Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každopádně já budu kritický. To, že dosud nevyšla pořádná hra z 1. světové války má svůj důvod. Ta válka byla specifická a vůbec se ji nedá srovnávat se současnými konflikty, dokonce ani s 2. světovou válkou. Takže buď dostaneme autentickou hru, kde bude hráč půl dne kempit v příkopě, kde bude rychlejší někam dojít pěšky, než tam dojet s tankem a kde letadla budou používána převážně pro průzkum, než k boji, nebo dostaneme "zábavnou" hru, kde bude hráč běhat jak Rambo mezi příkopy a nezničitelné tanky budou frčet jak blesk. Každopádně pochybuju, že se dá udělat autentická a zároveň zábavná hra z 1. světové války.
    • A čo taký Verdun, ha?
    • ona ani ta 2. sv válka nebyla zase tak akční z pohledu řadového vojáka. Docela pěkně to vykresluje např. film Tobruk. Taky jen většinu času čekáte a nic se neděje. A pokud ano, je to chaos. Navíc boj probíhá většinou na stovky metrů, takže ani nevíte po čem střílíte, k vám to lítá taky, takže se jen krčíte a doufáte, že vás nic netrefí a sypete to směrem odkud to lítá na vás.
    • Verdun
    • TheGGG
      ano a EA chce hru, kterou si koupí 5 lidí... snad už podle traileru je jasné, že to bude klasická BF řežba i když za mě by měli přidat víc brutality, BF byl vždycky takovej mírnej a já chci vidět střeva a končetiny lítající všemy směry.
    • v prikope kempi leda ozralove. vojaci kempi v zakope.
    • oktavius66
      Všechno jde, když se chce. Existuje i zlatá střední cesta. Pokud neočekáváš od Battlefieldu Battlefield, tak je něco špatně. Také jasně řekli, že je to alternativní 1. světová válka. Mají zcela volnou ruku a můžou si to udělat podle svého.
      • Jasně řekli, že to žádná alternativní první světová nebude. Nechápu podle čeho si to každej myslí. V traileru bic alternativního nebylo.
  • Budu mit velice silny pocit autenticity kdyz vystrilim zakop, ale oni se mi tam znova spawnou protoze squad spawn :) taky bude hrozne autenticke dobyvani ABC zakopu
  • wenceslaus
    White Stripes Seven Nation Army dupstep remix navodí tu správnou atmosféru Velké války.
    Ano, chci historickou autentičnost s lidskou tváří!
  • tento clanok vyznieva ako template pre celu seriu Battlefield s jedinym rozdielom - ta ista defektna akcia sa prezlecie do 1 svetovej.. tie keci o pomere realizmu a zabavy pri kazdej serii.. tie iste povolania proste furt dokola to iste.
    • Ale bude to v první světové a o tom to je. Jiná atmosféra, jiné zbraně, i gameplay se na 100 % nějak změní. Koně tam budou. Doufám, že bude i úprava vojáka, hadry na něm, což do teď v BF nebylo v podstatě. V co doufám, tak že tam bude dost pěkných map ve městě. Já třeba nevím vůbec co bylo za zbraně v první světové. Znám jen druhou, i když tam to bylo podobný. A rád se dozvím nové věci.
      • kun misto motorky, dvouplosniky misto heli, tank jako tank, zeppelin misto AC10, automaticke zbrane nacpane kam jen to pujde ... ted jeste mini zepelin misto dronu a nejakym zpusobem tam zapracovat modifikace zbrani ...
      • Magister_Peditum
        Jestli čerpáš informace o válečných konfliktech z Battlefieldů, tak po 1942ce v tom musíš mít solidní hokej. *3*
        • KrPa
          V modernim skolstvi se zaci dovidaji informace jen z televize a her *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit