Přejít na výpis diskuzí
Battlefield 1 vyjde v říjnu. Zavede hráče na bojiště 1. světové války
6.5.2016 | Aleš Smutný
328 příspěvků
-
zajímalo by mě jestli po vydání BF1 budu čekat na BF2146 2měsíce nebo 2 roky :-)
-
Pokud bude mít finální hra hlavu a patu, je mi jedno že trailer vypadá jak na Hollywoodský blockbuster...
-
-
a to je snad špatně, že to vypadá jak Hollywoodský blockbuster? Někdy mám pocit, že jak je v traileru trochu akce a explozí, tak hipsteři syčí víc, než upír politej svěcenou vodou... hádám, že zábava je pro hipstery něco jak svěcená voda pro upíra...
-
Pravda je takova, ze trailer vypada jeste oneco hur.
-
-
Co to je za hollywood?
-
NEEEEEE *1* *1* *1* *1* *1*
https://www.youtube.com/watch?v=9fohNO3_1rU -
Hlavní hrdina: Švejk.
-
-
Nebo pozdější přídavek: "Hero of Švejk DLC pack" *4*
-
-
zajimalo by mna jestli budou i ve hre s 1 svetovej FPS dropy:)
-
-
Ne, ale budes umirat za rohem zakopu.
-
-
Musím uznat, že jsem nečekal, že najdou koule na to jít do první světové. Trailer je ucházející, na můj vkus akorát příliš mnoho střihů..
Mám obavu z jediné věci. Spoustu lidí tu zmiňuje BF3/4, já být vámi, radši se strachuju, abychom nedostali přeskinovaný Battlefront. Protože všichni víme, jak ten dopadl. Sice špičkový audiovizuální kabátek ale gameplay poněkud plytký, o množství obsahu nebo nějakém nějakém jeho hlubším odemykání nemluvě. Díky přechodu do současnosti mohli do hry implementovat hlubší úpravy zbraní, resp. vždycky celé třídy a tudíž odemykání všech těch serepetiček k tomu. Tím si na sebe v podstatě upletli bič, protože teď, když se chtějí vrátit do 1./2.sv., tohle všechno budou muset drasticky osekat. Co by si asi tak lidi mohli odemykat a dávat na pušky ve 2.sv.? Žádné hromady optik, kamufláží a všeho možného nebyly. Jaký to je problém se ukázalo v Battlefrontu, kdy právě zmíněná customizace byla těžce ořezána s důvodu omezení univerzem. A s obdobím první světové to nebudou mít o nic jednodušší, takže jsem zvědavý, jak se s tím poperou. Ale už třeba fakt, že bude kladen větší důraz na boj na blízko dává nějakou naději, že by se to mohlo pohnout od Battlefrontu, snad tím správným směrem. -
-
Taky se osobně trochu bojím, aby z toho neudělali arkádovou střílečku ve stylu Batlefronta . Na BF bylo vždycky skvělé ,že měl balistickou drahu střel a nebylo tak lehké někoho trefit.
-
Myslím, že jim nejde o "realistické" zachycení první světové. Klidně tam můžou prdnout růžový samopaly. Není problém.
-
-
docela smutný pohled jak se tu komunita BF natřásá nad komunitou CoD *15*
-
-
Cod
http://i.imgur.com/c2ofdAl.jpg
Vs
BF
https://i.ytimg.com/vi/l0tQQiR3L54/maxresdefault.jpg
Myslim ze zo screenshotov je jasne ze ide o uplne odlisne hry. Tj ak mam zrovna chut na cod, nemusim mat na bf a opacne
-
-
KONECNE stary dobry BF v case 1sv vojny ktory bude BEST OF THE BEST..... vsetky ostatne BF v modernom prevedeni som nehral to ma nelaka vobec... ale proste klasika 1-2sv vojna to boli najlepsie slehy :) YEAHkonecne to pochopili a ja sikonecne zahram fajnovotky
-
-
čo na tom vidíš?
-
-
Chce se mi brečet z té grafiky z roku 1960 *13*