Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Sice se trochu obávám, že se to bude hrát jako předchozí díly (rád bych se mýlil), ale už jen to, že tu máme konečně AAA hru z první světový je fantastický úspěch! Teď ještě zjistit, jestli tam budu moct hrát za naše (Rakousko-Uhersko) a je to v kapse!
    • Paulcz
      Naši byli na obou stranách fronty :)
      • Kozy
        Za císaře pána a jeho rodinu!
      • Magister_Peditum
        Beru to tak, že našim státem až do roku 1918 bylo Rakousko-Uhersko. Navíc pochybuju, že ve hře vůbec Legie budou, leda tak ty z východní fronty (v rámci kampaně "Naklepeme bolševikům řízky").
        • Inquisitor
          Taková Transsibiřská magistrála :)
          • Právě jsi vyzradil náplň jednoho DLC *1*
  • Takže postřehy z prezentace: budeme řídit a bojovat na koních, každej z tanků bude mít vlastní atributy, se kterýma bude třeba jinak pracovat, destrukce je zase větší, úprava zbraní se dočká jedné velké novinky, plamenomet a postava jenž ho v traileru drží budou mít speciální roli, Zeppelin bude opravdu ovladatelný a devastující, budou nové melee zbraně a bude se bojovat na blízko, přičemž každá z těch close combat zbraní bude mít unikátní killy a zároveň vlastní plusy a mínusy, jako rychlost, dosah atd, fyzika je prý opět znatelnější a hra jako taková prý bude mnohem krvavější, brutálnější, než předchozí díly. A kampaň se bude zaobírat několika vojáky a dopady změn světa na jejich život a jejich myšlení. Vrací se pistole, brokovnice, assault riffles, sniper riffles, hodně technických pomůcek, jako ten plyn. Gameplay má být víc immersivní, tedy pocit z toho že jste na bojišti bude opět umocněn, bude se hrát víc na teamplay, ikdyž stále půjde hrát solo, a bitvy mají být balancované, aby každá ze stran měla vždy šanci naplnit své cíle. To je asi vše, co jsem osobně z prezentace odchytil a těším se, co nám ukážou později *14*

P.S. Právě teď dostává CoD tak na frak už jen trailerem, že se IW mohou jít zahrabat a stydět se za to co na podzim vydají :D
    • Mam pocit, ze kazdej ze zamestnancu IW musel polknout hrst antidepresive po shlednuti traileru na BF1 :D
      • mno nicméně víme že Black Ops IV bude WWI nebo WWII :D protože sledgehammer games už na své hře pracují dost dlouho na to aby nešel ten projekt zrušit, zatím co Tryarch teprve začíná, takže ten by mohl zkusit okopčit BF 1 a dát hráčům staronovou vojenskou střílečku :D Ale ani tak jim to lidé nekoupí, protože CoD se ani změnou prostředí nezmění :D a navíc budou ještě víc hejtěni za kopčení první oblíbené možnosti u lidí :D
  • Dejte mi to!!! hned!!!! já to nevydržím!!! :D *13*
  • Sr_Lobo
    Díky za splněný sen *14*
  • Myslím si, že hrajou na notu hráčům co jsou už unavený z FUTURE COD a chtějí se vydělat Activisionu před dveře a jestli to opravdu bude dobrý tak si myslím, že se to klidně už může stát...
  • Musím uznat, že jsem nečekal, že najdou koule na to jít do první světové. Trailer je ucházející, na můj vkus akorát příliš mnoho střihů..

Mám obavu z jediné věci. Spoustu lidí tu zmiňuje BF3/4, já být vámi, radši se strachuju, abychom nedostali přeskinovaný Battlefront. Protože všichni víme, jak ten dopadl. Sice špičkový audiovizuální kabátek ale gameplay poněkud plytký, o množství obsahu nebo nějakém nějakém jeho hlubším odemykání nemluvě. Díky přechodu do současnosti mohli do hry implementovat hlubší úpravy zbraní, resp. vždycky celé třídy a tudíž odemykání všech těch serepetiček k tomu. Tím si na sebe v podstatě upletli bič, protože teď, když se chtějí vrátit do 1./2.sv., tohle všechno budou muset drasticky osekat. Co by si asi tak lidi mohli odemykat a dávat na pušky ve 2.sv.? Žádné hromady optik, kamufláží a všeho možného nebyly. Jaký to je problém se ukázalo v Battlefrontu, kdy právě zmíněná customizace byla těžce ořezána s důvodu omezení univerzem. A s obdobím první světové to nebudou mít o nic jednodušší, takže jsem zvědavý, jak se s tím poperou. Ale už třeba fakt, že bude kladen větší důraz na boj na blízko dává nějakou naději, že by se to mohlo pohnout od Battlefrontu, snad tím správným směrem.
    • Taky se osobně trochu bojím, aby z toho neudělali arkádovou střílečku ve stylu Batlefronta . Na BF bylo vždycky skvělé ,že měl balistickou drahu střel a nebylo tak lehké někoho trefit.
    • Myslím, že jim nejde o "realistické" zachycení první světové. Klidně tam můžou prdnout růžový samopaly. Není problém.
  • Magister_Peditum
    U konkurence píšou, že za předobjednávku bude Hellfighter Pack, podle nějaké afroamerického pluku Harlem Hellfighters. To jako vážně? Že v první světové bojovalo třeba přes milion indických vojáků, to ne, ale že tam bylo pár tisícovek, tak to si hned zaslouží sběratelku? *1*
    • to je asi choroba modernej historie...ked niektore postavy a udalosti pretlaca marketing
      • Nie marketing ale politicka korektnost a precitlivenost na rasizmus Ciernych ktory tu buduju mimovladky a hollywood a system.
        Videli sme politicku korektnost na novych Ghostbusters SFeminizovana blbost a je to aj tym ze su ZENY alebo tlacia tam Girl power feministicke bludy
  • Dobová hudba potěšila.
  • Kozy
    Naprosto fenomenální. Chci to hned.
  • jako ackoliv se mi chce rict konecne WW1, tak na druhou stranu dice u me ztratila skrze BF4 a hlavne battlefront duveru, a tak si pekne pockam az mi to hraci pekne otestuji a pak se rozhodnu zda to koupim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit