná výzva. Nedovedu si ale představit jak udělat těžký bossfight, kde by si člověk zároveň vychutnal trochu toho bojového umění a zároveň to nebylo jen těžké QTE.
-
-
naj boss v historii je kajran
-
Něco takového člověk v dnešní době ani očekávat nemůže ... hraju na střední úroveň a myslím si, že v rámci dnešních her se hra řadí určitě mezi obtížnější a určitě takovej Franta z vidlákova se k DS ani nedostane. Přesto bych taky uvítal ještě lepší Boss fighty ( náročnější ), ale určitě jsem momentálně naprosto spokojen a hra splnila moje očekávání.
-
-
Já jsem hlavně rád že na bossfighty je v originu také pěkný pohled. Jistě takové dark souls mělo souboje víc HC, ale zase to bylo jen o kotoulech sekání a uskakování. Souboj s deathstrokem je také perfektní na pohled. Údery, chvaty, kryty, fakt jsem si to užil.
-
-
-
Deathstroke a Copperhead... nejlepší souboje! :)
-
-
Copperhead byla výborná, ale Deathstroke & spol. mi přišli neúměrně natahovaný.
-
-
Ja je chtel jeste delsi *1*
-
Mě naopak copperhead moc nebrala ... na střední úroveň padla na první pokus zatímco Deadthstroka jsem umlátil snad na po 7 :). Určitě je DS nejlepší boss fight vůbec, jaký jsem kdy v podobných hrách zažil.
-
Deathstroke repetitivni a natahovanej... souhlas
-
-
Káždému se líbí něco jiného, ale já osobně si ten souboj s Deathstrokem protahoval :D strašně se mi líbily komba které s Batmanam prováděli :D ale chápu že né každému to sedne.
-
-
-
-
-
Mě tenhle díl docela baví, ale co Batmanovi nemůžu odpustit, je že i po třech dílech téhle hry se nenaučil plavat :D
-
-
Dává to smysl, je to prequel - jak by k tomu ten Batman přišel, když v (časově) následujících dílech plavat neumí? To je něco, co jen tak nezapomeneš *1*
-
-
Zhilian
25 říjen 2013, 9:34
Češtinu mám opět v plánu, ale bude to trvat delší dobu a to nejen kvůli technice, ale i kvůli tomu, že pe.si.cha, který se o ni vždy staral už skončil.
A pokud pro překlad nestačí upravit pouze texty v INT, tak budou jako u předchozích dílů uloženy v UPK souborech.
Co vím, tak nástroj na tyto soubory ještě není, a dostat ty texty potom všechny ven bude taky pěkná fuška. Vše se totiž dělá ručně. -
-
Promiň,
asi to raní tvé city, ale nikoho to nezajímá *13* -
-
Promiň, asi to zraní tvé ego, ale jsi blbec když se navážíš do někoho kdo zadarmo ve volném čase spousty hodin dělá něco pro komunitu jen proto že TEBE to nezajímá *13*
-
-
A?
Nikdo se ho o nic neprosil.
A pro jakou komunitu to vlastně dělá prosímtě ? Pro hovada, co jsou moc líní se naučit anglicky? -
-
ty depko robit prekladi do hry je riadna drina a poriadna davka trpezlivosti sam somto zazil takze Zhilian klobuk dole robis to dobre a ty racej tu nekomentuj lebo taki hejteri ako ti nedokazali a nedokazu v zivote nic tak preto zavidia druhim.
-
Jako hovado, se tady právě projevuješ jedině ty.
-
-
-
-
-
Teda docela negativní rezcence. Souhlasím, že tam jsou bugy. Po třinácti hodinách jsem narazil na 2, který mi znemožnili dokončit dva vejdleší úkoly. Ale jinak mě ta hra přijde jako jedna z nejlepších, co za poslední dobu vyšla. A ani v recenzi nepadla zmínka o multiplayeru, kterej je dost návykovej (aspoň tady se mohl pan Grygar podívat po něčem novém a neokoukaném v batman trilogii).
-
-
Mě recenze nepřijde negativní. To jsme v době, kdy cokoliv jiného než nekonečné chválení je považováno za negativní?
Pan Grygar prostě říká, že je to stejný jako Arkham City a to může pro někoho být okoukaný... což je pravda. Pokud to pro tebe není okoukaný, tak si hru užiješ... to je snad jasný, tak kde je problém?
Multiplayer asi dostane samostatnou zmínku. A všichni víme, že hlavní v Origins je singleplayer a mulťák je pouze chvilkové rozptýlení. Za nějakou relativně krátkou dobu ho většina lidí přestane hrát, tak to s takovýma hrama prostě je. -
Nevím, jak ostatní, ale já MP u Origins beru jako okrajovou záležitost, kdy hraje vedlejší a podřadnou roli. Ano, je zábavný, ale tu hru jsem si kvůli němu nekupoval.
-