Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Já jako backer jsem poměrně zklamanej. Na obrázkách hra vypadá o dost líp než v pohybu (obvykle to bývá naopak) ovšem zdaleka nejvíc jí ubližuje vyloženě tragický UI - konkrétně téměř kompletní absence klávesovejch zkratek, neexistující (nebo blbě fungující) tooltipy atd. Na to, že hratelnost by měla spočívat v důkladným obeznámení se s přednostmi a slabostmi jednotlivých jednotek (kterých je poměrně dost, jak statistik a vlastností, tak těch jednotek) to Kronos hráčům fakt moc neulehčuje *7*, tedy na to, že je rok 2013. Přitom potenciál na slušný taktický orgie tu opravdu je.

Dabing je mimochodem dost otřesnej a o příběhu škoda mluvit, ale to mi v porovnání s tím co jsem zmínil výše přijde jako dost nepodstatný výtky *13* . Hru jsem odložil a možná se k ní vrátím, pakliže jí pořádně opatchujou a tyhle problémy nějak odstraní - na nedostatek financí se v tomhle případě opravdu vymlouvat nemůžou.
  • kubi-wan
    Bejt to realtimový a mít to pár štírů, vypadá to pomalu jak pokračování KKND :)
  • Uprimne, i ja bych si pral aby to byla RTS. Ta grafika a styl si primo prosi o to aby to byl C&C/SC clon. Na druhy strane nemam nic proti tahovkam. Zboznuji hry jako Incubation, Silent Storm, Gorky 17, Fantasy Wars atd... takze to asi skusim.

PS: Nejak mi to pripomina Advance Wars ;)
  • jediny strategie, rts ma vyznam jen v mp, ai do tahovky neni naprgat zadna prca, do rts mission impossible, tam bud ai fixluje nebo je uplne mimo
  • Ja kdyz vidim ty 3d tanciky, domecky a rakety, tak uplne v hlave mam, jaka by to mohla byt rts! I tak si to rad zahraju, strategii neni nikdy dost (natoz tahovych!), ale ja to uplne vidim. Nejklasictejsi, nejoldschoolovejsi, takhle presne vypadajici rts, kde strelci strili, tanky tankuji a budovy buduji, uuuuuu...
  • mohlo by se mi to i libit, kdyby ty jednotky a vse kolem nevypadalo jak z kinder vajíčka :(
  • Je to hodně muziky za málo peněz. Před Planetary a dalšími podobnými hrami dobrá volba :) - již je i na GOG, kdo nechce Steam verzi nebo kupovat přímo z webu.
  • Lawliet
    Na Android? Jaktože to není na Google play?
  • cooože? to se kde vzalo? to musim mit! *8*
  • Ano, musela.
  • woczlf
    Tahové jsou nejlepší!!! *5*
  • Ale niee! Musela byt tahova? *16*
  • No sakra, to vypadá dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit