Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neskutecny.....Nebejt PC tak by se debilni konzole ani o BF nedovedeli..Jako by nestacilo ze brzdi vyvoj her o 2 roky...bo se vse musi predelavat aby to ty strojecky utahli... *12* *12* *12*
    • zase flame o konzolich....... kolem dokola to samy
      • má pravdu, kde začínal BF? Ano na PC!! Kde se vytvářejí hry na konzole? ANO NA PC! Zrušil bych všechny konzole *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
        • To je jako nějaký argument? Na PC se dělá všechno od softwaru do mobilů, aut, navigací atd. To takhle argumentuješ i když se mluví o těchto výrobcích nebo tak blbě meleš jen když jde o konzole? Ano BF začímal na PC ale to neni důvod něco vyčítat když i naopak přešlo hodně her z konzole na PC. Máš rád třeba klasiku MoH AA? Který dá se říct odstartoval válečné střílečky na PC. Víš že tato značka začala na konzoli? Takže se trochu mírni až zase budeš plácat do větru když si ani nepřipustíš fakta a historii.
    • Neplakej.
  • Smrt konzolím!!! *10*
    • GuruSerpent
      Uklidni se.
    • A smrt tobě.
  • Sakra, jak může být těžký portnout blbej mód z konzolový verze na PC... Tohle jsou jen výmluvy...
  • Spades
    Jestli budou BF3 prodavat za 4 stovky, tak jim odpustim vse.
    • To čekej :D :D
    • Spades
      No tak kdyz Battlefield 1943 za 4 kila prodavali digitalne, tak nechapu proc by to nemohli udelat i u BF3 ? :)
      • Ataker
        Pochybuju... že BF3 bude stát čtyři kilča, podle mě nepůjdou pod litr.
      • No to ja za BF3 dam klidne i 2000kc protoze BF2 hraju dodnes , sice PR ale i tak. The best game.
    • Pravej_PipMan
      až ti dojde matroš, stav se v New Renu za Rakeťákem Renescem nebo Julesem, doplní ti "živiny" *3*
    • Ataker
      To si děláš srandu, že ano? :D
  • 64 hráčů, stíhačky a zalehávání potvrzeno + teaser
    Taky bude singleplayer ;-)

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/02/04/battlefield-3-is-coming-preorder-now.aspx
  • Pokud bude BF3 takovej přelom jako BF2 tak je mně ůplně jedno že budu hrát BFBC2 jen s tim co tam je teď. Stejnák to bude i v BF3. zase u toho skejsnu...

(omlouám se lépe to nepopíšu, slavím (něco jiného než toto oznámení))
  • No nevím přesně proč. Je to hlavně mp, takže by se to stejnak blbě pirátilo, konzolový port stojí míň, než plný vývoj a k tomu by to zkrátilo fanouškům čekání na BF3, takže by i něco trhlo do kasiček developerů. Někdy se divím nad kroky "těch nahoře". Ale kdo ví, třeba měli pádný důvod.
  • No tak to jsem si mohl myslet, kazdopadne to je skoda.
  • je sice hezky ze to pleskam na ps3,ale na PC by to bylo o necem jinem.je to velika skoda
  • Ani Onslaught ani BF1943 mě nijak moc nezajmaly takže ani nevadí, hlavně ať se povede BF3!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit