Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Kdyz to dobre vyvazej tak proc ne, akorat doufam, ze ten tezkej kulomet pude pouze prenaset a strilet z nej pude jenom ve stacionarni pozici, jinak to bude az moc do oci bijici.
  • Ten černoch na obálce hry a jako soška ve sběratelce je vtip, ne?
    • https://store-media.nytimes.com/store/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/s/nsap1226_extr.jpg
      • Tím chtěl básník říci co?
        • ze je v poradku dat do Kingdome Come cernocha *1*
          • No s tím já právě nesouhlasím. V Kingdome Come podle všeho nemají co dělat. Je ale naopak v pořádku ho dát do hry z první světové války.

Věci nejsou černobílé (bez narážky).
        • Že není důvod, aby černoch na obálce nebyl. A to jsem velký odpůrce politické korektnosti a naivního multikulturalismu.

Prostě bude ve hře, mimo jiné, příbeh černošského vojáka za první světové války. Mohl by to být zajímavý námět, hrát za člena rasově segregované jednotky posílané na sebevražedné mise atd (spekulace, neznám zápletku).
          • Tak jasne, uz mame cernocha jediho ... tak potrebujem cernocha v 1sv ... ted uz jen aby toho cernocha pridal Vavra ... treba by moh pridat cernyho Husa (a ja doufam, ze v tom pripade moje postava osobne podpali hranici).

Za 1. valky byla realita takova, ze cernoch moh delat tak mozna pucfleka (s velmi lehkou nadsazkou).
            • ...
    • Asi doufaji ze to odradi dementy ale mam obavu ze to nepomuze :(
  • Po vsech tech nesmyslech s ultrahyper nano technologickych valek ala CoD ci dron fight ala BF4. Naprosto kvitujji napad udelat battlefield ala WW1. Po necem podobnem jsem touzil uz od dob bf 1942.
  • Ať to neskončí jako Far Cry s jeho neprůstřelnými slony (zde koně) nebo přeskinovaný SW Battlefronta prostě nedokážu si představit tu akční řežbu co z minuilých dílů. Letadla byla v tehdejší době na ačátku vzniku a tanky byly k smíchu - pokud vím, tak je použili jen britové. Těšil jsem se na nové BF že bych si konečně koupil a zahrál ale asi to možná vynechám, ale uvidí se co stoho vyleze.
    • Tanky se zrodily v Británii (původně jako "Willies") ale používali je i Francouzi a Němci, resp. Rakousko-Uhersko.
    • rohlos
      Tanky měli a v nemalé míře použili i Němci a Frantíci, takže tady nějaká vyváženost bejt může.
      Mno uvidíme, jak moc hratelný to bude. Zatím to ale vypadá docela dobře. *3*
      • Ano, ale co do počtu to nebyla závratná čísla. Dále jich často nedojela ani polovina bez toho aby se porouchala cestou nebo zasekla v terénu. Němci se dokázali po prvotním šoku adaptovat. Průbojná munice do kulometů stačila na slabě pancéřované tanky. Začali trénovat dělostřelce a upravili mířidla pro přímou střelbu na tanky. Takže být v pomalém a poruchovém tanku rozhodně nebyla žádná výhra.
    • Jack1947
      *
  • Asharak
    https://www.youtube.com/watch?v=RcI7my_dwSw *5*
  • jenda84
    ano správně, historicky autentický, ale ne na úkor zábavy..tudíž tu máme už dalšího hlavního hrdinu černýho jak bota chovající se jako james bond v zákopech.. hele já nejsem bůhvíjakej zástance ultra hardcore obtížnosti nebo autenticity, ale... zkuste si něco o 1.světový pogooglit.. a sschválně na kolik narazíte černochů... nevšimnul jsem si třeba, že by Erich Maria Remarque ve svym díle Na Západní frontě klid něco zmiňoval o černoších.. je to prostě jen další střípek do mozaiky politicky korektního díla pro masy (Mafia3)...prostě mi tohle vadí, kam tohle může dospět? budeme v budoucnu hrát hry třeba z 2.světový, kde hitler bude bílej a proti němu samej černoch?? Chápu to v americkym byznyse, kde tahle otázka má historickej původ a černoši tam byli dost diskriminovaný, ale nám evropanům ať tohle necpou
    • Mně to bude vadit pouze pokud to nebudou segregované jednotky. Hry a filmy z Američanů dělají svatoušky, ale ještě v šedesátých letech, během války ve Vietnamu, byl rasismus na denním pořádku (byť již byly "kombinované" jednotky).

V první válce si z různých děl pamatuju všeho všudy jednoho černocha, a to ještě ve filmu, který bych nenazval historicky správným, byť uznávám, že v Lafayettově letce sloužit mohli.
    • Hmm tak zrovna Remarque v Na Západní frontě klid černochy zmiňuje. Píše, že jsou dobří na průzkum, ale neodpustí si cigaretu a pak, že stačí zamířit na žhnoucí body.
    • Magister_Peditum
      Tady mi spíš vadí, že to musí být příslušník americké armády, plus toho jediného černošského pluku. Černoši hlavně v rámci francouzské armády samozřejmě bojovali.
    • Zkus si vygooglit neco o ucasti cernochu v prvni svetove valce. Mozna budes prekvapenej.
      • jenda84
        prosimtě já si nic googlit nepotřebuju, já vzhledem k tomu, že už jsem starej vocas, jsem přečetl dost knížek a dost materiálů na to, abych mohl s klidnym rozumem říct, že ano, černoši ve válce byli, ale v opravdu malym % zastoupení. V tý válce bylo hodně hrdinnů a hodně lidí, který by si "zasloužili" bejt hlavním hrdinou v takovýhle hře. Ve finále je mi to fuk, jen mi vadí, jak se to v rámci korektnosti všechno překrucuje a cpou mi to horem pádem viz třeba Mafia.. poslouchám černou muziku, líbí se mi černý boxeři, ale ať mi to proboha nikdo necpe takhle vokatě (viz soška v collectorce)..
        • Sr_Lobo
          No ta kolektorka je hodne smutna, doufal sem v nejakou prvovalecnou repliku treba gasmasky nebo tak neco, ale trapna soska cernosskyho geroje je fakt bidna.
          • test
    • TheGGG
      to je holt dnešní neo-liberální BrainFree móda... ale naštěstí se bude hrát za víc postav a příběh se nebude točit jen kolem toho ehm afro-američana tmavé pleti... (to snad bylo dost multikulti korektní...). No a v mulťáku už si klidně můžeš hrát za koho chceš...
  • cernoch ve tme, nejlepsi pruzkumnik? *1*

ja teda videl jen film, ale tuhle rasovou vlozku jsem tam nezaznamenal *5*
    • černoch ve tmě. To je snad horor. To nechceš potkat ani vidět *15*

To bude zase výjev. Hrdina černoch bojuje po boku bělochů kteří mu nevěří a buzerují jak se dá. Nakonec vše vyhraje, zachrání bíle kámoše a dostane se na dolarovku v USA *15* (to se vlastně již stalo když vyhodili asi nevýznamného prezidenta a porušili tradici).

A bude pohádky konec.

Tohle by se více hodilo jako DLC. Normálně by jsi hrál za hlavní sílu a v DLC za tuhle menší jednotku. Významem do spadá do DLC a ne to cpát na obálku jako hlavní důvod proč to koupit.
  • Veskoslav
    Bergmann MP18 v jedné ruce, v druhém palcát (zejména Skopčáci používali) nebo meč a hurá do boje. Na "simulátor" mám Verdun, tady očekávám arkádu:)
    • Verdun je arkáda, ale nevadí.
      • Mno v porovnání s BF sérii je to tak realistický že se divím že mě po každý ráně trench clubem nebolí hlava *1*
      • Magister_Peditum
        Jestli je Verdun arkáda, tak co je v tom případě Battlefield? Nástupce Moorhuhnu?
  • CRYPT
    Zajimalo by mne zdali budou chtit zakomponovat do hry i skiny na zbrane, opticke zamerovace apod.
    • Skiny zbraní tam být nesmí...to by byla historická šílenost...i když se bojím že je tam stejně narvou.
      Naopak si dokážu nakrásně představit customizaci letadel (slavný rudý baron) případně samotného vojáka, v uniformách různých jednotek, pokrývkách hlavy, porostu tváře nebo bagáže by se dalo vyřádit krásně
      • Asi bych si zbraň v 1.sv nemaloval zrovna digitalem nebo růžovým sprejem, ale zabalená do různě barevných hadrů by být v klidu mohla.
    • Veskoslav
      Tak optické zaměřovače měli odstřelovači v 1. světové:)
      • Jack1947
        Možná myslel moderní mířidla kolimátory... ty měli tak nejdřív v 80 letech minulého století *3*
        • Během války ve Vietnamu (konkrétně útok na zajatecký tábor Son Tay) jsem četl něco o bodových zaměřovačích/kolimátorech.
          • Jack1947
            Možná to byli prapředci dnešních kolimátorů.
  • Když chtějí být autentičtí, tak proč zase cpou do traileru ty dubstep výblitky? To hned navnadí na atmosféru 1. světové války...
    • hudba mi k traileru sedla. mela navodit pocit ze i dnesni soucasny clovek/hrac muze vnimat peklo prvni svetove valky intenzivne. ovsem pokud to bude hrat z tlampacu v zakopech tak to bude pusobit ponekud nemistne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit